سلامسلام
آهو جان غذای جوجه رو نباید هی تغییر داد چون سیستم گوارشیش حساس هست و آسیب میبینه
همون غذایی که الان براش درست میکنی رو میتونی گاهی برای رقیق کردن بجای آب جوشیده از آب میوه استفاده کنی.
لازم نیست تنوع بدی بهش
درمورد آرد برنج هم بگم آرد برنج هم مثل آرد نخود وقتی با آب مخلوط میشه بسیار چسبناک میشه و باعث عفونت چینه دان میشه تو جوجه ها
نفیسه خانم عذر خواهی میکنم جسارت میکنم ولی بهتره آرد برنج به جوجه سرلاکی داده نشه چون برنج غذای سنگینی و در هضمیه و جوجه رو اذیت میکنه
دوستان اشتها جوجم فکر کنم زیاد شده و با یک سرنگ 5 میلی سیر نمیشه همش ناله میکنه...چکارش کنم...
سلام آقا بهزاد
بله دقیقا بنده هم همینو عرض کردم به اضافه اینکه آرد نخودچی رو هم اضافه کردم
هردو این موارد بعلت سنگینی و چسبندگی و سفت شدن در چینه دان باعث عفونت و تلف شدن جوجه میشه
سلام
ازش عکس بگذارید
ناله میکنه یعنی چی دقیقا؟ طلب غذا میکنه یا اینکه انگار درد داره؟
وعده های غذاییش چند بار هست؟
بهترین کار اینه که تعداد وعده ها 4 بار باشه و مقدارش همون 5 سی سی حدودا
به صداهای دخواست غذاش توجهی نکنید
سلام
به نظر سالمه و مشکلی نداره
همونطور که گفتم به درخواست غذاش توجه نکنید و به مقداری غذا بدید که چینه دون بادکنکی نشه
معمولا 4-5 وعده در روز هر بار5 سی سی برای جوجه عروس تو این سن کفایت میکنه
زیر پاش هم همون چیپس چوب رو بریزید و روشون حتما یه دستمال بدون پرز و نخی بگذارید
چند وقته دیگه باید بهش با سرنگ بدم؟؟؟؟سلام
به نظر سالمه و مشکلی نداره
همونطور که گفتم به درخواست غذاش توجه نکنید و به مقداری غذا بدید که چینه دون بادکنکی نشه
معمولا 4-5 وعده در روز هر بار5 سی سی برای جوجه عروس تو این سن کفایت میکنه
زیر پاش هم همون چیپس چوب رو بریزید و روشون حتما یه دستمال بدون پرز و نخی بگذارید
خیلی مونده دون خور بشه؟
و اینکه از جعبه کفش میکشه بالا...![]()
راستی گفتین 5 سی سی ولی سرنگی که من دارم 5 ml هست... فرق میکنه؟
سلام.معمولا جوجه های سرنگی تا 50 الی 55 روزگی طول میکشه تا دونه خور بشن.خودتون باید کم کم به نوک زدن و خوردن غذاهای نرم عادتش بدید.خیر فرقی نداره.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.