سلامممنون تورو خدا يکم توضيح بيشتر بديد. من مطمئنم جفتم مادس و وقتي برام آوردن گفتن مسته و وقتي هم که از نر جدا بود جفتشون نشونه*هاي مستي داشتن. الان لونه (که سفاليه) براش گذاشتم و پنبه گذاشتم کف قفس امروز ديدم همه پنبه*هارو بهم ريخته اما تو لونش نذاشته. (لونه رو مجبور شدم کف قفس بذارم اشکالي داره؟) من الان کار خاصي بايد انجام بدم يا يه هفته صبر کنم ببينم چيکار ميکنن؟
دوست عزیز شما لونه مخصوص قناری همراه با پنبه مخصوص تهیه کنید پنبه را داخل لونه قرار بدین به طوری که سطح پنبه با لبه لونه یکسان باشه
لونه را حتما به بدنه قفس نصب کنید
اگر ماده آماده تخم گذاری باشه حداکثر تا 10 روز لونه سازی میکنه
عکس لانه قناری :
[IMG][/IMG]
دستتون درد نکنه، من لونه سفالی رو از پرنده فروشی خریدم ۵ تومن! باید برم یکی دیگه بگیرم حالاراستی یه چندتا از پرای قناری نر افتاده کف قفس این طبیعیه؟ خودشو نگاه کردم جایی رو ندیدم پراش ریخته باشه فقط یکم پرای جلو سینش بهم ریخته. در ضمن الانم که پیش هم هستن نر دیگه نمیخونه، اینم اشکال نداره؟
سلام به دوست عزیزم آقای گلاستر
میشه به پستهای 350 و 351 من که توی قسمت اصول پرورش قناری زدم جواب بدید؟
ممنون از راهنماییتون.
سلامدستتون درد نکنه، من لونه سفالی رو از پرنده فروشی خریدم ۵ تومن! باید برم یکی دیگه بگیرم حالاراستی یه چندتا از پرای قناری نر افتاده کف قفس این طبیعیه؟ خودشو نگاه کردم جایی رو ندیدم پراش ریخته باشه فقط یکم پرای جلو سینش بهم ریخته. در ضمن الانم که پیش هم هستن نر دیگه نمیخونه، اینم اشکال نداره؟
ممکنه بخاطر در گیری با ماده باشه
اگر نر کاملا مست باشه و بعد از جفت اندازی نخونه مشکلی نیست
قناری که کاکل دار باشه توی تهران پیدا میشه؟چند و از کجا میشه خرید؟ممنون
مرسی رفتم ازادگان کاکل دار پر بود بعد امتحانات میخرماواز خون هست مثل نژادهای قناری دیگه؟مرسی
سلام دوباره، آقا اين قنارياي من يکم خنگن! 10 روزه براشون لونه گذاشتم با پنبه مخصوص، هي پنبه*ها رو ميريزن رو زمين يکم ميذارن تو لونه دوباره خالي ميکنن!
امروز براي اولين بار ديدم مادم نشسته تو لونه اما نصف سمت راست لونه پنبه بود نصف سمت چپش که ماده نشسته بود خالي بود! الانم ديدم دوباره بلند شده. ممکنه اينا بلد نباشن لونه بسازن يا پنبه مشکلي داشته باشه؟ ميشه راهنماييم کنيد؟!
آقا تورو خدا منو راهنمايي کنيد، الان ديدم يه پوسته ژله مانند آبي رنگ افتاده کف قفس و يه زرده تخم. نميدونم ترسيده يا جاش مناسب نيست. من بايد چيکار کنم؟ غذاي خاصي بايد بهشون بدم و اينکه کجا بايد نگهداريشون کنم؟ يکي منو راهنمايي کنه![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.