فروش غذا و لوازم حیوانات خانگی و طوطی سانان فروش نور حرفه ای آکواریوم

تشکر تشکر:  3
لایک لایک:  3
مخالفت مخالفت:  0
نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

موضوع: بال لاکی

  1. #1
    همکار قدیمی انجمن پرندگان

    تخصص
    Mechanical Engineer
    محل سکونت
    تهران_کرج
    تاریخ عضویت
    Apr 2010
    شماره عضویت
    40
    میانگین پست در روز
    0.17
    تعداد ارسال ها
    488

    بال لاکی

    بال*لاکی

    (نام علمی: Bombycilla) سردهٔ گنجشک*سانانی به همین نام بوده و از نوشته*های بیشتر پرنده*شناسان چنین برمی*آید که تنها سردهٔ خانوادهٔ بال*لاکیان باشد.

    مشخصات ظاهری

    مشخصهٔ این پرنده، پرهای نرم و ابریشم مانند آن است و معنای نام علمی آن نیز دم ابریشمی می*باشد. نوک برخی از شاهپرهای بال*لاکی قرمز است و در بال*لاکی*های بوهمی و سدری به رنگ قرمز لاکی می*باشد. پاهای پرنده کوتاه و قوی بوده و بال*ها و کاکلشان نوک*تیز می*باشد. پاها، چشم*ها و نوک پرنده تیره رنگ است و خطی سیاه از میان چشمها عبور میکند. پرهای پایین نوک نیز سیاهرنگ می*باشد. دم بال لاکی کوتاه است و انتهای مربع مانند آن زرد و یا قرمز می باشد.

    زیستگاه و تغذیه

    بال*لاکی*ها پرندگانی شاخه*نشین هستند و در جنگل*های شمالی زندگی می*کنند. غذای اصلی آنها را از آغاز فصل تابستان تا شروع بهار، میوه*های فصلی همچون توت فرنگی، توت، تمشک، گیلاس، انگور و زغال اخته تشکیل می*دهد. در فصل بهار نیز از شیرهُ جوانه و خود گل*ها تغذیه می*کنند. این پرندگان در زمان*های گرمتر از سال به شکار حشرات نیز می*پردازند و معمولاً لانه*هایشان را یا در مناطقی که میوهٔ فراوان دارد بنا می*کنند یا آنها را در نزدیکی آب می سازند تا بتوانند حشرات در حال پرواز در آنجا را شکار کنند.

    بال*لاکی بوهمی
    طبقه*بندی علمی
    فرمانرو: جانوران
    شاخه: طنابداران
    رده: پرندگان
    راسته: گنجشک*سانان
    زیرراسته: مرغان آوازخوان
    خانواده: بال*لاکیان
    سوائینسون, ۱۸۳۱
    سرده: بال*لاکی

  2. #2
    همکار قدیمی انجمن پرندگان

    تخصص
    Mechanical Engineer
    محل سکونت
    تهران_کرج
    تاریخ عضویت
    Apr 2010
    شماره عضویت
    40
    میانگین پست در روز
    0.17
    تعداد ارسال ها
    488
    بال لاكی



    بال لاکی - Waxwing

    بال لاکی - Bombycilla garrulus

    بال لاکی - Jaseur boreal



    انگليسي : Waxwing

    فرانسوي : Jaseur boreal

    لاتين : Bombycilla garrulus



    مشخصات :

    بال لاکی پرنده ای ست که به آساني از روي كاكل بلوطي مايل به صورتي و دم كوتاهش كه در انتها زرد است ، شناخته مي شود . نوار چشمي و گلوي آن سياه*رنگ است ، سطح پشتي به رنگ بلوطي با دمگاه خاكستري و سطح شكمي آن قهوه*اي مايل به صورتي با پوشپرهاي زير دمي بلوطي رنگ مي باشد . بال*هاي تيره*اش داراي نشانه*هاي مشخص سفيد و زرد و نوك شاهپرهاي ثانوي آن ، لاكي و قرمز رنگ است كه در پرنده ماده كمتر مشخص است . بال لاکی نابالغ فاقد رنگ سياه گلو است و سطح شكمي آن راه*راه كمرنگي دارد . پرواز این پرنده ، پرتوان و شبيه پرواز سار است . پرنده*اي است رام و اجتماعي .



    زيستگاه :

    زمستان*ها در فضاهاي باز ، اطراف پريچن*ها و باغ*ها به دنبال ميوه*هايي از قبيل توت و امثال آن به جستجو مي پردازد .



    پراكندگي :

    بال لاکی پرنده ای*ست کخ در زمستان به تعداد كم و به*طور نامنظم بيشتر در شمال ايران بسر مي برد ولي در جنوب شرقي ( بلوچستان ) و جنوب غربي هم ديده شده است که با گذشت دو دهه ، اطلاع دقیقی از تعداد و وضعیت پراکندگی کنونی آن ؛ در این مناطق در دست نیست .

  3. #3
    همکار قدیمی انجمن پرندگان

    تخصص
    Mechanical Engineer
    محل سکونت
    تهران_کرج
    تاریخ عضویت
    Apr 2010
    شماره عضویت
    40
    میانگین پست در روز
    0.17
    تعداد ارسال ها
    488
    ميوه خور



    میوه خور جنس نر و ماده - Male & Female Grey Hypocolius

    میوه خور جنس نر - male Grey Hypocolius

    میوه خور جنس ماده - Female Grey Hypocolius

    میوه خور - Hypocolius ampelinus



    انگليسي : Grey Hypocolius

    فرانسوي : Hypocolius gris

    لاتين : Hypocolius ampelinus



    مشخصات :

    23 سانتي*متر ؛ میوه خور نــر ، خاكستري مايل به خاكي است كه به وسيله سياهي طرفين سر ، شاهپرهاي نخستين سياه با نوك سفيد و دم خاكستري با انتهاي سياه مشخص مي شود . پرنده ماده قهوه*اي رنگ*تر و فاقد سياهي طرفين سر مي باشد . شكل ظاهري میوه خور ، شبيه سنگ*چشم*ها است . اغلب به صورت گله*هاي كوچك ديده مي شود ، از ميوه*ها تغذيه مي كند .



    زيستگاه :

    در مناظق بياباني و نيمه بياباني با بوته*هاي خار و يا گياهان كوتاه ديگر ، نخلستان*ها و باغ*هاي ميوه روي بوته*ها ، درخت*ها و نخل*ها اشيانه مي سازد .



    پراكندگي :



    نقشه پراکندگی میوه خور



    بطور كلي ، تابستان*ها نسبتا فراوان است ، احتمال دارد كه چندتايي از اين پرنده ، زمستان را در خوزستان باقي بمانند ، اخيرا در فصل زادوولد در سيستان مشاهده شده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات متنی : کیف لپ تاپ