سلام دوستان یک چند وقت پیش رفته بودم نواب و در مغازه پایتخت تانکهای بزرگ دیسکسش رو دیدم و تصمیم گرفتم یکی مثل اون رو در خونه بسازم
تو خونه یک پایه ...150*60 ... داشتم و کم کم ......همه وسایل لازم رو خریدم...فقد مونده بود شیشه ...از چند تن از عزیزان صاحب سبک هم حضوری رفته بودم در موردش سئوال کرده بودم .....دقیقا روزی که میخواستم برم و شیشه بخرم تاپیک فروش این دیسکس ها رو در بازارچه دیدم قیمت مناسبی داشت و فکر کردم اول اینها رو بگیرم تا تجربم بیشتر بشه بعد اون تانک بزرگ رو بسازم ....الان که اینها رو دارم فکر میکنم کار خیلی خوبی کردم ...چون فهمیدم برای سیفون زدن باید تمهیداتی رو در نظر بگیرم و بدون تجهیزات لازم برای سیفون زدن داشتن تانک 600 لیتری خیلی سخت و غیر ممکن هست ......در ضمن با مخزن دپو وزن کلی تجهیزات خیلی زیاد و قابل توجه میشد ..همین طور برای گرم کردن اب قبل از ریختن اب به تانک اصلی باید فکر منطقی کرد ......
از این تانک هم میتونم بعدا برای قرنطینه و نگهداری مولد استفاده کنم ..یا دیسکس هایی رو در این سایز کنم و به اون اظافه کنم ......
فعلا چون در حال قرنطینه اینها بودم دما رو روی 32 گزاشتم .....که باید بعدا یواش یواش کمش کنم
در این مدت حسابی از من میترسیدن و یکی دو روزه رفتارشون طبیعی شده ..البته بنده با سئوالاتی که در این فروم و فرومهای دیگه از اساتید پرسیدم و اینکه طبع ماهی هم همینه که اولش یکم بازی در میاره و به مرور عادت میکنه ..الان وضعیت عادی شده ...
فکر کنم چون تا قبل از اینکه بنده بخرمشون صا حب قبلب اصلا اینها رو نگرفته بود و موقع حمل و تقل ...اینها رو گرفتم و به دبه ریختم اینجوری شدن .......البته با سطل گرفتمشون و خیلی راحت هم گرفتمشون ....
الان روزی 4 بار میکس میدم و 2 بار هم غذای خشک دیسکس پرو تترا .....از ابتدا خوب غذا میخوردن ..روزی هم 50 درصد سیفون میزنم ...و وقتی که شروع کردن به ترسیدن سریع جلوی تانک رو با کاور پوشوندم و کم کم کاور رو حذف کردم و نور ملایم به صورت غیر مستقیم براشون گزاشت
سئوال ..دیسکس ها تا چه سنی رشد میکنن .... و این دیسکس ها ایا امکان سایز بیشتر رو دارن با توجه به اینکه در تاریخ 01-05-2014 تهیه شدن و 2 تا 3 اینچ بودن
عکسهایی از روز اول اب به اب کردن
عکس از سیستم تصفیه و نور
اینم عکس امروزشون در ساعت 10 شب
![]()