فیلتر رو گفت یکسال یکسال و نیم یکبار.
جفتش رو هم 35 تومن.
فیلتر رو گفت یکسال یکسال و نیم یکبار.
جفتش رو هم 35 تومن.
بعيد مي دونم گفته اش درست باشه چون براي فيلترهاي اسمز معكوس يا همون دستگاههاي تصفيه آب خانگي Ro كلرزدايي توسط يه فيلتر كربن انجام ميشه كه اونم عمرش بين 1.5 تا 3 ماه هست لازم به توضيح است اگر دستگاه با حداكثر ظرفيت كار كنه فيلتر كربن براي كلر زدايي 1.5 ماه و اگر كم كار كند بيش از 3 ماه جواب نميده
سلام دوستان
من یه اکواریوم دارم ابعاد 60 طول 40 ارتفاع25 عرض
چه مقدار باید اب بذارم بمونه تا کلرش از بین بره؟؟؟؟؟
ممنون
60 لیتر رو میدونم
میخواستم بدونم چه مدت اب بمونه تا کلر اب از بین بره؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام:
بستگی به میزان کلر آب داره بطور مثال من خودم آب منطقه رو تست کردم زمانیکه میزان کلر میلیگرم در لیتر باشه 48 ساعت دپو آب بدون هوادهی کلرش میپره اما اگر میزان کلر زیاد باشه 3 الی 5 میلیگرم در لیتر یا از ترکیبات وایتکس استفاده بشه با هوادهی و دپو حتی تا 5 روز(امتحان عملی خودم)بازم کلر آب نمی پره و باید از محلولهای کلر زدا مثل بیوتوپول جی بی ال،ضد کلر اوش فری،آکواسیف تترا و ....استفاده کرد.
بعنوان مثال استفاده از ضد کلر اوشن فری مطابق دوز(هر 50 لیتر یک میلی لیتر)ظرف مدت 15 دقیقه 150 لیتر آب را با اطمینان کامل دکلرینه(کلرزدایی)خواهد نمود.
ضمناً ضد کلر های ایرانی و موجود در آکواریومی ها به هیچ وجه قابل اطمینان نیست
شما میتونی از محلول اکواتان شرکت سرا استفاده کنی 250 میلی لیترش برای 1000 لیتر ابه و علاوخ بر کلر زدایی اب رو هم میکروب زدایی میکنه و این محلول از بهترین محلول ها برای اماده سازی اکواریم هستش.قیمت 250 میلشم 25تومن هست.اگه به صرفه نیس براتون از محلول های دیگه اشتفاده کنید.درمورد محلول های زد کلر ایرانی هم من خودم در اب شور استفاده میکنم و کاملا کلر اب رو از بین میبرن.حالا دوستمون اعتقادی به این محلول ها نداره نظرش ایشونه و کاملا محرتمه
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)