فروش غذا و لوازم حیوانات خانگی و طوطی سانان فروش نور حرفه ای آکواریوم

تشکر تشکر:  2
لایک لایک:  3
مخالفت مخالفت:  0
نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
  1. #1
    همکار قدیمی

    تخصص
    ؟؟؟!!!
    محل سکونت
    تهران
    نوع حیوان خانگی
    سگ، گربه
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    شماره عضویت
    1413
    میانگین پست در روز
    1.01
    تعداد ارسال ها
    2,730

    روباه ترکمنی



    روباه ترکمنی




    روباه تركمني يا روباه «سر دُم سياه» نژادي است كه در ايران فقط در استان گلستان و در دشت تركمن صحرا زيست مي كند.

    جثه اين روباه، كوچك تر و دست و پاي آن، بلندتر از روباه معمولي است و مشخصه اصلي آن دم نسبتا كوتاهي به شمار مي رود كه برخلاف ساير گونه ها، انتهاي آن به زمين نمي رسد.

    در روباه تركمني، رنگ موهاي انتهايي دم برخلاف روباه معمولي و روباه سني، قهوه اي تيره يا سياه است.


    روباه تركمني در فصل زمستان، موهايي بسيار بلند و به رنگ خاكستري متمايل به سفيد دارد كه اين رنگ در تابستان، به رنگ نخودي مايل به قرمز و موها تغيير پيدا كرده و موهاي آن نيز كوتاه مي شود.


    روباه تركمني شبگرد است و در روز، كمتر ديده مي شود. اين روباه نسبت به روباه هاي ديگر اجتماعي تر است به طوري كه برخي از آنها به صورت گروهي در يك لانه هم زندگي مي كنند و در مناطق خاصي نيز لانه هاي آنها به يكديگر ارتباط دارد.


    اين روباه هاي كوچك تر معمولا در حفره هايي كه توسط حيوانات ديگر مانند گوركن يا سنجاب كنده شده است، زندگي مي كنند و در فصل زمستان، براي تهيه غذا، گروه هاي كوچك شكار تشكيل مي دهند تا موفقيت شكار را افزايش دهند.


    روباه تركمني مي تواند در حالي كه با حداكثر سرعت مي دود، مسير خود را تا 180درجه تغيير دهد و تعقيب كنندگان خود را به هر طرف بكشاند. روباه تركمني و روباه خاكستري آمريكايي، تنها گونه هايي هستند كه قادرند در هنگام خطر، از درخت بالا بروند.


    روباه تركمني در ايران فقط در نواحي تركمن صحرا زندگي مي كند و تاكنون وجود آن در گميشان گزارش شده است. پراكندگي جهاني اين روباه از آسياي مركزي تا تبت يعني در جنوب شرقي شوروي سابق، تركمنستان، مغولستان، شمال منچوري، تركمنستان چين، افغانستان و شمال شرقي ايران است.


    زيستگاه اين حيوان اغلب در زمين هاي باز، استپي، خشك بياباني و نيمه بياباني يا داراي درختچه بوده و از زندگي در سرزمين هاي جنگلي، مخصوصا جنگل هاي انبوه اجتناب مي كند.


    تغذيه روباه تركمني را معمولا جوندگان كوچك مانند خرگوش، موش، پرندگان و تخم آنها، خزندگان، قورباغه و حشرات تشكيل مي دهد.


    عجيب آنكه اين روباه، شكارچي ماهري است كه خارپشت ها را شكار مي كند و معمولا در نزديكي لانه اش مي توان لاشه و پوست خارپشت ها را پيدا كرد.


    زمان جفت گيري روباه تركمني در فصل زمستان (ماه هاي دي و اسفند) است. طول بارداري روباه ماده 49 تا 51 روز است كه فاصله زماني تولد نوزادان توسط حيوان ماده، صرف آماده كردن لانه مي شود. در هر زايمان، روباه تركمني بين 2 تا 7 نوزاد با وزن 50 تا 80 گرم به دنيا مي آورد.


    نوزادان كوچك روباه تركمني تا پاييز و بهار سال بعد از تولد، نزد پدر و مادر خود مي مانند و اواخر پاييز و با نزديك شدن به فصل زمستان، از آنها جدا مي شوند. آنها در يك سالگي بالغ و قادر به توليدمثل هستند.




    منبع:ایران دزرت
    ویرایش توسط hsoonheb : 22nd August 2011 در ساعت 11:54 PM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات متنی : کیف لپ تاپ