سلام جوجه ملنگو 3 4 ماهه خوبه برای دستی کردن؟ قیمتش چنده ؟ مثل عروس خوب دستی میشه؟![]()
سلام جوجه ملنگو 3 4 ماهه خوبه برای دستی کردن؟ قیمتش چنده ؟ مثل عروس خوب دستی میشه؟![]()
خوب تربیت شدن یا حرف زدنش بر میگرده به صاحب طوطی . اما استعداد ملنگو بهتراز عروس است .
قیمت دقیق نداره چون کسی که پرورش میده نگاه به هذینه وقت گذاریش میکنه وقیمت میده
میانگین از 150 الی 250
بستگی به سن وسلامت پرنده داره
این مطالب نظر شخصی بنده است باز دوستان نظراتی دارند
سلام
می خواستم نظر بچه ها رو بدونم که اسم طوطی مو چی بزارم؟
لطفا نظر بدین.(عکساش صفحه 132 هست . شرمنده کیفیت نداره)
سلام.بهتره یه تاپیک توی معرفی طوطی اعضا باز کنی و اونجا نظر دوستان رو جویا بشی.پیشنهادات خوبی میدن معمولا.ولی سعی کن اسمی که انتخاب میکنی خیلی کوتاه و همراه با آوای صوتی باشه که طوطی هم سریع بهش عادت کنه و هم تکرارش سخت باشه.مثلا میتو،تیتو،نه اینکه بلقیس و اینجور اسم ها که تکرارش برای انسان هم سخته.
سلام
منکه از این تاپیک چیزی سرم نمی شه .می تونی راهنما یی کنی؟![]()
این تاپیک معرفی طوطی های اعضای پارسی پت
ببینید باید ببینید چه چیزهایی ازاین دوتا پرنده رو دارید باهم مقایسه میکنید.عروس یک پرنده ی بسیار وابسته هست که خیلی سریع با انسان اخت میشه و توی خونه جایگاه خودش رو پیدا میکنه.ازطرفی سرو صدای کمتری داره و گازها و جیغ های ناگهانی ملنگو رو نداره ولی خوب ملنگو هوش و استعداد بهتری داره و قدرت سخنگوییه بهتری داره.الان سرنگی ملنگو توی بازار زیاده و شما اگر برج سه یا چهار برید پرنده فروشی خیلی راحت جوجه های سه چهار ماهه فراوون پیدا میشن.
سلام خدمت دوستان عزیز
من الان طوطیمو 16 روزه آوردم تو خونه وفقت آب وغذا شو عوض کردم وچند اشتباهم انجام دادم ولی ترسش از روز اول کمتر شده. چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.