سلام دوستان محبت کنید نحوه قیچی زدن صحیح بال با تصویر آموزش بدن ممنون میشم![]()
سلام دوستان محبت کنید نحوه قیچی زدن صحیح بال با تصویر آموزش بدن ممنون میشم![]()
سلام به این لینک مراجعه بفرمایید:
http://www.parsipet.ir/thread7603.html#post20521
هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااا آخر سر تونستم با سرنگ تو 2 دقیقه به هر 2 جوجه به هر کدوم 10 cc غذا بدم اونم به روش لاستیک که رو رو سرنگ وصل میشه اسمش فکر کنم کرمک هستش با جرات اینکارو کردم کرمک رو تا چینه دان بردم بعدش سرنگو فشار دادم همش رفتش تو چینه دان فقط سختیش اینه که کرمک رو ببری تو چینه دان بقیش حله آخیششششششششششششش امروزو راحت میخوابم![]()
نر را تابحال جدا کرده اید ؟؟ برخی موارد مستی نر باعث خارج شدن ماده از سیستم معمول میشوداز دیروز شب دیگه کلا نر و ماده جوجه هاشونو به کل ول کردن حتی اصلا بهشون اهمیت نمیدن و حتی میخواستن بزنشون
الان شدیدا آثار جفتگیری هستش صبح تا شب نره میخونه و جفتگیری و تو لونه رفتن و....باز من باید به اینا غذا بدم الان اینا 31 و 29 روزه هستن چند روز سرنگی غذا بدم تا دونه خور بشن؟
پرندهای شما تا حداقل55روزگی به غذای سرلاک احتیاج دارند
چه چیزی برایشان تهیه کرده اید ؟؟
ابریزش بینی دارند ؟؟شما اگر اطمینان دارید باید به دامپزشک مراجعه کنید نر یا ماده اگر یکی مریض هست جدا کنید و الا جوجهارا بردارید
دما را بین 30-35نگهدارید
اول از وضعیت جفت مطمئن شوید بعد اقدام کنید
سلام منم عروس هام همینطوری هستن به 30 روز که میرسن به اون صورت دیگه غذا نمیدن و بیشر مواقع بیرون لونه هستن در روز شاید 1 بار غذا بدن مشکلی پیش نمیاداز دیروز شب دیگه کلا نر و ماده جوجه هاشونو به کل ول کردن حتی اصلا بهشون اهمیت نمیدن و حتی میخواستن بزنشون
الان شدیدا آثار جفتگیری هستش صبح تا شب نره میخونه و جفتگیری و تو لونه رفتن و....باز من باید به اینا غذا بدم الان اینا 31 و 29 روزه هستن چند روز سرنگی غذا بدم تا دونه خور بشن؟
دوست عزیز کرمک کلا حذف شودهوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااا آخر سر تونستم با سرنگ تو 2 دقیقه به هر 2 جوجه به هر کدوم 10 cc غذا بدم اونم به روش لاستیک که رو رو سرنگ وصل میشه اسمش فکر کنم کرمک هستش با جرات اینکارو کردم کرمک رو تا چینه دان بردم بعدش سرنگو فشار دادم همش رفتش تو چینه دان فقط سختیش اینه که کرمک رو ببری تو چینه دان بقیش حله آخیششششششششششششش امروزو راحت میخوابم
باعث بروز مشکلاک گوارشی و حتی مرگ جوجه میشه اصلا این کار را ادامه ندید
جوجه شما در حد کفایت بزرگ شده که بتواند سر سرنگ را بگیرد نیاز به این موارد خطرناک ندارد .میتوانید از قاشق هم استفاده کنید
میزان غذای مصرفی خوب هست فقط طبق این برنامه غذا بدید
ساعات 6-11-16-22
هر دفعه 8-10 سی سی
غذایی که میدهید چیست ؟؟؟
شما در این موارد در طی روز 2وعده جوجهارا خودتان تغذیه کنید تا در اینده ضعیف نشوند
این مورد اصلا عادی نیست جوجه در 30روزگی باید روزی 4وعده حداقل تغذیه شود
این غذا ندادن بدلیل ضعف جفت در نوع غذای اصلی است و یا مستی یکی از والدین
سلام وخسته نباشید خدمت اساتید محترم می خواستم تشخیص بدین عروس هلندی من نر یا ماده است من به اسم جوجه 4 ماه خریدم با تشکر؟![]()
دوست عزیز تو این سن نمیشه تشخیص داد نره یا ماده.به نظر درست گفتن و جوجست.ضمن اینکه جوجه ها ظاهری شبیه به ماده دارن و فقط از روی آواز خوندن احتمال میدن که عروس نر باشه
سلام یادم رفت!سلام خوش اومدید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.