دوستان اینو یادم رفت بگم منتظر نظرات پیشنهادات انتقادات گله وهرچیزی دوست دارین بگین هستم
ازپرنده ها امیدوارم همگی خوششون بیاد
عروس زیبایی دارین.پرنده بانمکی ایت عروس هلندی.انشالا خدا درکنار دیگر پرندگانتون واستون نگهداره.
سلام مبارکت باشه.خیلی قشنگه.چرا از مرغ عشقات جداش نمیکنی؟مگه چه مشکلی براش پیش اومده که میگی قبل از اینکه خودشو داغون کنه؟
خدایی خیلی نازن ...
چرا عروستو با مرغ عشق یه جا گذاشتین؟؟؟![]()
ممنون
چون به مرغ عشقا عادت کرده شبا هم با اونا میخوابه چندشب پیش اونو توقفس خودش گزاشتم ساعت 3کل خونوادهرو بیدار کرد منم رفتم بهش یه سر بزنم ببینم چشه اینقدر سرو صدا میکنه دیدم زده یکی از بالا دمش با 2تا از پرا بالاشو شکونده
عکس اول مربوط میشه به اولین مرغ عشقم که حدودا5سال سن داره اسمشم کفتاله با یک انگشت به سقف اویزون میشه جالبم اینجاست با همون یک انگشتم میخوابه(تمام ناخوناش برا اینکاراش کج شده)
حالا شرح حال عکسا
عکس اول کفتال در حال 180درجه یا همون پاباز خودمونه
1 عکس دوم مشغوا استراحت با 2انگشت بود که من شکارش کردم
2 عکس سوم از برادر بیریخت وخواهر پلنگ اون گچ سقفم اینا میل میکنن(با اینکه کف دریا گزاشتم براشون)این کنده کاری رو هم در طول2سال ایجاد کردنوهم چنین دارن ادامه میدن
این دوتا از لحاظ جسه 2برابر مرغ عشقای دیگم هستن بااینکه برادر خواهرن باهم جفتم شدن
3 عکس سومم کفتال درحال بازی با عسل هستش (هی گیر میده به تاج این دختره من نمیدونم چی دیده تو این تاج حسودی میکنه عسلمم اصلا ازین کارخوشش نمیاد)
اینم شرح حال امیدوارم خوشتون اومده باشه تا اینجا
![]()
چرا این فروم نمیزاره ویرایش کنیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــم
الان اینا4تان من جابجا ودر مورد 3تا توضیح دادم![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.