سلا دوستان اگه یادتون باشه پارسال 1 کاسکو 7 ماهه گرفتم که بعد 3 ماه به حرف افتاد و از دست غذا میگرفت و میذاره سرشو نوازش کنیم و هنوز رو دست نمی یاد ولی به دلایلی توسط یکی از عزیزانم نگهداری میشه و خودم عاشق طوطی سفید هستم و می خواستم کاکادو بگیرم که به خاطره سرو صدا زیادش منصرف شدم
و رفتم سمت ککاتیل یا همون عروس هلندی چون جوجش در دسترس بود و رنگ لو تیونشو خیلی دوست داشتم و کلی گشتم تا 1 جوجه 25 روزه و سالمو پیدا کردم
و شروع کردم توسط سرلاک versele-laga تغذیش گردم همه میگفتن 40 روزه از سرلاک میوفته ولی تا 60 روزگی بهش فقط سرلاک با میوه دادم و از 60 تا 70 روزگی با تخم کتان و ارزن و شادونه و تخم یونجه و کاهو و ذرت و تخمه قرمز و میوه به همراه کمکی سرلاک بزرگش کردم که حدودا 70 روزگی دیگه تمایلی به سرلاک نداشت و نخورد.
اینم از عکساش اولی وقتی 25 روزش بود:
عکس دوم 35 روزگیش هست:
و عکس سوم و چهارم 45 روزگیش هست که دیگه میتونست پرواز کنه
و جا داره
از دوستان این سایت که منو کمک کردن تا کاکلی با سلامت کامل بزرگ بشه تشکر کنم مخصوصا خانم پویش و آقای اسکندری و آقای ابوالفضل
در حال حاضر کاکلی 4 ماهه شده و بهش بگم بدو بیا پرواز میکنه و میاد بوس میده و کلمات کاکلی ، بوس بده ، بدو بیا ، بیا بابا و صدا خندرو در میاره و تا به حال صوت ازش نشنیدم فقط صحبت میکنه.
و کل خانواده عاشقشن![]()