سلام.من کلا هیچی از پرنده ها نمیدونم ولی اینو دلم نیومد از تو حموم خونمون بیرون کنم.
خونه ما اپارتمانی هست واین از پنجره حموم اومد تو .................(البته این اتفاق تابستون رخ داده بود)
![]()
سلام.من کلا هیچی از پرنده ها نمیدونم ولی اینو دلم نیومد از تو حموم خونمون بیرون کنم.
خونه ما اپارتمانی هست واین از پنجره حموم اومد تو .................(البته این اتفاق تابستون رخ داده بود)
![]()
خیلی جالبه.
حکمت خوبی داره برات.
جوجه هاش در اومد؟؟
چندتا تخم گذاشت فقط دوتا؟
دوسال پیش هم یکی از اینا اومد جوجش رو توی تراس خونه ی ما ول کرد و رفت ما هم بچه ی بدبخت رو اومدیم بگیریم کلی حشره رفت توی لباسمون بعدش نفهمیدیم بچه قمری چی شد اصن در رفت فکر کنم.
حشره ها شکل مگس بودن اما پرواز نمیکردن سرعتی میدویدند
این قمری ها حشره و بیماری با خودشون وارد خونه میکنن بهتره اگر میخوای لونه براشون بزاری بیرون از خونه باشه.
ویرایش توسط StarFish : 16th December 2014 در ساعت 12:22 AM
اره دوتا تخم گذاشت.خودشونم نوبتی روی تخما مینشستن ولی بهر حال چند روز نیومدنو تخما خراب شدچندتا تخم گذاشت فقط دوتا؟
دوسال پیش هم یکی از اینا اومد جوجش رو توی تراس خونه ی ما ول کرد و رفت ما هم بچه ی بدبخت رو اومدیم بگیریم کلی حشره رفت توی لباسمون بعدش نفهمیدیم بچه قمری چی شد اصن در رفت فکر کنم.
حشره ها شکل مگس بودن اما پرواز نمیکردن سرعتی میدویدند
این قمری ها حشره و بیماری با خودشون وارد خونه میکنن بهتره اگر میخوای لونه براشون بزاری بیرون از خونه باشه.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.