کف دریا رو هم از عطاری باید تهیه کرد
توصیه ی من به تو : هــــــــــرگز از کلسیم پرنده هات غافل نشو
از نر و ماده بودن که 100% مطمئنم اینا رو 3 ماه دارم جفتگیری میکنن ولی از تخم خبری نیست اینم عکسشون : http://upload.tehran98.com/img1/hsdhbv0vw5tqwkooari.jpg
سلام
من ديروز براي فنج هام لونه گذاشتم.شنيده بودم كه سقف لونه بايد بچسبه به بالاترين قسمت قفس تا فنج ها نتونن روي لونه بشينن ولي من نتونستم اينجوري لونه رو براشون نصب كنم. مشكلي كه واسشون پيش نمياره؟ اصلا چرا نبايد پرنده ها روي لونه بشينن؟
و سوال ديگه اينكه ديروز كه لونه رو گذاشتم شب فنج نر توي لونه خوابيد ولي ماده بيرون بود.طبيعيه؟
ببخشيد اگه سوالاتم خيلي ابتداييه.من هيچ تجربه اي در نگهداري فنج ندارم.روي كمك شما دوستان حساب كردم و ازشون نگهداري ميكنم.
سلام
تا اون جایی که من تجربه کردم تا زمانی که لونه ی فنچ ها در قسمت های پایین تر از سقف قفس قرار داده بشه پرنده ماده و نر مدام رو ی لونه میشینن و میلی برای بررسی داخل لونه و رفتن توش از خودشون نشون نمیدن (در ضمن در این حالت ظاهر لونه هم به کلی با فضولاتبهم میریزه ) و با قرار دان لونه در نزدیکی یا تقریبا مماس با سقف قفس از این کار جلوگیری به عمل میاد و فنچ ها رو برای رفتن به داخل لونه ترقیب میکنه.
شما هم سعی کنید که به هر شکلی که شده لونه رو حتما نزدیک به سقف قرار بدید . برای این کار میتونید از مفتول های سیمی هم کمک بگیرید.
در مورد توی لونه نرفتن فنچ ماده هم متاسفانه باید بگم که این نشون دهنده ی اینه که فنچ هاتون هنوز جفت نشدن و جفت گیری موفقی نداشتن که انشالله این مشکل هم با جفت گیری شون حل میشه .
موفق باشید
ویرایش توسط nafiseh65 : 7th April 2013 در ساعت 11:53 AM
سلام دوست عزیز
همنطوری که استاد بنده آقای اسکندی فرمودن به احتمال خیلی زیاد فنچ هاتون بطور کامل بالغ نشدن و آمادهی تخم گذاری نیستن .
اینکه شما میگید جفت گیری میکنن و باز تخم نمیزارن خودش نشون دهنده ی همین قضیه است که هنوز آماده برای تولید مثل نیستن و این یک رفتار رایج بین فنچ هاست که در دوران نابالغی هم به دفعات جفتگیری میکنن ولی نتیجه ای نداره .
یک حالت دیگه هم وجود داره که بین فنچ های بالغ رخ میده و اون هم اینه که یا اسپرم نر ضعیفه و یااینکه ماده مشکل داره و با اینکه بارها جفت گیری انجام میشه اما نتیجه ای بدست نمیاد که در این گونه موارد مجبوریم یکی رو عوض کنیم تا ببینیم چه نتیجه ای داره. (فکر نمیکنم مشکل پرنده هاتون از این نوع باشه )
پس فعلا صبر کنید و به همین روند تغذیه ادامه بدید و جوانه گندم رو هم به غذاییشون اضافه کنید چون توی مست کردن و به طبع اون جفتگیری و تولید مثل موفق بسیار موثره .
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)