اگر به نوبت پاها فلج شدن و الان هر دو پا فلجه به مرور بلعش هم فلج میشه و تلف میشه.اگر بهش غذا بدی ثواب بزرگی کردی و ایشالا پاداششم از خدا میگیری ولی انتظار نداشته باش که زنده بمونه.سلام دوستان ببخشید من یه تعداد از صفحات قبل رو خوندم اما برای بزرگ کردن جوجه عرسو نه مرغ عشق،الان هم عذر میخوام که بدون مطالعه ازتون سوال میپرسم وتقاضا دارم که اگرهم تکراری بود جواب بدید چون کارم یه مقدار فوریه.
جوجه مرغ عشی که حدود 4سانته وپرهاش تقریبا دراومدن رو میشه با سرلاک عرروس خوب تغذیه کرد؟این جوجه چقدر احتمال داره زنده بمونه؟هرچندساعت یکبار به چنینی جوجه ی ضعیفی غذا بدم؟
درضمن اگر شما یه جوجه ی فلج پیدا میکردید بهش غذا میدادید یانه؟من الان 4تا جوجه مرغ عشق خیلی خیلی ریز وضعیف به دستم رسیده که یکیشون فلجه نمیدونم بهش غذا بدم یانه؟به فکر سرلاکم نیستم فقط میترسم وقتی بزرگ شد ودونخور که شد براش مشکل پیش بیاد ونتونه پیش مرغ عشق های دیگه دووم بیاره واونوقت بمیره.
ویه جوجه رو وقتی دیدم داشت میمرد وبشدت هم ضعیف بود که از مغازه دار خواهش کردم که جوجه ها رو بده من براش بزرگ کنم والان یه مقدار بهشون غذا دادم واون جوجه ی بیچاره انگار یه مقدار جوون گرفته.ودوتا ی دیگه تقریبا وضعشون بهتره
حالا اگر شما بودید چیکار میکردید؟
سلام مرسی
نمیدونم ولی ظاهرا فقط یک پاش فلجه.باشه به اونم غذا میدم انشاءااله که زنده بمونه.
فقط جوجه مرغ عشق چند روزگی دونخو میشه،اگر عکس بذارم میتونید سن تقریبی هرکدوم رو بگید و اینکه دوتاشون خیلی پر رو هستن ویکیشون همش گاز میگیره و حتی از تو ظرف هم که سرلاک رو درست میکنم نوک میزنه ومیخوره،به نظرتون میشه سرلاک رو بذارم جلوشون تا خودشون بخورن؟چون نوکشون خیلی کوچیکتر از عروسه
قبلا یادمه یه سری عکس از سیر تکاملی جوجه مرغ عشق از تولد تا دون خور شدن یه جایی آپلود شده بود.از روی اونا میتونی حدودی سنش رو تخمین بزنی.سرلاک رو هم بهتره خودت بدی بهشون چون مایع هست و ممکنه باعث خفگیشون بشه چون هنوز مراحل بلعشون کامل نشده.30 الی 35 روزگی باید کاملا مستقل بشن عموما.سلام مرسی
نمیدونم ولی ظاهرا فقط یک پاش فلجه.باشه به اونم غذا میدم انشاءااله که زنده بمونه.
فقط جوجه مرغ عشق چند روزگی دونخو میشه،اگر عکس بذارم میتونید سن تقریبی هرکدوم رو بگید و اینکه دوتاشون خیلی پر رو هستن ویکیشون همش گاز میگیره و حتی از تو ظرف هم که سرلاک رو درست میکنم نوک میزنه ومیخوره،به نظرتون میشه سرلاک رو بذارم جلوشون تا خودشون بخورن؟چون نوکشون خیلی کوچیکتر از عروسه
بازم ممنون.عکس رو که خودم آپلود کردم ولی تو اون سنش رو نزده بود از لحظه ی تولد بود تا دونخور شدن.قبلا یادمه یه سری عکس از سیر تکاملی جوجه مرغ عشق از تولد تا دون خور شدن یه جایی آپلود شده بود.از روی اونا میتونی حدودی سنش رو تخمین بزنی.سرلاک رو هم بهتره خودت بدی بهشون چون مایع هست و ممکنه باعث خفگیشون بشه چون هنوز مراحل بلعشون کامل نشده.30 الی 35 روزگی باید کاملا مستقل بشن عموما.
اگر جوجه برعکس بیفته میمیره؟کوچکترینشون. به سه تای دیگه تکیه داده بود اونا اومدن بیرون اونم برعکس افتاده بوده و مرده![]()
سلام دوستان خسته نباشید.
جوجه ی من الان داره میره تو 50روز ولی هنوز بهش سرلاک میدم روزی دو سه بار اونم حدود 15سی سی یا بیشتر!!!
از 5روز پیش شروع کردم به کم تر غذا دادن یا اصلا ندادن ولی هیچ تاثیری نداره وهیچی از تو ظرف ارزن نمیخوره،اگر ارزنا رو بگیرم کف دستم شروع میکنه به خوردن ولی تو ظرف از دور که دقت کردم فقط چندتا نوک میزنه ولی اصلا سیر نمیشه که...منم که نمیتونم همیشه دراختیار این باشم تا از کف دستم غذا بخوره!!!
حالا به نظرتون چیکارکنم یازم سرلاک بدم؟؟؟
میترسم بالش چیزی بشه وقتی منو میبینه وخودشه میزنه به قفس!!!
سلام برای از سرلاک گرفتنش باید به مرور وعده های سرلاک رو کم کنیسلام دوستان خسته نباشید.
جوجه ی من الان داره میره تو 50روز ولی هنوز بهش سرلاک میدم روزی دو سه بار اونم حدود 15سی سی یا بیشتر!!!
از 5روز پیش شروع کردم به کم تر غذا دادن یا اصلا ندادن ولی هیچ تاثیری نداره وهیچی از تو ظرف ارزن نمیخوره،اگر ارزنا رو بگیرم کف دستم شروع میکنه به خوردن ولی تو ظرف از دور که دقت کردم فقط چندتا نوک میزنه ولی اصلا سیر نمیشه که...منم که نمیتونم همیشه دراختیار این باشم تا از کف دستم غذا بخوره!!!
حالا به نظرتون چیکارکنم یازم سرلاک بدم؟؟؟
میترسم بالش چیزی بشه وقتی منو میبینه وخودشه میزنه به قفس!!!
الان وعده ظهر رو حذف کن و حتما سیب و هویج له و رنده شده کنارش باشه تا خودش شروع کنه به غذا خوردن
بعد از 5-6 روز وعده صبح رو هم حذف کن تا وقتی که دیدی خودش در طول روز غذا میخوره و بعد وعده شب رو هم حذف کن
خیلی بهش حساس نشو که باعث میشی جوجت لوس بار بیاد و بعدا خودت یا صاحبش رو اذیت میکنه
سعی کن بجز ساعات مشخصی بیرون نیاریش و به بی تابیش هم اهمیت ندی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.