در مورد فلاورا اینو بگم که این عکسا مال زمان ورودشون به تانک بود و از بقیه داستان عکس میزارم من فلاور زیاد داشتم اینا جز اولیناشه....
در مورد غذا ها هم شاید الان این غذا ها پیش وا افتاده شده باشه ولی اون زمان جز بهترین و تک رین غذاهای خشک بازار بود و مثلا مگا هد اورجینال بزرگرو من حدود۱۸۰ تومان خریده بود یااادش بخیر .....
سینا داداش برنامه کن بریم آکواریوم و جمع کنیم زودتر , من که دیگه طاقت ندارم.
سلام آقا سینا
یادمه اون موقع که آقا سینا و آقا فرهاد و چند تا از دوستای دیگه از این فلاورها داشتند اکثر فروشنده ها یا نمیدونستند فلاور چیه یا بی کیفیت ترین اون ها رو داشتند.خیلی خوشحال شدم که دوباره شروع کردید منتظر عکس های زیباتون هستیم.
چشم ولی چون تو ترک بودم یهو دوز بالا مصرف کنم اور دوز میکنم کمکم دوباره وارد میشیم
در مورد فلاور هم اژیده یکی از بهترین فلاورارو همون موقع هم داشت اسمش فکر کنم سلطااااان بود
یکی از قشنگ ترین فلاورام که اون موقع جز اولین فلاورایی بود که اومده بود ایران فلاور ابریشمی با هد گندش بود یادمه با بابک از یکی از وارد کننده ها خریدیمش
رفتم نواب عکسشو نشون یکی از مغازه دارا دادم گفت این چرا بدنش ابیه ارزش نداره گفتم فلاور باید هد گنده داشته باشه قرمز باشه منم دیدم داداشمون خیلی پرته گفتم واقعیتش کارگرمون حواسش نبوده برداشته وایتکسو خالی کرد تو اکواریوم رنگ این بیچاره اینجوری شد شانس اوردم نمرد طرفم که تا حالا فلاور ابریشمی ندیده بود همدردی میکرد میگفت شانس اوردی احتمالا مشکل ابششیم داشته باشه اگر وایتکس خورده خلاصه یه نیم ساعتی طرفو اسکل کردم
میگفت هد اون فلاورت چقدر گندس گفتم بوتاکس تزریق کردم تو هدش
دوباره شروع میکنییییم اقااااا اژیده اگر جنس خوب برسونه به من زود معتاد میشم![]()
اون موقع ها کسی نمیدونست فلاور ماده درست و حسابی چیه این ماهیو به چه بدبختی توی یکی از پرورشگاه های سمت پیروزی بعد از کلی گشتن پیدا کردم تخم ریخته بود و بچه هم داده بود منم به شرط خریدمش یک بار تخم ریخت و بچه داد کل بچه هاشو دونه ای ۲۵۰۰ فروختم به یه اکواریوم فروشی تو پاسداران .......
و امااااا.... تین بادی معروف که تو مغازه بابک دزد بردش بدبختووووو فکر کنم کبابش کردن(یه روز صبح رفتیم مغازه بابک دیدم کل اکواریوماش خالیه گفتم به به دیشب مثل اینکه کولاک کردی گفت اره اقا دزده کولاک کرده......)
![]()
این ماده بیچاره هر چی هد درست و درمونی نداشت شوهرش یه هد داشت اندازه کل هیکل خانومش از اون همه بچه خود مغازه دار میگفت چون یکی همشو ازش یه جا خریده بوده یه دونش خیلی خوب در اومده البته من خودم ندیدم این قضیرو .......
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)