با سلام
لطفا در مورد نگهداری کوی و دیسکس توضیح بدین،ممنون میشم
با سلام
لطفا در مورد نگهداری کوی و دیسکس توضیح بدین،ممنون میشم
دوست عزیز خصوصیات این دو ماهی کاملا با هم متفاوته و هیچ وقت اینا رو با هم نگهداری نکن!!!
دمای نگهداری کوی پایینه در حالی که دیسکس دمایی حدود 28 درجه رو میخواد کوی حرکات تند و سریع داره در حالی که دیسکس با هزار ناز و ادا شنا میکنه- تغذیه متفاوت ووووو..........
منم با هم نگه میدارم
دوستان این هم نژادهای اصلی کوی
![]()
باسلام خدمت دوستان آيا راهي براي شناختن كوي نژاد دار اصيل وجود داره؟ اگه كسي بگه كوي نژاد دار يا ژاپني دارم از كجا ميشه تشخيص داد؟ باتشكر
سلام دوست عزیز ورودتو به پارسی پت خوشامد می گم
نژادهای کوی اصیل که بیشتر در کشورهای ژاپن و امثالهم نگهداری میشن دارای دم های و باله های کوتاه عموما دارای رنگهای سفید ومشکی و قرمز وطلایی در اونها دیده می شود
ولی کشور خودمون به دلیل متفاوت بودن سلیقه ها بیشتر دنبال کویی های باله بلند هستند حالا اگه این کویی ها پوست چرمی یا پولک درشت هم باشند که دیگه بحثش فرق می کنه
اگه به همون پست قبلی خودتون توجه کنید نژادهای اصلی ماهی کوی ژاپنی همینها هستند که به اصطلاح می شه گفت نژادهای خالص نژادهایی از قبیل کوهاکو,تانچو,اوچیبا,کاهاکو و چندین نمونه دیگه که مطمئنا این اسمهارو به اون فروشنده بگید هنگ می کنه اونها تنها چیزی که می دونن بگن کوی ژاپنی که جنسشون فروش بره
مي شه يه عكس ازاين تانك زيبا بگذاريدسلام دوستان، من یه تانک 1000لیتری با 15تا کوی اصیل دارم که نکته جالب اینجاست که 2ساله تو حیاط و در معرض هوای آزاد و تابش مستقیم آفتاب قرار داره و روزهایی از زمستان سطح آب آکواریومم یخ میزنه اما کوی ها نه تنها آسیب ندیدن بلکه رنگشون باور نکردنیه! اینارو 3سال پیش یکی از دوستانم از تایلند برام آورد که سایزشون الان این 35 تا 50سانته و مثل سگ دست آموز شدن و روزی یکساعت صرف بازی کردن باهاشون میکنم، عاشق نون سنگک و هویج رنده شده هستن، توصیه میکنم حتما نگهداری از این ماهیهای ملوس رو تجربه کنید.
از مدیران سایت تقاضا دارم مطالب بیشتری در این زمینه تو سایت بذارن، باتشکر![]()
دوست عزیز بعید می دونم که تو ایران بتونید به همین راحتی ها کوی اصیل پیدا کنید
شکل و طرح های بدن کوی های اصیل از یک سری الگو های خاص پیروی می کنه که کوی های موجود در ایران اکثرا از الگو های مشابه برخوردارند ولی یکی نیستن
همون طور هم که آقا سعید گفتن کوی های کلاسیک از باله های کوتاهی دارند
من توصیه می کنم اگر می خواید از این ماهیه زیبا نگهداری کنید به نژادش اهمیت ندید
برید ببینید کودوم ماهی بیشتر به دلتون می شینه همون رو ور دارید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.