نظر شما اساتید در باره ی این دیسکس من چیه ؟ نژاد ؟ قیمت![]()
نظر شما اساتید در باره ی این دیسکس من چیه ؟ نژاد ؟ قیمت![]()
سلام به همه دوستان عزيز ، نژاد بلو دايموند در ايران هست ؟؟؟
رد مالبورو و وايت قرمز چطور ؟؟؟
همه این نژاد هایی که فرمودین تو ایران هست
همین چند روز پیش اکواریوم دیسکس تو نواب اورده بودش
قیمتاشم از 100 به بالا
سلام و ارادت ، معذرت مي خوام ، حواسم نبود و اشتباه تايپي رخ داد ، منظورم وايت فيس بود ( چون نميدونم وايت فيس به جز قرمز رنگ ديگه هم داره مي خواستم بنويسم وايت فيس قرمز ) ...
ببخشيد
باسلام خدمت همه دوستان
چند تا ديسکس دارم که خيلي خيلي ميترسن حتي از خودم وقتي که ميخوام بهشون غذا بدم ديروز يکي از مهمونام خواست نگاهشون کنه يه آبروريزي کردن اونقد خودشونو به اينو و اونور کوبيدن که خودم گفتم حتما يکي دو تاشون ميميره اصلا نميشه رفت جلوي آکواريوم نگاهشون کني
به نظر خودم که طبيعي نيست نظر شما دوستان چيه وچه راه حلي براشون داريد
در ضمن اين ماهيا اصلا به صورت گله اي حرکت نمکنن و هيچکدومشون باهم جفت نيست (با هم حرکت کنن) هر کي سي خوشه![]()
سلام:باسلام خدمت همه دوستان
چند تا ديسکس دارم که خيلي خيلي ميترسن حتي از خودم وقتي که ميخوام بهشون غذا بدم ديروز يکي از مهمونام خواست نگاهشون کنه يه آبروريزي کردن اونقد خودشونو به اينو و اونور کوبيدن که خودم گفتم حتما يکي دو تاشون ميميره اصلا نميشه رفت جلوي آکواريوم نگاهشون کني
به نظر خودم که طبيعي نيست نظر شما دوستان چيه وچه راه حلي براشون داريد
در ضمن اين ماهيا اصلا به صورت گله اي حرکت نمکنن و هيچکدومشون باهم جفت نيست (با هم حرکت کنن) هر کي سي خوشه
در زمان غذا دادن نزدیک تانک بشید و به آرامی مخلوط دل رو از بالای تانک با دستتون داخل تانک ببرید و بهشون غذا بدهید.این روش زمانیکه ماهی ها خیلی گرسنه باشند جواب می دهد.بعضی موقعها هم به آرامی کنار تانک بنشینید و بگذارید حضورتان را در کنار تانک احساس کنند.اگه نور زیاد یا زمان زیادی هم تانک تو روشنایی قرار داده یا محل تانک رو عوض کنید و یا ساعات نوردهی رو به 5 الی 6 ساعت در روز برسانید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.