دوست عزیز تعیین سن با یک عکس اونم این مدل پشت میله خیلی کار غیر اصولی هست چون تنها رنگ چشم نیست که تعیین کننده سن هست پاها دم پرنده تصویر کلی ازش همه رو هم می تونن کمک کنن تا بشه سن رو تخمین زد.چیزی که تو این ناواضح پیداست رنگ چشمها سفید نیست و سنش بیشتر از 1سال و نیم هست طوطی من الان نزدیک 5سال هست و رنگ چشمهاش تقریبا همین رنگ هست.این عکس رو ببینید
و با این عکس و چیزی که خودتون در نور آفتاب می بینین مقایسه کنید. اگر کمک احتیاج داشتین عکسهای بیشتر از چم سر نوک پاها و دم یعنی کلی بزارین
ویرایش توسط Shahrzad : 3rd September 2010 در ساعت 02:35 AM
فکر نکنم پوسته شدن پا دلیلش کمبود کلسیم باشه! ولی غذایی غلط باعث همه جور مریضی و ضعیفی مشکلات هست . شما با هر روشی که شده باید روزها و هفته ها تلاش کنی تا بالاخره میوه و سبزیجات بخوره.
راههایی که بهتون پیشنهاد می کنم یکی به شکل اسباب بازی در اوردن هست مثلا تیکه ای سیب یا بروکلی رو با نخ مثل نخ شیرینی ببندین و آویزون کنید دقتم کنید بعد 3-4 ساعت بیارنپینش بیرون اگه خورده نشد یا چیزی بهش موند نخ رو هم بکنید از قفس.
روش دیگه که قبلش باید بدونین طوطی خاکستری پرنده لجبازی هست و با خارج کردن ناگهانی و یکهویی ظزف غذاش تاجایی که بتونه حتی شده 2 روز لب به غذا نمی زنه برای همین باید گولش زد. راهشم این هست که اگر صبح 4قاشق تخمه می ریختین روزهای اول بکنیدش 3قاشق و نیم و بقیه رو تکه های ریز شده میوه یا مثلا کمی ساقه ای سبزیجات یا میوه خشک که خیلی طوطیها دوست دارن قاطی کنید.
غیر میوه و سبزیجات باید از سایر مواد غذایی هم استفاده شه بطور تنوعی به مقدار کم و هفتگی باید از نان برنج ماکارونی و ماهانه از مواد کلسیم دار و لبنیات مثل پنیر و ماست و ماهیانه تکه های ریش ریش شده مقدار یک بند انگشت گوشت سفید بدون ادویه و روغن استفاده کنید ( مرغ - ماهی) گوشت قرمز که ممنوع هست همینجور از گروه آجیل ها ..گوجه فرنگی و بادام زمینی هم بعدا ترجمش رو می زارم در دادن محتاط باشین و اگه می شه اصلا ندین.
در کل هم شما هم سایر دوستان باید غذای متنوعی ایجاد کنید.
ویرایش توسط Shahrzad : 3rd September 2010 در ساعت 02:47 AM
دوستان ممكنه پوسته پوسته شدن پاي طوطي ايشون از خشكي هوا هم باشه؟
سلام خدمت دوستان من 2 روز پیش پر های طوطیم رو قیچی کردم به همراه پدرم کاملا اصولی از هر طرف 5 تا زدیم نحوه ی فرود آمدنش عالیه مشکلی نداره
اینم بگم که طوطیهای وارداتی قاچاقی کلا پرهاشون به ویژه شاهپرهاشون رو میزنن که در نرن من اینو از اونجا متوجه شدم چون پرهای طوطیم که که میریخت از سر قیچی شده بود و اکثر این طوطی ها که تو مغازه ها هم دیدم به همین شکل بود ولی اونایی که یه چند ماهی دست صاحب یا تو مغازن شاهپرهای سیاهشون در اومده ولی برا خودمم رفتم قیچی کنم غیر از دوتای اولی که دیدم سیاهن 5 تا زدم سوالم اینه که چون به گفته ی همه که میگن طوطی بعدش یهش استرس وارده ولی برا من نه الان یه 3 ماه و16 روز میشه که دارم ولی اصلا بهش استرس وارد نشد بعدشم اومد رو دستم من و پدرم طوطی رو بردیم یه اتاق دیگه برق رو هم خاموش طوری گرفتیم که ما رو نبینه بعد پرهاش رو زدیم ولش کردیم تا طوطی چشم باز کرد هیچ کی اونجا نبود چون ما اونا رو ترک کرده بودیم اما بعدش که اومدم با در قفس خیلی آروم اومد رفت تو قفسش عصری هم خوند پس فک نمیکنم استرسی بهش وارد شده باشه حالا نظر شما چیه؟
س
سلام دوست عزيز
نگران نباش كه در مورد مايعاتي كه عنصر اصليشون آب هست ml تقريبا با سي سي برابره شما فكر كن سي سي است و اندازه بزن و بريز
اگر اندازه ظرف آبت 213 سي سي است شما بين 8 تا 10 سي سي از محلول را توش بريز
كف دريا يا بلوك معدني براش بذار حتما حتما حتما
اينكه خوراكي را مگيره ميندازه طبيعيه شما خوراكي ها همينطور بهش بده و صبور باشه بلاخره درست ميشه
موفق باشي :smile (91):
سلام دوست عزيز
در كشورهاي خارجي هم هميشه 5 تا پر اول را مي زنند حتي در فيلمهاي آموزشي هم همينطور هست در ايرانه كه دوتا شاهپر اول را نگه ميدارن بعد چند تاي بعدي را مي زنند (فكر كنم شبيه زدن بال كبوتر اين كار را انجام ميدن )*
هر كدام از اين دو روش زدن بال مزايا و معايب خاص خودش را داره كه اگر دوست داشتي برات توضيح ميدم اگر هم نه كه ....
اما در مورد طوطيت كه استرس بهش وارد نشده ...خوب اينكه خيلي خوبه... اخلاق طوطي ها باهم فرق مي كنه ... نگران نباش اگر حالش خوبه يعني استرس بهش وارد نشده![]()
خشكي هوا هم بي تاثير نيست ولي نه به اون شدت كه ايشون ميگه پوسته پوست شدن پا عمدتا يا ناشي از كمبود كلسيم است يا ناشي از سن زياد البته بعضي از بيماري ها هم هستند كه اين حالت را ايجاد مي كنند كه با علائم ديگري هم همراهند ولي فكر نمي كنم كه در مورد ايشون صدق كنه
راستي من ديدم كه بعضي از پرنده فروشها پاي طوطي را با روغن زيتون چرب مي كنند من نمي دونم كه اين كار چه قدر به لحاظ علمي درسته ولي اين را مي دونم كه روغن زيتون ضرري نمي تونه داشته باشه و در ضمن اگر پوسته پوسته شدن ناشي از فقر كلسيم باشه ماليدن روغن زيتون نمي تونه اون را برطرف كنه
دوست خوبم
رنگ چشم طوطي تون را ديدم و نظرم را هم گفتم بهتون اما ميخوام اين را بهتون بگم آخه چرا به حرفهاي فروشنده ها اعتماد مي كنيد اي كاش قبل از خريد طوطي كمي اطلاعاتتون را در موردش زياد تر مي كرديد تا فروشنده هر چي مي خواد را به راحتي بهتون نگه البته من قبول دارم كه تشخيص رنگ چشم براي كسي كه تا به حال نديده و يا به اين مسئله دقت نكرده ممكنه سخت باشه اما باز هم دونستن در مورد كالايي كه ميخوايم بخريم خيلي مي تونه در انتخاب صحيح بهمون كمك كنه
طوطي چشم سفيد به مراتب بهتر از چشم نباتي يا چشم زرد است
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)