سلام دوستان میخواستم ی نظر در مورد این فلاور بدین؟ MultiHoster » Image Viewer » 04022007143.jpg
سلام دوستان میخواستم ی نظر در مورد این فلاور بدین؟ MultiHoster » Image Viewer » 04022007143.jpg
سلام دوست عزیز لطفا روی عکس کلیک کنید و سولتون رو مطرح کنید ..
![]()
سلام به دوستان عزیز میخواستم اگه میشه در ساخت یه آکواریوم 1000 لیتری کمکم کنید
1-چه نوع شیشه ای با چه ضخامتی بگیرم
2-چطوری پل بزنم
3-چه سیستم تصفیه ای پیشنهاد میکنید {نمیخوام زیاد آبشو عوض کنم}
4-آیا چسب کاسپین برا این کار جواب میده
راستی ابعاد کارم : طول 200 سانت عرض:60 ارتفاع:95
5-روی زمین میخوام بزارم یعنی پایه نمیخوام براش بزنم مشکلی ایجاد میشه؟
6-اگه احیانا بخوام قدی کار کنم یعنی اندازه ارتفاع و طولش با هم عوض بشه شدنی هست؟ یه توضیحی بدین
سلام دوستان من میخوام سیچلاید بخرم به نظر شما جفت بخرم میشه چند نوع سیچلاید باهم بزرگ کرد
سلام بستگی به تجربه و فضای آکواریومت داره آکواریومت چه قدریه؟
با این ارتفاع و عرض حتما حتما از شیشه 16 یا 18 میل استفاده کنسلام به دوستان عزیز میخواستم اگه میشه در ساخت یه آکواریوم 1000 لیتری کمکم کنید
1-چه نوع شیشه ای با چه ضخامتی بگیرم
2-چطوری پل بزنم
3-چه سیستم تصفیه ای پیشنهاد میکنید {نمیخوام زیاد آبشو عوض کنم}
4-آیا چسب کاسپین برا این کار جواب میده
راستی ابعاد کارم : طول 200 سانت عرض:60 ارتفاع:95
5-روی زمین میخوام بزارم یعنی پایه نمیخوام براش بزنم مشکلی ایجاد میشه؟
6-اگه احیانا بخوام قدی کار کنم یعنی اندازه ارتفاع و طولش با هم عوض بشه شدنی هست؟ یه توضیحی بدین
پلها رو بصورت نواری هم در پایین و هم 10 سانت پایین تر از لبه شیشه بزن حتما 3 پل عرض هم روی نوار های بالا بزن
چسب کاسپین جواب گو نیست حتما از سیستا استفاده کن
اکواریم قدی با این ابعاد فکر نکنم جواب بده
اگه منظورت طولشه که حتما آکواریوم خوبیه ولی اندازه دقیقشو بگو ببینم چه حجمی داره
100 طول 35 ارتفاع 40 عرض
سلام میخوام بدونم میشه ان.اع اراتوس رو باهم جفت زد یا اصلا ایا سیچلاید میشه با یه نوع دیگه از سیچلاید جفت بشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.