نظرهمه عزیزه و بهشون احترام میزاریم.
ممنون.
نظرهمه عزیزه و بهشون احترام میزاریم.
ممنون.
در جواب این دوستمون که از سوالات مهدکودکی و ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شکایت کردن به احترام بقیه دوستان و پارسی پت چیزی نمی گم فقط پیشنهاد می کنم چند بار اون پستشون رو بخونند !!
سوال:
مرغ عشق هام موقعی که قفسشون رو بلند می کنم و حرکت می دم انگار از ترس فرار می کنند و تو لونه میرن و بعضی اوقات یکی بیرون رو میله و یکی تو دهنه لونه میشینه و شاید نیم ساعت تو همون حالت می مونند و همینطور بعضی وقتها تا 10 دقیقه یا بیشتر دوتاییشون می رند تو لونه و اونجا می مونند.
به نظر شما لونه رو از قفص بیارم بیرون به نظر شما لونه براشون بازیچه شده ؟
عزیز شما تا جایی که من میدونم مرغ عشقاتون جفت نیستن درسته؟ جفتگیری دیدید؟در جواب این دوستمون که از سوالات مهدکودکی و ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شکایت کردن به احترام بقیه دوستان و پارسی پت چیزی نمی گم فقط پیشنهاد می کنم چند بار اون پستشون رو بخونند !!
سوال:
مرغ عشق هام موقعی که قفسشون رو بلند می کنم و حرکت می دم انگار از ترس فرار می کنند و تو لونه میرن و بعضی اوقات یکی بیرون رو میله و یکی تو دهنه لونه میشینه و شاید نیم ساعت تو همون حالت می مونند و همینطور بعضی وقتها تا 10 دقیقه یا بیشتر دوتاییشون می رند تو لونه و اونجا می مونند.
سلام دوست عزیزدر جواب این دوستمون که از سوالات مهدکودکی و ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شکایت کردن به احترام بقیه دوستان و پارسی پت چیزی نمی گم فقط پیشنهاد می کنم چند بار اون پستشون رو بخونند !!
سوال:
تا اونجایی که یادمه گفته بودید که مرغ عشق هاتون حدودا 4 تا 5 ماه دارن .
قرار دادن لونه توی این سنین کمی زود هستش و معمولا بهتره که لانه گذاری در قفس از 8 ماهگی آغاز بشه .
همنطور که خودتون گفتید وقتی که قفس رو برمیدارید میترسن و سریع میرن توی لونه چون که لونه تنها جایی هستش که در اون احساس امنیت میکنن و لونه براشون بازیچه نیست و در واقع تنها جایی که میدونن کسی نمیتونه بهشون دسترسی پیدا کنه و فقط مال خودشونه.
در پایان به نظرم بهتره که فعلا لونه رو بردارید (البته اگه هنوز 4 تا 5 ماهه هستن) چون توی این سنین علیرغم اینکه ممکنه بارها جفتگیری کنن ولی به دلیل نا آماده بودن جفت ها معمولا نتیجه ای در بر نداره .
موفق باشید
دوستان . از ایجاد پست گذشته ام متاسفم . قبصد توهین و بی احترامی به شخصی را نداشته ام . خودم هم در همین حد پیش دبستانی بارها سئوال پرسیدم و دوستان نیز قبول زحمت نموده و راهنمایی کرده اند .
دوره پیش دبستانی بهترین دوره تحصیل من بوده
با تقدیم احترام به همه دوستان انجمن
دوستان لطفا دیگه کسی بحث سوالات مهد کودکی و پیش دبستانی و ابتدایی و ... رو ادامه نده . این حرفا تاپیک رو از موضوع و هدف اصلی منحرف میکنه
از این به بعد پستهایی به این محتوا حذف میشه
در پاسخ به پست های قبلی MOHAMMAD REZA 137017 و milad 22 :
مرغ عشقهام ظاهرا جفت شدن ولی ازشون جفتگیری ندیدم (البته زیاد هم خونه نیستم)
در مورد سنشون هم باید بگم بیشتر از 2 ماه میشه که خریدمشون و همون روزای اول دوستان گفتن حدودا 5 ماه و حتی نر رو بیشتر هم میدونستند
در این صورت اگه لونه بمونه مشکلی نداره !!؟
تو پست دوم خوندم که باید از قفس بیارمشون بیرون .من در قفسو باز کردم پسته اومده بیرون رفته بالای پرده حالا نمیتونم بگیرمش چه خاکی بنمایم در سرم![]()
پرنده های منم یک شب فرار کردن ولی برقا رو خاموش کردم گرفتمشون .
به نظر در و پنجره ها رو ببند پرده رو هم بکش که به شیشه نخورند اگه نتونستی بگیریش در قفص رو باز بزار گرسنه بشه شاید برگرده تو قفص
سلام
برای آماده شدن باجریگارهای ماده م چی بهشون بدم ؟ الان فقط ارزن درشت میدم خیلی کم و دیربه دیر تخم مرغ آبپز کامل
نر و ماده رو جدا کردم و میخوام وقتی کاملا آماده شدن ( نوکشون پررنگ شد ) بذارمشون کنارهم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.