خیلی زیبا هستند . تبریک می گم بهتون
خیلی زیبا هستند . تبریک می گم بهتون
با سلام
واقعا دیسکسهای بی نظیری دارید
درود
دوست عزیز
تبریک مبگم بسیار زیبا و عالی
یه سوال من تو این 5-6 سالی که ماهی دارم چند بار زد به سرم دیسکاسی بشم ولی انقدر گفتن خرج داره و حساسه که همیشه منصرف شدم
میشه یکسری اظلاعات کلی ؛ آماری ؛ ریالی
یگسد بینیم میشه اومد اونور یا نه
سپاس
سلام
ممنون دوست عزیز.دیسکس داشتن هم هزینه داره هم وقت زیادی میخواد.برای داشتن دیسکس سالم شما باید روزانه سیفونهای اب سنگین داشته باشی.غذای خوب . ولی کلا لذت بخشه و به زحمتاش می ارزه.من از اول دیسکس داری تا بحال شاید 10 ملیون خرج کردم.اول با یک تانک 60 لیتری شروع شد وچنتا دیسکس معمولی ولی اینا تبدیل شد به 4 تا تانک مختلف با سامپ و حجمهای مختلف و60 تا دیسکسونزدیک به 100 تا کوچولو که خودم تکثیر کردم.وکم کم به فکر برگشت هزینها هستم
.ولی بابام اومد جلو چشام
![]()
10سلام
ممنون دوست عزیز.دیسکس داشتن هم هزینه داره هم وقت زیادی میخواد.برای داشتن دیسکس سالم شما باید روزانه سیفونهای اب سنگین داشته باشی.غذای خوب . ولی کلا لذت بخشه و به زحمتاش می ارزه.من از اول دیسکس داری تا بحال شاید 10 ملیون خرج کردم.اول با یک تانک 60 لیتری شروع شد وچنتا دیسکس معمولی ولی اینا تبدیل شد به 4 تا تانک مختلف با سامپ و حجمهای مختلف و60 تا دیسکسونزدیک به 100 تا کوچولو که خودم تکثیر کردم.وکم کم به فکر برگشت هزینها هستم
.ولی بابام اومد جلو چشام
10
10
10
میلیون
چرا چی
چی میخورن مگه ؟
برلیان و الماس میخورن ؟؟؟؟؟؟؟؟
چیه داستانش داداش ؟؟؟؟
میشه یه کچولو ریز تر بگی؟؟
سپاس
سلام
بله دوست عزیز چیزه عجیبی نیست.گفتم 60 تا دیسکس دارم و چهارتا تانک که حجم همه روی هم 1000 لیتر میشه متاسفانه به خاطر بکراندهایی که استفاده میکنم نمیتونم عکس از نمای کلی بزارم .دیسکس نژاد دار زیر 200 هزار نیست تازه معمولیش .حالا شما 30 یا 40 عدد دیسکس خوب حساب کن.بقیش پول تانک پایه سامپ دستگاه ro و غیره.تازه هزینه برق اب غذا بماند.
سلام دوست عزیز دیسکس های زیبایی داری موفق باشی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.