سلام من یک ماهی فایتر نر خوشگل دارم که تو تنگ بامبوهام نگه میدارم خیلی حال میکنه خوب؟چرا؟میخوام یه ماده هم بگیرم چی بذارم تو تنگ تا ماده فرار کنه بره توش جدا نمیخوام نگهدارم.مرسیییی
سلام
بطور کلی نگهداشتن فایتر ماده در کنار فایتر نر به جز در زمانی که شکم ماهی ماده پر از تخم هستش به صلاح نیست و حتی بعد از تخمریزی هم باید بلافاصله ماده رو از تانک خارج کرد .
ولی اگر اصرار به این کار دارید میتونید با یک پوشش گیاهی مناسب مکانهایی برای مخفی شدن ماهی فراهم کنید. در غیر این صورت مجبورید تنگ رو تیغه بندازید واز هم جداشون کنید.
موفق باشید
من یه فایتر نر دارم، فکر کنم بیش از 4 ساله دارمش، نزدیک 4-5 ماه پیش دیدم که ته تنگ نشسته، فکر میکنم دمش مشکل پیدا کرده، فکر میکنم عادی نباشه![]()
راهی هست؟
یه سوال دیگه
فصل جفت گیری کیه؟ و اینکه ماهی فایتر ماده از چه سنی می تونه جفت گیری کنه؟ فایتری که دارم ایا قادر به جفت گیری هست یا نه؟
سلام
اگر طبق گفته خودتون4 ساله دارینش فایتر شما دیگه عمر طبیعی خودشو توی اسارت کرده و بروز این قبیل رفتارها و ... طبیعیه . سعی کنید یک غذایی مقوی با دما و کیفیت آب مناسب
فراهم کنید.
فصل خاصی نداره ماهی مولد شما چنانچه آماده و سالم باشه هر 20 روز کنار ماده قرار بدین تخمریزی میکنه.
ممنون دوست عزیز
ببینید این عکس هست از لحظه شنا کردن، متاسفانه هر چی صبر کردم که بشینه ته تنگ، نشست و مدام شنا میکنه، وقتی یکی از بقل تنگ رد میشه شنا میکنه تا غذا بهش بدن
من می تونم توی تنگ اقدام به تکثیر کنم؟ منظورم بدون وجود اکواریوم و تجهیزاتش هست؟
![]()
با سلام
توی متن اشاره به کرم های میکروسکوپی شده بود
این کرم های می کروسکوپی چین؟
اینفوسریا چطورر؟
همون موجوداتی که توی آب سبز هستن رو شامل می شه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)