عزیزان توی ترکیب محلول برای تولید co2 میشه از جوش شیرین استفاده کرد که روند واکنش با شکر مصرفی کند میشه به نظر شما خوبه یا نه؟ همانطور که اطلاع دارید تانک من تازه راه اندازی شده.
ممنون.
عزیزان توی ترکیب محلول برای تولید co2 میشه از جوش شیرین استفاده کرد که روند واکنش با شکر مصرفی کند میشه به نظر شما خوبه یا نه؟ همانطور که اطلاع دارید تانک من تازه راه اندازی شده.
ممنون.
دوستان ممنون میشم بفرمایید چرا بگ گیاه از کناره قهوه ایی میشن؟
دما:23 .نور: خوب .کود: مایع+آهن
co2: هنوز موفق به آماده کردنش نشدم
ممنون.
سلام آقا
کود مایع چه مارکی به گیاها میدی ؟
بستری که ریختی از چه نوعیه ؟
سلام آقا مهدی.کود مایعی که گرفتم از آکواریومی خودش پر کرده بود و میگفت چون هزینه پایین بیاد تو مقدار کم میفروشه.به رنگ سبز بود و یکی هم کود اهن.از چه برندی استفاده کرده باشه نمیدونم.بستر هم اسمش بوبرسویل ،یه چیزی تو این مایه + ماسه jbl
ممنون.
معمولا از کمبود نیتروژن و فسفات برگها قهوه ای میشن و دیگه اینکه گیاه شمشیری به مقداری دی اکسید هم نیاز داره تا شادابی و رشد خوبی داشته باشه . احتمالا کود سبزی که بهت داده همون کریستالون هست که اگه دوز مصرفیش رعایت نشه گیاهارو میسوزونه . شما کود مایعی تهیه کنید که نیتروژن بیشتری داشته باشه
نمیدونم شیراز گیر میاد یا نه
موفق باشی
دوستان عزیز طبق تجارب شما یک کپسوله 3 لیتری co2 برای تانک حدودا 140 لیتری چه زمانی بعد از مصرف به اتمام میرسه؟ من یک کپسول 3 لیتری و یک 10 لیتری با قیمت مناسب پیدا کردم که تفاوت قیمتشون حدود 80 تومان هست.ولی 10 لیتری خیلی جا گیره![]()
کود مایع مولتی برایت ول و یا کود مایع بلوم اند گرو شرکت میکروب لیفت - نیتروژن خوبی دارن . قیمت هم دور و بر 50 هزار تومن
مصرف دی اکسید و شارژ مجدد کپسول - بستگی به مقدار مصرف داره . 1 حباب در ثانیه - 2 حباب در ثانیه . اما معمولا 2 ماه طول میکشه تا به انتها برسه
به نظر من co2 باید بیشتر از یه حباب درثانیه باشه
من از وقتی co2 رو بیشتر کردم جلبک بلک هیر و جلبک مویی سبزم از بین رفته
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)