پس از این لامپ متال که همه الکتریکیا دارن میشه استفاده کرد که تو تابلو معاره ها کار مبزارندرسته که مصرف برقش زیاده ولی نه اونقدری که شما فکر میکنین من واسه تانک خودم از 1 متال 150 و 1 سدیم 150 استفاده می کنم که جمعا میشه 300 وات که به نظر من 300 وات خیلی هم زیاد نیست در صورتی که میتونین از 1 متال 70 و 1 سدیم 70 هم استفاده کنین ( البته بسته به حجم رف تون ) که جمعشون میشه 140 وات و این دیگه واقعا زیاد که نیست هیچ به نظر من مناسب و معقول هم هست اما از نظر دیگه فکر می کنم حتی 300 وات بیشتر هم ارزشش داره چون نتیجه کار فوق العاده هست و اگر شما نتیجه را دیده بودین مطمئنم که حتی یک لحظه هم تردید نمی کردین.
به نظر من برای رف استفاده از ال ای دی های پروژکتوری 50 وات بهترین گزینه از نظر مصرف برقه.
اره عزیز.تو لاله زار و پاساژ امجد هستش و من رو چنتا رف دیدم جواب داده
والا من نظرم رو رنگ زرد هستش ولی بعضی از دوسنان مخالفن
میگن ابی خوبه یا ترکیب کنم سفبد با ابی قیمت کردم 25 هستش
جراح زرد هاوایی کسی داره من میخرم غذا خور باشه 09121874629
این لامپهایی را که من پیشنهاد دادم دفعه اول به این نحو پیدا کردم که در ابتدا با مطالعه منابع مختلف مشخصات نور مورد نیاز برای نگهداری از جلبکهای ماکرو را به دست آوردم و بعد از اون شروع کردم به جستجو کردن برای یافتن لامپی که اون مشخصات را دارا باشه و علاوه بر اون نیز این فاکتورها را هم در نظر گرفتم که هم قیمت مناسبی داشته باشن و هم اینکه همیشه و همه جا در دسترس باشن که در آخر چیزی را که می خواستم توی محصولات شهاب توشه پیدا کردم البته کاملا مطابق با اون شرایط تئوریکی که توی مطالعه هام بهشون دست پیدا کرده بودم، نبودند ولی به هر حال قابل قبول بودند البته نمی خواستم واسه رف خودم از لامپ ایرانی استفاده کنم ولی چون میخواستم چیزی را که به مشتریهام میدم تست شده و قابل اطمینان باشه به اجبار توی رف خودم نصب کردم ولی بعد از گذشت حدودا یک ماه با نتایج باور نکردنی روبرو شدم و الان پس از گذشت دو سال از اون ماجرا هنوز هم از همون نوع لامپ استفاده می کنم و از اون روز به بعد هم واسه همه مشتریهام از همین لامپها استفاده می کنم که همگی هم کاملا راضی هستن.
البته این را هم نباید نادیده گرفت این لامپها تنها گزینه نیستند و مطمئنا محصولات دیگری هم موجود هست که جوابگو باشن اما دلیل تعصبی که بنده روی این لامپها دارم اینه که به صورت علمی و آگاهانه و با تحقیق و مطالعه زیاد انتخابشون کردم و علاوه بر اون توی بیشتر از 200 مورد تستشون کردم و جواب همه این آزمایشها هم مثبت بوده. حالا دیگه انتخاب نهایی با خود شماست.
موفق باشید!
این هم لینک سایت شهاب توشه
http://shahabtousheh.com/
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.