سلام احمد آقا
تانکتون خیلی زیبا شده ولی بعضی از عکسای تاپیک شما تعییر کرده به گربه و پرنده ، گفتم که اگه صلاح میدونید اصلاح کنید
یه سوال دارم اگه شما الان بخاین یه تانک راه اندازی کنید با توجه به تجربه ای که پیدا کردین سیستم نور را چی انتخاب میکنید ؟
ممنون
سلام ببخشید با تاخیر جواب دادم. در خصوص عکسها سعی میکنم با عکس های جدید جبران کنم. در خصوص نور هم من الان نزدیک به 1 سال هستش که نورled دارم و ازش راضی هستم
بسیار زیباست
کلی لذت بردم از دیدن این عکس های زیبا
واقعا خسته نباشید احمد جان
سلام
احمد جان تانکت فوق العاده شده دستت درد نکنه نژاد این خروس چیه؟مال خلیج فارس خودمون نیست درسته؟
چند گرفتیش؟نگهداریش چجوریاس مشکلی با ریف ها و ماهی های کوچیکت نداره؟
من که عاشق خروسم
مرسي اين خروس ماله ردسي هستش من ٨ ماه قبل خريدم يك مقدار دمش اسيب ديده بود كه ترميم شد اون موقع ٦٠ خريدم فرهاد همون موقع ميخواست ١٠٠ ازم بخره قابل شما رو هم نداره
ممنون صادق جان در حد بضاعتم بود شرمنده
آقا تبریک میگم خیلی قشنگ و رویایی شده مخصوصا خروس زیباتون
احمد آقا شما سیستم نورتون را تغییرندادین همون قبلی هست ، منظورم اینه که چیزی اضافه یا کم نکردین
ممنون
راستی یه سوال این خروس ماهی سمی هست دیگه ، یه سوالی همیشه تو ذهنم بوده اینکه اگه یه موجود سمی توی تانک بمیره (البته دور از جون خروس شما) باعث آلودگی تانک نمیشه (اگه سوالم مبتدیانه یود بهم نخندین سوال دیگه)
ممنون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.