سلام دوست عزیز شکمش باد نمیکنه پشت حالت بر امدگی پیدا میکنه
با سلام.
باید خدمت دوستان عزیزم عرض کنم ماده حامل تخم سنگین راه میره بالهاش حالت افتاده داره و زیر شکمش برآمدگی محسوسی نمایان میشه و تا گذاشتن تخم آخر به همین صورت است اما در مورد جفت شما هنوز زوده عروسها بسته به آمادگی 7-15 روز بعد از جفتگیری اول تخم میگذارند و علائم در 2 روزقبل از تخمگذاری نمایان میشه.
پاینده باشید.
سلام و درود به همه کاربران و اساتید عزیز
تا حالا 2-3 مدل شده که کاربران عروس کم سمن مثلا 9 ماه و 11 و 13 ماه رو جفت زدن و جوجه هم گرفتن همون بار اول ایا مگه بلوغ کامل جنسی تو 18 ماهگی حاصل نمیشه ؟ چیزی که تو کتاب ها نوشته رو بنده نقل میکنم...
پرنده فروشی امروز بهم گفت که من بیش از 10 جفت عروس رو همون سن 8 ماه تا 1 سال جفت زدم و جوجه میگیرم کی گفته باید عروس بالغ حداقل 1.5 سال داشته باشه... و کلا رد کرد.... ایا استثنا هست یا خیر ما داریم اشتباه میکنیم ؟ خواهشا اساتید عزیز در این باره توضیح بدید , پیشاپیش تشکر![]()
سلام.ببین دوست عزیز من قبلا زمانی که پریسا خانوم(کاربر چاکی) هم عضو شدن و جفتشون در حال جفت شدن بودن توضیح دادم که میتونی به صفحات اون موقع برگردی بخونی.اصلا همچین چیزی نیست و اگر کسی حتی یک بار خودش پرنده جفت انداخته باشه این مورد رو از نزدیک دیده که جفت های هشت ماهه الی ده ماهه هم خیلی راحت جفت میخورن و تخم گذاری میکنن و نر هم قابلیت باروری داره.موقعیت جغرافیایی توی بارور کردن و بلوغ زودرس توی تمام موجودات زنده ی کره ی زمین کاملا محسوسه.بنده از ماده ی هفت ماهه که با نر یازده ماهه جفت شده بود جوجه گرفتم.هیچ مشکلی هم نداره.اون مال کتاباس هجده ماه و این حرفا.شما هرچندتا شماره از تکثیر کننده ها بخوای من بهت میدم باهاشون تماس بگیر.بهترین جفت هارو توی هشت الی نه ماهگی باید پیدا کرد.این پرنده ها جفتهای بسیار خوبی از آب در میان.بارزترین نمونش هم باز تاکید میکنم که قرار بود به هیچ وجه حتی ماده تخم گذاری هم نکنه جفت پریسا خانم بود که از اول جفت شدن تا بزرگ کردن جوجه هاش توی این سایت قابل مشاهدس.این قضیه ی بالغ شدن هجده ماه توی ایران بیشتر یه شوخیه.کتابی که ترجمه میشه از روی منبع آمریکایی یا استرالیایی توی ایران فقط در مورد شرایط نگهداریش به درد میخوره.در مورد تکثیر اصلا به درد نمیخوره.اصلا موقعیت جغرافیایی و شرایط آب و هوایی ما با اون ها یکسان نیست.آمریکا یک قاره هست.از شمال تا جنوب آمریکا هم حتی شرایط آب و هوایی بشدت متفاوته.یکی به قطب میخوره و یکی به استوا.شما زاد و ولد رو تیو مناطق استوایی با سردسیر و حتی گرمسیر اصلا نمیتونی مقایسه کنی.تغذیه ی خوب،جوجه ای که از پدرو مادر قوی تولید شده باشن و شرایط آب و هوایی مناسب باعث میشه که هفت ماه به بعد ماده تخم گذاری کنه و نر در ده ماهگی کاملا قابلیت باروری داشته باشه.حتی هشت ماهگی هم موردی بوده ولی من خودم نداشتم.
با سلام
عروس مادم از اولین روزی که اوردمش این کار رو انجام میده انگشتاشو میبره تو دهنش میکشه به بالای دهنش میاره بیرون
مشکلی چیزی هست یا یه عادته ؟ هیچ مشکلی از نظر ظاهری و تغذیه ای و.... هم نداره
لینــــــــــــــــــــــ ــــــــــــک
دوست عزیزمون درست میفرمایند فقط 1 مورد رو ذکر کنم اون هم اینکه پرورش دهندگان خارجی به سلامت پرنده هاشون خیلی اهمیت میدن و من بارها در سایتهای مختلف در مورد پرندگان گوناگون خوندم که در سن کمتر هم میشه جفت کرد و جوجه گرفت اما یکی از دلایل مرگ و میر پرنده ها در ایران همینه من خودم چندین دوست رو دیدم که مادشون به خاطر برگشت تخم مرده و در اکثر منابع ذکر شده جوان بودن پرنده ماده و عدم آمادگی اون برای تخمگذاری به این امر میانجامد البته دلیل دیگرش هم تعداد دفعات تخمگذاری زیاد و نزدیک به هم است اما اون مواردی رو که من دیدم همه بار اولشون بود تخم میگذاشتن و سنشون کم بود حیوونها و تلف شدن متاسفانه.
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)