من 12 تا رو هفته ی پیش خریدم 18 تومن،یک متر در 66سانت شد 10 تا دونهسلام خوکچه ها معمولا چه غذایی را بیشتر دوست دارند؟خوکچه ام را از پارک ارم بگیرم خوبه؟جای مقواهای پاور پلاست از چیزه دیگه میشه استفاده کرد برای زیر و حدودی دور(برای اینکه اشغال بیرون نریزه و...)؟ راستی از این قفسه کتاب ها 12تاش چند جا قیمت کردم شده 38000هزار تومان چند تا دونه بگیرم بسه برای قفس یک خوکچه(اندازه60.50 مد نظرم هست)؟مرسی
قفسه ها دونه ای 1500 هست،تعداد بالا 1300 تومن
سلام. غذایی اصلی خوکچه علوفه خشک(یونجه) + سبزیجات + پلت هایی که میشه از پت شاپ ها خریدسلام خوکچه ها معمولا چه غذایی را بیشتر دوست دارند؟خوکچه ام را از پارک ارم بگیرم خوبه؟جای مقواهای پاور پلاست از چیزه دیگه میشه استفاده کرد برای زیر و حدودی دور(برای اینکه اشغال بیرون نریزه و...)؟ راستی از این قفسه کتاب ها 12تاش چند جا قیمت کردم شده 38000هزار تومان چند تا دونه بگیرم بسه برای قفس یک خوکچه(اندازه60.50 مد نظرم هست)؟مرسی
پارک ارم؟مگه پارک ارم اون خوکچه هارو میفروشه؟نه چزا از پارک بگیرید؟پرورش دهنده ها و پت شاپ ها دارن از انها بگیرید
قفسه همونطور که گفتن 1500 هست اندازه هاش مختلفه
جای کارتن پلاست چیزی به ذهنم نمیرسه الان.از پامنار متری 4 تومن میتونید تهیه کنید 1متر کافیه.
سلامم دوستان من قصد خرید یک خوکچه ماده حدود یک تا دو ماهه رو دارم نمیدونم از کجا بخرم ه مطمن باشهلطفا راهنماییم کنید ممنون
خوکچه وسایل بازی چی می خواد؟
سلام دوستان من میخام قبل از خرید خوکچه براش با قفسه کتاب قفس درست کنم عکساشو توچندتا از پستا دیدم ولی تو تاپیک طرز ساخت قفس عکسارو نمیتونم ببینم راحت متوجه طرز ساختش بشم
اگه ممکنه راهنماییم کنید ممنون میشم ازتون
![]()
طرزه ساختش کاره خیلی راحتیه فقط باید قفسه هارو با اون اتصالا به هم وصل کنید کاری نداره
سلام ببخشید من دو سوال داشتم: 1- خوکچه ادرار و مدفوعش خیلی بو داره؟ 2- ایا پارچه و یک حوله کوچولو و برای زیرش روزنامه و مقوا بذارم زود زود قفس بو میگیره؟چیکار کنم؟ مرسیی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.