ایا میشه انواع نژاد دیسکس رو باهم جفت زد
ایا میشه انواع نژاد دیسکس رو باهم جفت زد
سلام . مطمئنا میشه ولی چی از آب درمیاد خودش جای سوال دارهبعضی وقتها از جفت شدن دیسکس ها رنگهای بسیار منحصر به فردی با طرحهای بسیار جالب به وجود میاد که در نوع خود منحصر به فرد هستند .
معمولا پرورش دهنده های بزرگ از این کارها زیاد می کنند تا دیسکسی با طرح جدید به وجود بیارن .
به نظر شما من چه نژاد های با هم جفت بزنم خوب میشه
ْلام . خوب مطمئنا راحت ترین نژاد ها اول از همه بعد برید سراغ جفت خوردن های با ریسک . معمولا رد ترک - بیژن - نئون بلو راحت تر از بقیه جفت می خورن و فعلا سعی کنید هر دو حفت یک نژاد باشند تا بچه های همگون داشته باشید . وقتی تکثیر خونه ای باز کردید به فکر تکثیر گونه های جدید باشید . البته معمولا در تانکهایی که پیش مولدهای فراوان دارند شما انتخاب نمی کنید کی با کی جفت بخوره . اینه که گاهی دست شما نیست . خودشون انتخاب می کنند .
با اجاره اقای رضایی یک نکته رو هم من بگم خدمتتون
بدست آوردن نژاد خوب از تلفیق نژادی یک کار تحقیقی گسترده و چندین ساله هست که باید از پیشینه چند نسل قبل مولدها اطلاع داشته باشید
کلا کاری هست که فکر نکنم در ایران هنوز انجام شده باشه ، اینقدر واریته های مختلف و زیبایی از نژادهای خالص دیسکس وجود داره که صرف این وقت و هزینه برای چنین کاری به نظر من معقول نیست
ایده ال ترین کار در تکثیر ایجاد نژاد خالص هست که به عنوان مثال از یک جفت لئوپارد اسنک اسکین شما در حد بالایی شبیه والدین بچه داشته باشید
برای من پیش امده که تعدادی از بچه های تکثیری کاملا بی شباهت به پدر و مادر بودند
سلام :
اگه ما یه جفت دیسکس نژاد دار مثل اسنک اسکین رو جفت بزنیم بچه هایی که از این جفت به وجود اومدن هم همچون والدین خود اصیل میشن؟ یا به دلیل تکثیر در ایران و شرایط آب ایران چنان ارزشی ندارن ؟یا به همون بچه ها میشه دیپلم مالزی صادر کرد که مالزی هستن؟؟؟
متشکرم
شهریار
سلام
قطعا میشه از یک جفت دیسکس نژاد دار بچه های نژاد داری مثل والدین شون تکثیر کرد اما به شرطی که دقیقا بدونید که یک جفت دیسکس نژاد دار باید دارای چه فاکتورهایی برای تولید بهترین نژادها باشن و تهیه چنین جفت هایی خودش کاری سخت و دشواره که به همین دلیل خیلی از دیسکس های تولید داخل کیفیت پایینی دارن . درمورد شرایط آب هم درسته که فاکتورهای آب تاثیر به سزایی در ایجاد دیسکس های با کیفیت داره اما امروزه با استفاده از دستگاه های اسمز معکوس (ro) میشه آبی با کیفت نه چندان مناسب مثل آب برخی مناطق در ایران رو به آبی بسیار عالی برای تکثیر تبدیل کرد . و این رو هم فراموش نکنید که آب تنها یکی از بخش های مهم تکثیر نژاد های مناسب هستش و باید به جنبه های بسیاری در امر تکثیر توجه کرد که لینک زیر هم اطلاعات بسیار خوبی رو که حاصل تجربیات اساتیدی چون آقای آژیده و ... هستش به شما خواهد داد.
در پایان عذر میخوام که در حضور اساتید محترم بنده جسارت کردم و این موضوع رو پاسخ دادم.
با تشکر
ببخشید لینک رو فراموش کردم بزارم
اینم از لینک: تکثیر و پرورش دیسکس
با سلام
ببخشید من از کجا میتوانم بفهمم ماهی هایم چه نژادی دارن منظورم سایتی جای مطمئنی هست که بخوانم منم بدانم در کتاب اقای علی کرمی هر 3تا ماهی که الان برام باقی مانده عکسش هست اما نمیدانم چه نژادی هست نوشته نشده اگه شما میدانید بهم کمک کنید باتشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)