فروش غذا و لوازم حیوانات خانگی و طوطی سانان فروش نور حرفه ای آکواریوم

تشکر تشکر:  6
لایک لایک:  6
مخالفت مخالفت:  0
نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
  1. #1
    کاربر ویژه انجمن
    (همکار قدیمی سرپرست کل)

    تخصص
    دانشجوی دامپزشکی
    محل سکونت
    تهران
    جنسیت کاربر
    زن
    نوع حیوان خانگی
    عروس هلندی_شاه طوطی_گربه
    تاریخ عضویت
    Apr 2010
    شماره عضویت
    22
    میانگین پست در روز
    0.29
    تعداد ارسال ها
    828

    این مطلب هم ،برای افرادی که بـــــــاز امسال می خوان ماهی قرمز بخرند :-(

    به گزارش دیده بان حقوق حیوانات ایران :
    سازمان دامپزشکی کشور در اطلاعیه*ای نکات لازم جهت انتخاب و نگهداری ماهی قرمز برای سفره هفت سین را توصیه کرد.
    به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، در این اطلاعیه آمده است: ماهی قرمز را از مراکز معتبر و تحت نظارت و کنترل شهرداری و دامپزشکی تهیه و از خرید ماهی از فروشندگانی که ماهی ها را به صورت متراکم و در محل و در شرایط نامناسب بهداشتی و زیستی (از قبیل شرایط نامناسب اکسیژنی و دمایی آب) نگهداری می نمایند، خودداری نمایند.
    این اطلاعیه می افزاید: ماهی قرمز، دارای ظاهر، تحرک مناسب و شنای متعادل باشد و از خرید ماهیانی که علائمی چون جمع شدن و تا خوردن باله*ها، وجود لکه های پنبه مانند در اطراف دهان، زخم یا لکه*های سفید متمایل به خاکستری یا قرمز روی بدن دارند ، خودداری شود.
    طبق این اطلاعیه لبه باله*ها نباید خورده و سائیده شده باشد، چشم*ها نباید به صورت یکطرفه یا دوطرفه بیرون زده باشد و پولک*های (فلس*های) ماهی نیز نباید ریخته شده باشد.


    این اطلاعیه می*افزاید: در نگهداری طولانی مدت ماهیان قرمز مثلاً در خانه و کنار سفره های هفت سین مقدار آب موردنیاز هر قطعه ماهی انگشت قد حداقل یک لیتر منظور شود و یک تا دو بار در هفته آب ماهیان را تعویض کنید و از شن و ماسه های رنگی و تیز جهت تزئین آکواریوم ها و تنگ های ماهیان استفاده ننمایید.
    همچنین دراین اطلاعیه بر شستشوی دوره ای آکواریوم*ها و ضدعفونی و گندزدایی آنها با محلول های نمک طعام (سی گرم در لیتر به مدت ده دقیقه) تاکید شده که ترکیبات مورد نیاز از آمونیوم چهار تایی به مقدار ۱-۱/۰ گرم در لیتر آب به مدت ۱۵-۱ دقیقه و یا ترکیبات ید به مقدار ۲۰۰ میلی گرم در لیتر آب به مدت ۱۰ ثانیه تشکیل می*شود.
    سازمان دامپزشکی تاکید کرده است: بعد از هر بار دست زدن به آب یا ماهیان زینتی باید دست*ها را با آب و صابون به صورت کامل شست و از دست زدن کودکان به ماهیان باید جلوگیری کرد.
    این اطلاعیه درمورد غذای ماهیان می*آورد: ماهی قرمز باید با غذاهای کم پروتئین و سرشار از کربوهیدرات تغذیه شوند و بهتر است که غذا در سطح آب شناور بماند؛ استفاده از غذای آماده بهتر است و غذادهی باید یک یا حداکثر دو بار در روز و به اندازه ای باشد که در مدت یک تا دو دقیقه مصرف شود.
    طبق این اطلاعیه غذاهای ماهیان آکواریومی باید در جاهای خنک ، تاریک و خشک در ظروف کاملاً در بسته و با رعایت تاریخ مصرف برای این مواد غذایی نگهداری شود.
    سازمان دامپزشکی همچنین توصیه کرده است: دوره حداقل ۲ هفته*ای قرنطینه*ای برای ماهیان جدیدالورود در یک آکواریوم جداگانه مهیا شود و در صورت بروز هر نوع علائم و ناراحتی در ماهیان آکواریومی به دامپزشک و در صورت بروز هر نوع علایم و ناراحتی*های پوستی در اعضای خانواده به پزشک مراجعه شود.
    بر اساس این اطلاعیه، آب مورد استفاده بدین منظور باید بهداشتی بوده و در مورد آب های شرب شبکه آبرسانی شهری باید یا کلرزدایی شده و یا جهت تعادل گازها و خروج کلر قبل از مصرف حداقل به مدت ۴۸ ساعت در ظروفی دهان گشاد نگهداری و ذخیره گردد.
    سازمان دامپزشکی توصیه کرده است: در صورت عزیمت به مسافرت و یا ترک منزل ماهیان را دراماکن محصور مجاز مشخص شده جهت این منظور رهاسازی کرده و یا آن را به اقوام خود داده و یا به آکواریوم دارها تحویل نمایید.
    در این اطلاعیه توصیه شده است: از قرار دادن آکواریوم ها و یا تنگ های ماهی در جلوی نور مستقیم آفتاب، کنار شومینه ها و یا داخل آشپزخانه خودداری نمایید.

  2. #2
    کاربر ویژه انجمن
    (همکار قدیمی سرپرست کل)

    تخصص
    دانشجوی دامپزشکی
    محل سکونت
    تهران
    جنسیت کاربر
    زن
    نوع حیوان خانگی
    عروس هلندی_شاه طوطی_گربه
    تاریخ عضویت
    Apr 2010
    شماره عضویت
    22
    میانگین پست در روز
    0.29
    تعداد ارسال ها
    828
    دانستنی هایی در مورد مهمانان قرمز عید

    به گزارش دیده بان حقوق حیوانات ایران :

    ماهی قرمز یا ماهی حوض از خانواده کپور ماهیان است که به دست انسان اهلی شده است و قدمت پرورش آن در جهان به بیش از هزار و ۶۰۰ سال می*رسد.

    این گونه را برای نخستین بار چینی*ها تکثیر و پرورش دادند و و پس از آن وارد ژاپن و سپس وارد کشورهای اروپایی و حدود ۸۰ سال پیش نیز هم*زمان با ورود صنعت چای به ایران وارد شد و به دلیل زیبایی و رغبت مردم برای خرید، صنعت تکثیر و پرورش آن در کشور توسعه یافت.
    ماهی قرمز جزو آبزیان زینتی است که مردم به دلیل زیبایی ظاهری آبزیان زینتی را نگهداری می*کنند؛ به طوریکه بر اساس تحقیقات علمی انجام شده ۱۵ دقیقه نگاه کردن به آکواریوم ماهی ۴۸ ساعت استرس*های روحی و روانی انسان*ها را می*کاهد.لذا آبزیان زینتی در جهان طرفداران زیادی دارد و ۱۸۰ کشور دنیا صادرات و واردات ماهیان زینتی دارند؛ به طوریکه میزان حجم مبادلات آبزیان زینتی سالانه بیش از ۱۵ میلیارد دلار است.
    هم*اکنون ۱۰۰شکل مختلف از این گونه ماهی وجود دارد که بیش از ۳۰ مدل آن در کشورمان موجود است.
    در حال حاضر در کشورمان بیش از ۳۸۰ مرکز مجاز تکثیر و پرورش آبزیان زینتی وجود دارد که عمدتا این مراکز در اصفهان با مرکزیت کاشان، استان مرکزی با مرکزیت محلات، قزوین و مازندران است.
    با توجه به اینکه صنعت تکثیر و پرورش ماهیان زینتی اشتغالزایی بالایی دارد و هر ۵۰ هزار قطعه ماهی زینتی ۱۵ شغل مستقیم و غیرمستقیم ایجاد می*کند و همچنین بازگشت سرمایه بسیار کوتاهی دارد که از چند روز و نهایتا یک ماه است و تکثیر و پرورش آن امری آسان است، از این صنعت استقبال بالایی شده است به طوریکه کشورمان هم جزو تولیدکنندگان بزرگ و هم جزو واردکنندگان بزرگ آبزیان زینتی است؛ گونه*هایی که علم تکثیر آن در کشورمان وجود ندارد، وارد می*شود.
    گفتنی است؛ طی ۱۰ ماهه ابتدای امسال بیش از ۱۰۵ میلیون قطعه آبزی زینتی از جمله ماهی قرمز در کشورمان تکثیر و پرورش یافته و ۱۲ میلیون قطعه انواع آبزیان زینتی وارد کشور شده است و با توجه به اینکه هر ساله در نزدیکی ایام عید تقاضا و استقبال خرید این گونه از آبزیان در کشورمان افزایش می*یابد، سازمان دامپزشکی به عنوان متولی بهداشت بیماری*های آبزیان و در راستای رعایت مسایل بهداشتی و انسانی در خرید و نگهداری مواردی را اطلاع رسانی می*کند که در این زمینه کاظم عبدی – مدیرکل دفتر بهداشت و مبارزه با بیماری*های آبزیان سازمان دامپزشکی در گفت*وگو با ایسنا، اعلام کرد: سازمان دامپزشکی به عنوان مرجع بهداشتی موافق عرضه ماهیان زینتی و مخالف عرضه و نگهداری لاک پشت، حلزون، سمندر و دیگر خزندگان و دوزیستان است.
    وی تاکید کرد: مردم باید ماهی قرمز را باید از اماکن مجاز همچون آکواریوم فروشی*ها، میادین میوه و تره بار، مراکزی که توسط ادارات کل دامپزشکی در هر استان مشخص شده خریداری کنند.
    همچنین هنگام خرید ماهی قرمز و دیگر ماهیان زینتی از خرید ماهیانی که روی بدنشان لکه*های قرمز، سفید و سیاه وجود دارد، فلس*هایشان ریخته، باله*هایشان پوسیده شده، زخم و برآمدگی روی بدنشان دارند، خودداری کنند.
    عبدی اظهار کرد: این نوع ماهیان نباید در منزل کنار نور آفتاب، آشپزخانه و کنار شومینه قرار گیرند و پس از دوره نگهداری نباید وارد منبع آبی همچون رودخانه*ها شوند.
    به گفته مدیرکل دفتر بهداشت و مبارزه با بیماری*های آبزیان سازمان دامپزشکی به*ازای هر یک ماهی یک تا دو لیتر آب لازم است و از آب شهر که دارای کلر است به هیچ وجه نباید استفاده شود؛ دو روز آب شهر را بیرون قرار داده تا کلر آن از بین رود و سپس استفاده کنند. همچنین در هفته دو تا سه بار آب ماهیان قرمز باید تعویض شود که هر بار یک سوم آب ماهی*ها عوض شود، کافی است.
    وی تاکید کرد: کودکان به هیچ وجه نباید به آب ماهی یا بدن آنها دست بزنند و در صورت دست زدن سریعا دستشان را با آب و صابون بشویند.
    عبدی اظهار کرد: سازمان دامپزشکی کشور هر ساله با نزدیک شدن به ایام عید، سیستم مراقبت فعال و غیر فعال در کلیه مراکز تکثیر و پرورش آبزیان زینتی اعمال و از همه مراکز مجاز تکثیر و پرورش استان*ها بازدید می*کند.
    وی افزود: با انجام نمونه*برداری، آزمایشات ویروسی، قارچی و باکتریایی در صورت بیماری اقدام به درمان و معدوم*سازی و قرنطینه می*کند. همچنین گواهی*های حمل مجاز بهداشتی صادر می*شود.
    به گفته مدیرکل دفتر بهداشت و مبارزه با بیماری*های آبزیان سازمان دامپزشکی طی سال*های اخیر با اقدامات بهداشتی سازمان دامپزشکی و مراقبت*ها، هیچ گونه بیماری خطرناکی در آبزیان زینتی مشاهده نشده است و امسال هم در صورت رعایت مسایل بهداشتی هیچ گونه مشکلی نخواهد بود.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات متنی : کیف لپ تاپ