سر وصدا زیاد میکنه بعضی وقتا هم بال بال میزنه خودش سمت نر میاد یکم نوک به نوک میشن بعو نر رو میزنه.لونه گذاری که طبق عکس ظاهرا انجام دادند،ولی اگر لطف کنن بگن که ماده چیکار میکنه ونر چیکار میکنه خیلی راحت تر میشه گفت(کلا چندتا رفتار معمولشون رو اگر بگن ممنون میشم)،تا اونجایی که من میدونستم این بود که اگر بینی ماده قهوه ای بشه یعنی آمادست که بینی این هم قهوه ای هست ولی نرش رو بعدی میدونم
نر برای ماده آواز میخونه وچشم هاش رو برای ماده بزرگ وکوچیک میکنه یانه؟پرهای کلش رو پف میکنه؟پاش رو میزاره روی کمر ماده وسعی میکنه بهش غذا بده یانه؟
اگر آره که نرتون آمادست ولی اگر نه سعی کنید نر رو با جوانه ها وهفته ای یکبار سفیده ی تخم مرغ تقویت کنید.
برای مرغ عشقهاتون هم سعی کنید هویج رنده شده درهفته یکبار بذارید،کف دریا هم تو قفسشون بزارید
آره آواز میخونه چشمهاشو نمیدونم اما پر کلش رو پف میکنه مادهه نمیزاره بره رو کمرش.نر برای ماده آواز میخونه وچشم هاش رو برای ماده بزرگ وکوچیک میکنه یانه؟پرهای کلش رو پف میکنه؟پاش رو میزاره روی کمر ماده وسعی میکنه بهش غذا بده یانه؟
اگر آره که نرتون آمادست ولی اگر نه سعی کنید نر رو با جوانه ها وهفته ای یکبار سفیده ی تخم مرغ تقویت کنید.
برای مرغ عشقهاتون هم سعی کنید هویج رنده شده درهفته یکبار بذارید،کف دریا هم تو قفسشون بزارید
این هفته بهشون هویج دادم.
کف دریا تو قفسشون هست.
الان 1 هفته هست که اینجوری شدن و رنگ نوکشون تغییر کرده.
الان دارن با هم بازی میکنن.
سلام به همگی/ عید همگی مبارک/ امیدوارم حالتون خوب باشه/ ببخشید اینجوری مینویسم نمیدونم چرا اینتر کار نمیکنه!!!/ یه سوال داشتم/ مرغ عشقهایی که چشمهای قرمز دارن مشکل خاصی دارن؟/ آخه یکی من دارم ظاهرا فقط خیلی نزدیک رو میتونه ببینه حیوونی/ وقتی آزادشون میکنم یه چرخی بزنن همش میخوره به در و دیوار/ یه چیز دیگه هم اینه که فقط اونه ک وقتی میخوام بگیرمش فرار نمیکنه/ رو دستمم راحت میمونه/ ولی بقیه میپرن و گاز میگیرن!
سلام دوست عزیز به پارسی پت خوش آمدین.عید شماهم مبارک.مرغ عشق های چشم قرمز زیاد هستن.لوتینو هست پرندتون؟زرد یکدست منظورمه.اونی که فرار نمیکنه رام هست به همین سادگی.باز ازش عکس بذاری خیلی بهتره.سلام به همگی/ عید همگی مبارک/ امیدوارم حالتون خوب باشه/ ببخشید اینجوری مینویسم نمیدونم چرا اینتر کار نمیکنه!!!/ یه سوال داشتم/ مرغ عشقهایی که چشمهای قرمز دارن مشکل خاصی دارن؟/ آخه یکی من دارم ظاهرا فقط خیلی نزدیک رو میتونه ببینه حیوونی/ وقتی آزادشون میکنم یه چرخی بزنن همش میخوره به در و دیوار/ یه چیز دیگه هم اینه که فقط اونه ک وقتی میخوام بگیرمش فرار نمیکنه/ رو دستمم راحت میمونه/ ولی بقیه میپرن و گاز میگیرن!
سلام
مرغ عشق من 2ماهشه
الان دیدم مدفوع به مقعدش چسبیده
مریضه؟؟؟؟
جعفری دادم چند تا نوک زد نخورد
سیبم نخورد
فقط ارزن و کتان میخوره..
خیلی هم سر حال و تغذیشم خوبه
اما وقتی میخونه صداش گرفتست.. به خاطر سن کمشه یا سرما خورده؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.