میشه یک کاسکو رو با یک جفت عروس در قفس جداگانه نگه داشت؟
میشه یک کاسکو رو با یک جفت عروس در قفس جداگانه نگه داشت؟
نه کنار هم نمیزارم یکیش این ور اتاقم باشه یکیشم این طرف اتاق.منظورم کلی بود چون اگه خدا بخواد اون کاسکو رو میخوام بخرم.زود زود هم میارم بیرون منظور یهو نپره بره بالای قفس عروس دعوا راه بندازه؟
عرض کردم که نباید فاصله ی میله های قفس عروس هلندی زیاد باشه که نوک کاسکو رد بشه.هیچ وقت هم نباید همزمان از قفس بیرون باشن.
بانی من..با کاسکوی پسر داییم تا باهم روبه رو میشن میخوان هم دیگرو بزنن..بانی بالاشو باز میکنه حمله میکنه به قفسش..اونم آمادس که نوک بزنه..قافل بشی دخلش اومده..
![]()
عجبا نترسون منو 2 جفت رو فروختم گفتم این یکیش بمونه با کاسکو نگهش دارم درسته این جفت رو هم فروختم ولی میخوام نگهش دارم دو دلم
نه نمیخوام بترسونمت..فقط میگم مواظبشون باش..کاسکو یه نوک بزنه به عروس داغونش میکنه..نذار به هم نزدیک شن..خواستی بیاریشون بیرون تک تک بیار..باهم نیار که نتونی کنترلشون کنی..یا یکیشونو بذار تو اتاق..![]()
ببخشید عروس هلندی اگه حرف بزنه واضح کلمات رو میگه؟
چون بعضی کلبپ ها دیدم که فقط سیلاب کلمات رو تقلید می کنن
من به جوجه ام می تونم بعد خوب شدنش سیب بدم؟
یا زوده؟
بعدش معمولا سیب چه مدت میتونه تو قفسش بمونه؟
منظورم فاسد شدنش هست
سلام.بله اگر باهاش خوب تمرین بشه و کلمه رو از حنجره تکرار کنه واضح میشه شنید کلمه رو اما نه مثل کاسکو یا شاه طوطی و طوطی های بزرگ.اما اگر با سوت تکرار کنه قضیه کاملا جداس.سیب هم میتونید بدید و اگر استقبال کنه خیلی هم مقویه.هم آهن داره هم ویتامین.انقدری باید توی قفس بمونه که سیاه نشه.فکر نمیکنم به یک ساعت هم برسه چون سیب آهن داره و در مجاورت با هوا سریع واکنش نشون میده و بعد از چند دقیقه ای سیاه میشه.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.