بابا خیلی خوشم اومد بازم عکس بذار خیلی شیکه![]()
بابا خیلی خوشم اومد بازم عکس بذار خیلی شیکه![]()
ممنونم نفیسه خانوم . وقتی میلیونر واقعی شدم یه تانک گیاهی 100 لیتری پیش من دارین
آرزو بر جوانان عیب نیست
مرسی آقا . آره خیلی شیکه . چشم بعدا عکس میزارم
سلام آقامهدی عزیز،خدایا به ماهم از این تانک های ناقص عطا کنتانک شما تکمیل نشدش زیبایی چشمگیری داره چه برسه به تکمیلش.انشاءالله هر روز قشنگ تر از دیروز باشه
خیلی زیباست واقعا خسته نباشید .بازم تصاویر از تانک زیباتون قرار بدید من که خیلی حال کردم .![]()
سلام .. مهدی جان به میگوهات غذای مخصوص شریمپ شرکت سرا رو بده .. تاثیر شگرفی داره.. تترا پریما فقط سیرشون میکنه ..
سلام حامد جان . بعد میگم بیام نواب خونه بگیرم - میگی نه . اینجا محصولات سرا کجا بوده . همین تترا پریما رو 10000 تومن خریدم . البته 6 تا مغازه رو گشتما تا گیر آوردم
قوربونت
منم نخریدم . این اکواریوم تانو که دارم مخصوص نگهداری نیگو بود . مارک سرا . غذا توش داشت
سلام آقا رضا . لطف داری . شما که همه جور حیوونی رو تجربه کردی پس حالا دیگه نوبت پلانت و ماهیه . منتظرما
مرسی آقا محمد رضا . چشم . منم واسه حال کردن بچه عکس میزارم
سلام آقا مهدی. من دلیل آشناییم با اینجا این بود که دنبال یه گیاه مناسب میگشتم!!!ولی خب دیگه بهم اجازه نمیدن،البته ماهرچقدرم پلنت کار کنیم بازم به شما نمیرسیم وشما استادی.
سلام آقا مهدی اینا که جلو تانک رشد کردن و کوتاه هستند اسمشون چی بود؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.