سلام
من یکم راهنمایی در مورد ضد عفونی کردن سنگهای آکواریم میخواستم؟آخه شن جدید خریدم میخوام بریزم تو آکواریم
سلام
من یکم راهنمایی در مورد ضد عفونی کردن سنگهای آکواریم میخواستم؟آخه شن جدید خریدم میخوام بریزم تو آکواریم
با درود
دوست من این روش (ضد عفونی باآب نمک غلیظ )یکی از راحت ترین روشهاست ولی راه های دیگه ای هم وجود داره مثلا جوشوندن به مدت 30 دقیقه که خیلی قوی تر از روش اول ضد عفونی میکنه و یا استفاده از آکروفلاوین که از لوازم آزمایشگاهیها میتونید تهیه کنید و از همه بهتره و هیچ ضرری برای آبزی نداره
موفق باشید![]()
درودتو سایتهای فروشنده اش نوشته تراورتن
مرمر نیست خیلی ترد هست آخه
نظرتون چیه ضرر نداره
اصولا غیر از سنگ آهکی چه سنگ هایی ضرر دارن ؟
سپاس
درود برهمه دوستان
عزیزان من
این سنگ ها رو گرفتم رو هم چسبوندم و دیواریشون کردم
میخوام ردیفی بزارم کنار هم را پوشش پشت آکواریوم البته داخل میزارم آ
برا ضد عفونی که یک شب تو آب نمک خوابوندمشون
برا وزنش هم زیرش و پشتش نوار یونولیت زدم که به شیشه ضربه نخوره
سلام . شما از چسب آکواریومی استفاده کنید . از چسب های شیمیایی دیگه استفاده نکنید . ضمنا به نظر رگه های آهکی داره اگر ماهیهای حساس به آب سنگین دارید دقت کنید . ضمنا مواظب سوراخهایی که می تونه آب کثیف و مواد زاید مثل غذا و مدفوع ماهیها وارد بشه و آب رو کدر و آلوده نگه داره هم توجه کنید . کاملا اون ها رو پوشش بدید . تست کردید که آهکی هست یا نه ؟ نوع ماهیهاتون چیه ؟ ضمنا از تمام شده ی تانک هم عکس برامون بذارید .
سلام . شما از چسب آکواریومی استفاده کنید . از چسب های شیمیایی دیگه استفاده نکنید . ضمنا به نظر رگه های آهکی داره اگر ماهیهای حساس به آب سنگین دارید دقت کنید . ضمنا مواظب سوراخهایی که می تونه آب کثیف و مواد زاید مثل غذا و مدفوع ماهیها وارد بشه و آب رو کدر و آلوده نگه داره هم توجه کنید . کاملا اون ها رو پوشش بدید . تست کردید که آهکی هست یا نه ؟ نوع ماهیهاتون چیه ؟ ضمنا از تمام شده ی تانک هم عکس برامون بذارید .nv,n
درود
دوست نازنین
آهک رو نمیدونم
ماهی هام کوی هستن
سوراخ ها هم یه سری رگه هست که رو قرار میگیره
هر چند وقت برس میکشم بهش
حالا برای اینکه آهکش خنثی بشه کاری میشه کرد ؟
سپاس دوست نازنین
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.