من عکس هایو که از روز اول از آکواریومم گرفتم رو میخوام قرار بدم اگرچه زیاد حرفه ای نیست ولی دوست دارم نظراتتونو بدونم
من عکس هایو که از روز اول از آکواریومم گرفتم رو میخوام قرار بدم اگرچه زیاد حرفه ای نیست ولی دوست دارم نظراتتونو بدونم
این عکس ماله دو سه ماه پیشه که نور نداشتم
![]()
ویرایش توسط علیرضا نوروزی : 21st September 2013 در ساعت 11:20 PM دلیل: ویرایش عکس
تویه این عکس تازه ال ای دی اضافه کرده بودم
اینم ماله اخیرا که یه تیکه از سنگ هامو حذف کردم
ویرایش توسط علیرضا نوروزی : 21st September 2013 در ساعت 11:22 PM دلیل: ویرایش عکس
این دوتا عکس هم از سامپ و فیلترهای آکواریومم
![]()
ویرایش توسط علیرضا نوروزی : 21st September 2013 در ساعت 11:24 PM دلیل: ویرایش عکس
سلام دوست عزیز لطفا عکس هارو از این به بعد توی اپلود سنتر خود سایت اپلود کنید
http://www.parsipet.ir/thread13094.html
ممنون
من یادم رفت که مشخصاته آکواریوممو کامل اول وارد کنم الان وارد می کنم
مشخصات تانک :
طول : عرض : ارتفاع :90*75*55
ظرفیت : 380 لیتر
لایو راک : 42کیلو
ضخامت شیشه :10mm
اندازه اورفلو :
اندازه و نوع پایه : 90*90 *50 پایه قوطی فولاد با روکش mdf
نوع کمد :_
سامپ :
طول : عرض : ارتفاع :42*15*55
ظرفیت : 31 لیتر
مدیا ی سامپ : micro mec Jbl و فسفات گیر sera
فیلتر سطلی :
مدیای فیلتر سطلی :
لوازم :
اسکیمر :Jeb0 180 hang over
واتر پمپ :Dymax ph 1200 hmax 1/5m fmax 1200 l/h
موج ساز : _
بخاری :max 1000 l 3619 EHIM
دنیتراتور :_
سیستم co2 :_
کلسیم راکتور :_
چیلر : _
فن :_
کنترلر دما:Boyo
تایمر برق: _
سیستم ازن :_
سیستم نور:
led آبی : 11عدد
led سفید : 11عدد
مارک : pro aqua life وات:21w رنگ :سفید و آبی کلوین : 16000
مهتابی اکتنیک مارک : وات:
سیستم کاهش no3 و po4 :
ats :
ابعاد صفحه : واتر پمپ :
رفریجیوم : -
طول : عرض : ارتفاع : ضخامت شیشه :
ظرفیت : لیتر
لایو راک : کیلو
گیاهها :
واتر پمپ :
مکملها :عساره سیر برایت ول و مولتی ویتامین سرا
غذاهای ماهیها : 5 نمونه غذا سه نمونه پری با مارک jbl و دونمونه دانه با مارک growtech و ocean nutrition
غذاهای ریف :
تسترها :تستر ph ـjbl تستر فسفات sera تستر نیترات JBL تستر KH api
نمک : کنت
باکتری استارتر (لایو باکتری) :کپسول باکتری ساز
اکواریوم خوبی میتونه بشه اگه یکمی بهش برسین دقین مثل اکوریوم قبلیه منه
برایه منم سامپش پشتش بود که البته با تغیرات بیشتر
بهتره خونه هایه سامپو بیشتر کنید و اسکیمر هم اگه تو خونه دوم گزاشتین خروجیشو بزارید تو خونه اول باز تا حبابش کمتر بره تو خونه واترپمپ
اون بیوبال ها رو هم از تو اب دربیارین چون اصلن کارایی نداره و نیازی بهش نیست
این عکس اکواریوم منه که دقیقن مثل برایه شماس تازه من تو همین بچه سامپ پشتش رفیجیوم هم داشتم که 5تاماهی توش بود!!!!!!
![]()
سلام دوست گرامی
تانک خوبی دارید و نظرات من
واتر پمپتون کمی ضعیفه برای تانک فیش اونلی 6 برابر ظرفیت تانک و برای تانک ریف 8 تا 10 برابر ظرفیت تانک باید باشه
علت اصلی حباب هوا در تانک شما در عکس کاملاَ مشخصه شما برگشت آب از سامپ به تانک رو باید زانو بزنید و سر خروجی لوله رو ببرید زیر آب و اسکیمر نزدیک واتر پمپ هستش ، اگر اسکیمر رو قبل مدیا قرار بدید و بعد اون رو ابر بگذارید حبابها بیشترشون حذف میشن
لایوراکها هم به نظر من کم هستند
موفق باشید
دوستان خیلی متشکرم از نظرات مفیدتون ولی چند روز که قصد داشتم یه واتر پمپ جدید اضافه کنم ولی برنامم برای آینده اینه که کلا سیستم کناریه این آکواریومو حذف کنم و کله آکواریممو یک تیکه بکنم و رفجیوم و سامپمو زیر آکواریومم قرار بدم و سیستم فیلتراسیونشو قوی تر کنم و اگرم بشه اینو می فروشم و یه آکواریوم جدید می سازم یکی از این دو کارو در آینده نزدیک انجام خواهم داد
یادم رفت نمیشه اسکیمرو یه خونه اورد عقب تر تویه خونه دومه خونه اولم فیلتره ابریه خونه سوم سامپ خونه چهارم مربوطه به به پمپ من مدهاست میخوام لوله کشی اکواریوممو عوض کنم و پمپ اضافه کنم ولی کسیو که ازش خرید کردم ستاره سهیله و خیلیم آدمه بد قولیه حالا فردا شب گفته میاد پمپ اضافه می کنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)