به احتمال خیلی زیاد به دلیل چوب نشیمن نامناسب هست و این مشکل هم باید خودتون برطرف کنید.ضمن اینکه در بعضی اوقات صداهای اطراف باعث استرس پرنده و به هم خوردن تعادل جفت میشه.
طوری شده که نر از سایه ماده میترسه... تا میاد طرفش فرار میکنه...
مدفوعش حجیم شده ولی بو نمیده..
نگران نباشید مثل مال من هستش نر بد جور از ماده میترسید اونم به خاطر کم تجربگیشون بود تخم که گذاشت این وضع بدتر هم شد ولی موقتی هستش با 2 یا 3 بار تخم گذاری درست میشه الانا میخواد باز تخم بزاره ماده دفعه ی دومشونه باز هم درگیری هستش ولی نسبت به اولی خیلی فرق کرده الان یه خورده آروم تر شدن.جای نگرانی نیستش
مدفوعشم که میگین حجیم شده یواش یواش میخوان تخم بزاره دیگه
آخه مشکل اینجاست اینا اصلا جفت گیری نمیکنن... اخه تا کی صبر کنم؟؟ دیشب 2 بار ماده نرو زد طوری که نر رو هوا بود پرش تو دهن ماده... اویزون بین زمینو هوا
بالهای پرنده نر قیچی هست ؟
نشیمن گاهشون باید قطر آن اندازه ای باشد که پرنده ماده بتواند پنجه هایش را محکم روی میل بگیرد تا لیز نخورد.
گاهی وقتها از بی تجربه گی هم این عمل جفتگیری ناموفق دیده شده . بعداز مدتی سعی وتلاش راهش را یاد میگرند .نگران نباشید .
دوست عزیز
نه مشکل از من بود نشیمنگاه قبلیشون استاندارد بود من این دفعه بزرگشو گذاشته بودم به خاطر همین عوض کردم درست شد ممنون
از دیروز شب دیگه کلا نر و ماده جوجه هاشونو به کل ول کردن حتی اصلا بهشون اهمیت نمیدن و حتی میخواستن بزنشون
الان شدیدا آثار جفتگیری هستش صبح تا شب نره میخونه و جفتگیری و تو لونه رفتن و....باز من باید به اینا غذا بدم الان اینا 31 و 29 روزه هستن چند روز سرنگی غذا بدم تا دونه خور بشن؟
سلام عروس های من به احتمال زیاد سرماخوردن وعطسه میکنن.چیکار باید کنم؟جوجه ها نمیرن؟![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.