دوستان یه سوال
اگه یه اکواریوم و بعد از 24 ساعت بهش ماهی اضافه کنیم با سیفون مداوم و هر روز میشه میزان نیتریت و نیترات اونو کنترل کرد تا زمانی که سیکل طی بشه؟مشکلی واسه ماهیا پیش نمیاد؟
دوستان یه سوال
اگه یه اکواریوم و بعد از 24 ساعت بهش ماهی اضافه کنیم با سیفون مداوم و هر روز میشه میزان نیتریت و نیترات اونو کنترل کرد تا زمانی که سیکل طی بشه؟مشکلی واسه ماهیا پیش نمیاد؟
سلام دوست من
بعد از 24ساعت میتونید ماهی هایی مثل زیرا و زبرا دانیو رو برای تکمیل سیکل بهش اضافه کنید
اما اگه سامپ و یا تاپ فیلترمناسب داشته باشید و دسترسی مناسب به اب بدون کلر داشته باشین بله میتونید با سیفون ممتد و روزانه نیتریت و آمونیاک رو کنترل کنید.
سلام دوستان
میخوام سرامیکهای فیلترم رو ببرم زیر بستر تا یکم ارتفاع بگیره
به نظرتون برای جابگزین کردن سرامیکها و جلوگیری از آسیب دیدن سیکل کدوم این دو کار رو انجام بدم بهتره؟
- اول سرامیکهای قدیمی را از تاپ خارج کنم و یه گوشه ای از آکواریوم بریزم و بعد سرامیک های جدید را جایگزین کنم و بعد از 2-3 هفته سرامیک های قدیمی را ببرم زیر بستر
- هر هفته یک سوم از سرامیک های قدیمی رو با جدید جایگزین کنم و قدیمی هایی رو که سرامیک جدید جایگزینشون شدن همون موقع به زیر بستر منتقل کنم و طی 3 هفته همه سرامیک های قدیمی با جدید جایگزین بشه
سلام دوست من . شما میتونید سرامیکهای جدید رو با یک سوم از سرامیک های قدیمی داخل دستگاه تصفیه استفاده کنید . موقع تمیزکاری بعدی - یک سوم سرامیک های قدیمی رو بردارید . سرامیکهای قدیمی رو داخل ساک توری پلاستیکی قرار بدید و داخل تانک بزارید تا پخش نشن تا بعدا زیر بستر استفاده کنید .
موفق باشی
با سلام بعد از 3 هفته راه اندازی آکواریومم هنوز آبش ابریه !!! آیا این میتونه به خاطر طی کردن سیکل باشه؟
من یه مقدار زئولیت از یک آکواریوم قدیم اوردم با آب شیر کامل شستم!!! بعد گذاشتم تو تاپ فیلترم ( نمیدونم جوونی کردم یا نهمثال میخواستم باکتری اضافه کنم!!!)
به انداره 30 میل باکتری هم از شرکت azoo ریختم توش ولی همچنان هواش ابریه !!! دیشبم 60 قطره شفاف کننده ( روش نوشته بود شفاف کننده و بو گیر ساخت ایران!! ننوسته بود واسه کدوم شرکت)
آکواریومم 70 لیتره و حدود 20 عدد ماهیم دارم !!!
نمیدونم عمق فاجعه قابل جبرانه یا نه؟
سیفون کنم یا نه ؟ زغال بگذارم یا نه؟
شایدم گند زدم باید بیخیال شم!!!![]()
چی کار کنم ؟ چاره چیه؟ فکر کنم حق با شماست آبم کدر تر شد!!!
اینم 2 تا عکس از آکواریومم![]()
ببینم ریختن زئولیت مشکل ایجاد میکنه ؟راهی هست که نخوام آب رو کلا عوض کنم؟
ممنون
ویرایش توسط shellman2008 : 8th March 2013 در ساعت 01:36 PM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)