2 روزه اعصاب درست حسابی ندارم اینم از نر ما رفته تو لونه خوابیده رو تخمها ماده تو نشیمنگاه نشسته پرهاشو درست میکنه یکدفعه نر از تو لونه میپره بیرون اونقدر دنبال ماده میره تا بزنه گفتم نگا کنم ببینم دلیلش چیه اصلا نفهمیدم باز میره تو لونه یکدفعه میاد بیرون اونقدر ماده رو میزنه بیچاره اصلا کاری نمیکنه یا ارزن میخوره یا پرهاشو تمیز میکنه فوری میاد میزنه بعدش میره تو تو 1 ساعت حساب کردم 8 بار اینکارو کرده
این عصبی بودن نر به دلیل جدا شدنش از جفت و جوجه ها در سری قبل هست که بعد از درگیری که با ماده داشت جدا شد و به مرور مشکل برطرف میشه.نگران نباش.جفت شما خیلی جوون و بی تجربه هستن و در عین حال قوی و سرحال که این مشکلاتم دارن دیگه.بهتره دیگه کاری به کارشون و درگیری هاشون نداشته باشید که استرس جداشدنش از بین بره.
دوستان عروس دارچینیم بد جور مریض شده هر کی میدونه چش شده اعلام کنه تا درمانش کنم ممنون میشم
نمیدونم چش شده کمتر از 12 ساعت اینطوری شده اونم شب صبح دیدم خیر این جوجه عروس من نیستش به کل عوض شده نه تکونی میخوره نه چیزی سرش و کرده بود تو بالهاش نمیدونم چش شده بود فوری دامپزشکی بردم دارو داد وی خوب نشده هیچ بدتر هم شده.2 تا عکس هم میزارم شرمنده کیفیتش بده خیلی عوض شده از قیافه.
الان که میبینم وضعیتشو اینا هستن: ضربان شدید قلب,تنفس تند تند همراه با صدا(فیس فیس) و هم اینکه یه خورده هم لاغر شده.مخصوصا که غذا میدم اون موقع هم ضربانش زیاد میشه
http://upload.tehran98.com/img1/suc33nak6bjszz7jako.jpg
http://upload.tehran98.com/img1/cite...j3khm0abkl.jpg
در ضمن از آقای اسکندری و آقا محسن ممنونم که اینقدر من و راهنمایی کردن و تلاششونو میکردن که این جوجه خوب بشه
من که قبلا هم خدمتتون اعلام کردم نظرم رو و فکر میکنم سرماخورده باشه که نیاز به تقویت و جای گرم داره.بهتره همراه با غذایی که بهش میدین یه قطره مولتی ویتامین هم بهش بدید روزی دو الی سه قطره که هم تقویت بشه و هم داروهایی که بهش میدین ضعیفترش نکنه.ایشالا سریعتر خوب بشه.البته این رو اضافه کنم که این نظر من هست و هیچ دلیلی برای اینکه قطعی باشه نیست و اصراری هم روی نظرم ندارم چون ممکنه کاملا اشتباه باشه.
ویرایش توسط اسکندری : 20th March 2013 در ساعت 12:44 AM دلیل: تکمیل
جوجه عروس از چندروزگی میتونه پرواز کنه؟پدر و مادر بهش یاد میدن؟جوجه ی من دو سه روزه. یهویی بال بال میزنه و سعی میکنه اما پرواز نمیکنهسلا
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 15 مهمان ها)