فروش غذا و لوازم حیوانات خانگی و طوطی سانان فروش نور حرفه ای آکواریوم

تشکر تشکر:  32
لایک لایک:  21
مخالفت مخالفت:  0
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 18 از 18
  1. #11
    همکار قدیمی انجمن پرندگان

    تخصص
    Mechanical Engineer
    محل سکونت
    تهران_کرج
    تاریخ عضویت
    Apr 2010
    شماره عضویت
    40
    میانگین پست در روز
    0.17
    تعداد ارسال ها
    488
    عقاب طلايي

    انگليسي : Golden Eagle
    فرانسوي : Aigle royal
    لاتين : Aquila chrysaetos

    مشخصات :


    75 تا 83 ساتي متر ؛ نشانه*هاي تشخيص عقاب طلایی عبارت است از جثه بزرگ ، بالبازروي و بالباز اوج*گيري باشكوه و توام بال زدن*هاي گاهگاه ، شاهپرهاي نخستين گسترده بالا برگشته ، دم پهن و نسبتا چهارگوش . پروبال پرنده نابالغ يكدست تيره*رنگ است و در ناحيه سر ، پس گردن و پوشپرهاي ثانوي بال جلاي طلايي دارد.پرنده نابالغ در قاعده شاهپرهاي نخستين و ثانوي ، سفيدي آشكاري دارد ، دمش نيز سفيد است و همراه با نوار انتهايي پهن و تيره است كه با افزايش سن از سفيدي آن كاسته مي شود . عقاب طلايي در مناطق كوهستاني به شكار مي پردازد و از ارتفاع خيلي كم به طعمه حمله مي كند ، در هنگام بالباز اوج*گيري بالها را به شكل ( V ) و كاملا به جلو نگهميدارد .هنگام پرواز در مقايسه با نابالغ عقاب دريايي دم سفيد ، دم درازتر و چهارگوش*تري دارد ، ولي بالهايش كمتر از پرنده مزبور مستطيل شكل مي باشد و وقتي نشسته است به وسيله جثه كوچكتر و در فاصله نزديك از روي منقار كوچك*تر و پاهي پردارش از آن تشخيص داده مي شود ، تنوع رنگ پروبال در پرنده نابالغ ممكن است باعث شود كه آن را با عقاب شاهي ، تالابي ، جنگلي و دشتي اشتباه كنيم . در حال بالباز اوج*گيري ، سر جلو آمده و دم پهن اين پرنده از اشتباه شدن آن با سارگپه جلوگيري مي كند ، به گفته جمشيد منصوري "متخصص پرندگان ايران " اين پرنده جزو پرندگان مهاجر ايران است و خيلى كم به صورت بومى يا توليدمثل كننده ديده مى شود. توليد مثلش هم بيشتر در كوهستان هاى مناطق شمال كشور مانند كردستان يا ارسباران صورت مى گيرد.هنگامى كه جوجه ها از تخم بيرون مى آيند چشم هايشان بسته و ناتوانند. والدين بايد تا چند روز از آنها مراقبت كنند تا چشم هايشان باز شود. درعين حال غذاى مورد نياز هم بايد در اختيارشان قرار گيرد تا بزرگ شوند.اين پرنده در معرض خطر انقراض نيست ولى جمعيتش كم است چون نسبت به تغييرات محيطى به ويژه آلودگى ها حساس است. اين مساله در مورد ساير پرندگان شكارى نيز صدق مى كند، بنابراين شاخص آلودگى ها محسوب مى شوند. در گذشته عقاب طلايى ابزارى براى شكار پستانداران بوده است. آنها را طورى تربيت مى كردند كه با منقار چشم پستاندارانى مانند آهو، كل، بز، قوچ و ميش و... را كور كنند. در نتيجه اين حيوانات از صخره ها پايين افتاده و توسط شكارچيان، شكار مى شدند. اما در حال حاضر چنين آموزش هايى انجام نمى شود.
    ( عقاب طلایی از بزرگ*ترین پرندگان شكاری است كه در مناطقی نظیر دشتهای كم*گیاه و خشك،* جنگلهای كوهستانی و صخره *های ساحلی زندگی می*كند. این جانور در ایران در امتداد دو رشته کوه البرز و زاگرس سکونت دارد. ماده از نر بزرگ تر است و جز این تفاوتی ندارند. در ۴ تا ۵ سالگی بالغ می شود. عقاب طلایی نام خود را از پرهای طلایی و برنزی تاج، سر و پشت گردنش گرفته است. قهوه ای تیره است و از دور به سیاهی می زند. ساق یا چکمه ای و از هر دو طرف پوشیده از پر است. در هنگام پرواز بالها کمتر به بالا خم شده و تقریبا مسطح است. مناطق صخره ای، چشم اندازهای فراخ را به زمینهای هموار و مناطق جنگلی ترجیح می دهد. عقاب طلایی تنها با یک جفت دیده می شود و تک همسر است و احتمالا تا پایان عمر پیوند جفتها برقرار می ماند. این جانور برای شکار استراتژیهای گوناگونی دارد. هرکدام قلمرویی به وسعت ۹۰ کیلومتر دارند و می توانند طعمه ای به وزن ۶/۳ کیلوگرم را طی پرواز حمل کنند. سرعت متوسط عقاب طلایی ۵۰ کیلومتر در ساعت ثبت شده است که می تواند در زمان شیرجه آن را به ۳۲۰ برساند. این حیوان به طور متوسط روزانه ۳۰۰ گرم گوشت می خورد که عمدتا از پستانداران تغذیه می کند و پرندگان انتخاب دوم آن است. چند لانه دارند که به طور چرخشی از آن استفاده می کنند و در شرایط لانه می توانند ۳ متر قطر و ۴ متر ارتفاع داشته باشند. معمولا ۲ تخم می گذارند و تا ۴۵ روز روی آنها می خوابند. انواع عقاب جزء گونه*های جانوری حمایت شده از سوی سازمان حفاظت محیط*زیست به شمار می* آید و زنده*گیری و نگهداری آن ممنوع است و متخلفان از این قانون به پرداخت یك میلیون و ۲۰۰ هزار تومان (۱۲ میلیون ریال) جزای نقدی، جریمه خواهند شد.

    عقاب طلایی در اساطیر


    ابوریحان بیرونی می*نویسد که عقاب بال گشوده را که پرچم ایرانیان بود بر سر نیزه بلندی در پیشاپیش سپاهیان می*گرفتند. گزنفون تاریخ نویس یونانی می گوید: «پرچم ایرانیان عقابی بود از زر ناب که بر سر نیزه می*افراشتند.» و در پیوند با به فال *** گرفتن آن و اینکه نمادی از بهروزی و پیروزی بوده است، داستانی درباره* کوروش بزرگ نوشته است که هنگامی که وی با سپاهیان خود به جنگ آشور می*رفت پدرش او را تا مرز کشور پارس همراهی کرد و در آنجا عقابی دید که پیشاپیش آنان در پرواز است. پدر کوروش آن را به فال *** گرفت و با خود گفت که پسرش در این جنگ پیروز خواهد شد. بر روی یک قطعه کاشی که در کاوشهای باستان شناسی در تخت جمشید یافت شده، نقش شاهینی با بالهای گشاده دیده می*شود که در چنگال خود گویی را گرفته و گوی دیگری نیز بر سر دارد. به گمان پژوهشگران این عقاب بال گشوده نمادی از خداوند است که بر روی پرچم هخامنشیان نیز نقش می*شده است. زیرا بیشتر تاریخ نویسان گذشته یادآوری کرده*اند که بر پرچم ایران عقابی نقش بسته بوده است که آن را پیشاپیش سپاه می گرفتند، و این خود نمادی از پیروزی بوده است. به نقل از ماهنامه سفر )

    زيستگاه :


    كوهسارهاي كم گياه و خشك و گاهي جنگل*هاي كوهستاني ، صخره*هاي ساحلي و دشت*ها . روي لبه پرتگاه*ها و گاهي روي درخت اشيانه مي سازد .!

    پراكندگي :


    عقاب طلايي از جمله پرندگان بومی ايران و در گذشته نچندان دور از پراکندگی فراوانی برخوردار بوده است و اما در حال حاضر اطلاعات موجود پیرامون این پرنده باشکوه ایرانی بسیار محدود است .

    منبع:http://www.birdsofiran.******.com

  2. #12
    کاربر ثابت

    تخصص
    مترجم؛ روانشناس مشاوره
    محل سکونت
    تهران
    جنسیت کاربر
    زن
    نوع حیوان خانگی
    طوطی خاکستری
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    شماره عضویت
    962
    میانگین پست در روز
    0.40
    تعداد ارسال ها
    1,089

    عقاب فیلیپین

    عقاب فیلیپین از بزرگترین عقابهای دنیاست و بیش از سایر شکارچیان در معرض خطر انقراض قرار دارد.تفاوت ظاهری در جنس نر و ماده وجود ندارد.

    شکم عقاب سفید کرمی و زیر بالها ,وقسمتهای بالای تر قهوه ای - شکلاتی است. پرهای سر حالت ایستاده دارد.

    پاهای قوی عقاب فیلیپینی زرد بوده و چنگالهای بسیار قدرتمندی دارد. همچنین منقار بزرگ و قوی عقاب خاکستری است.
    جوجه های عقاب سفید هستن و عقاب جوان شبیه عقاب بالغ است







    ترجمه:شهرزاد

  3. #13
    مدیر ارشد انجمن پرندگان زینتی و آواز خوان

    تخصص
    _._._
    محل سکونت
    تهران
    جنسیت کاربر
    مرد
    نوع حیوان خانگی
    ماهی و پرنده
    تاریخ عضویت
    Nov 2014
    شماره عضویت
    16844
    میانگین پست در روز
    0.93
    تعداد ارسال ها
    1,042
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad_h نمایش پست ها
    عقاب دريايي پالاس

    انگليسي : Pallas’s Sea Eagle
    فرانسوي : Pygargue de Pallas
    لاتين : Haliaeetus leucoryphus

    مشخصات :


    61 تا 88 سانتي*متر ؛ به طور کلی عقاب دریایی پالاس از لحاظ رفتار و طرح كلي بدن شبيه عقاب دريايي دم سفيد است . پرنده بالغ با سر و بالاسينه تقريبا سفيد و دم سفيد با انتهاي سياه به آساني تشخيص داده مي*شود پرنده نابالغ خيلي شبيه نابالغ عقاب دريايي دم سفيد است ولي دمي درازتر و تيره*تر و بال*هايي كوتاه*تر دارد .

    زيستگاه :


    استپ*هاي وسيع نزديك به رودخانه*ها و درياچه ها . عقاب دريايي پالاس به ندرت در ساحل دريا ديده مي*شود .

    پراكندگي :


    سال*ها پيش در فصل زمستان ،به*طور منظم در جنوب ايران تا خليج فارس ديده شده است ولي در سال*هاي اخير ؛ عقاب دریایی پالاس ناياب بوده و گزارشي مبني بر مشاهده آن در دست نيست و یا گزارشات مبتني بر مشاهده نامنظم آن در ايران ، اغلب نادرست بوده است .!
    تصویری از عقاب دریایی پالاس

    ویرایش توسط مهدی خلیلی : 15th July 2015 در ساعت 12:18 AM

  4. #14
    مدیر ارشد انجمن پرندگان زینتی و آواز خوان

    تخصص
    _._._
    محل سکونت
    تهران
    جنسیت کاربر
    مرد
    نوع حیوان خانگی
    ماهی و پرنده
    تاریخ عضویت
    Nov 2014
    شماره عضویت
    16844
    میانگین پست در روز
    0.93
    تعداد ارسال ها
    1,042
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad_h نمایش پست ها
    عقاب دريايي دم سفيد

    انگليسي : White-tailed Eagle
    فرانسوي : Pygargue a queue blanche
    لاتين : Hiliaeetus albicilla

    مشخصات :


    68 تا 90 سانتي*متر ؛ عقاب دریایی دم سفید ، عقابي درشت جثه با بال*هاي بسيار بزرگ و پهن كه در انتها گرد است . سري بزرگ و پيش آمده دارد ، پرنده بالغ به وسيله دم كوتاه سفيد رنگ با انتهاي سه*گوش ، سر قهوه*اي كمرنگ و منقار زرد كلفت تشخيص داده مي شود . پرنده نابالغ سر ، دم و منقار قهوه*اي مايل به سياه دارد ، ولي به خاطر كوتاه*تر بودن محسوس دم و مثلثي بودن انتهاي آن از عقاب طلايي كه انتهاي دمش چهارگوش است ، مشخص مي گردد ( دم عقاب طلايي نابالغ در قاعده سفيد رنگ است ) . ساق پاهايش پر ندارد و با بال*هاي راست بالباز اوج*گيري مي كند و در اين حالت شبيه لاشخورها بنظر مي رسد .
    براي صيد ماهي در نزديكي آب پرواز مي كند و گاهي براي گرفتن آن در آب فرو مي رود ، از پرندگان ، تا اندازه اردك و از پستانداران تا اندازه گوزن*هاي متوسط را مي تواند شكار كند . از لاشه*ها نیز تغذيه مي كند .

    زيستگاه :


    سواحل سنگي ، درياچه*هاي بزرگ و آب*هاي دور دست داخل خشكي . آشيانه*اش را روي پرتگاهها ، صخره*هاي بلند ، روي درخت*هاي بزرگ و گاهي نيز روي زمين مي سازد .

    پراكندگي :


    عقاب دریایی دم سفید بومي ايران است و در گذشته ، زمستان*ها فراوان بوده و امروزه به تعداد نسبتا اندك در ايران زادوولد مي كند .!

  5. #15
    مدیر ارشد انجمن پرندگان زینتی و آواز خوان

    تخصص
    _._._
    محل سکونت
    تهران
    جنسیت کاربر
    مرد
    نوع حیوان خانگی
    ماهی و پرنده
    تاریخ عضویت
    Nov 2014
    شماره عضویت
    16844
    میانگین پست در روز
    0.93
    تعداد ارسال ها
    1,042
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad_h نمایش پست ها
    عقاب مار خور

    انگليسي : Short-toed Eagle
    فرانسوي : Circaete jean-le-blanc
    لاتين : Circaetus gallicus

    مشخصات :


    63 تا 67 سانتي*متر ؛ از عقاب ماهي*گير بزرگتر است .سطح شكمي و زير بالهايش تقريبا سفيد يكدست است بجز بخش بالايي سينه و گلويش كه تيره*رنگ مي باشد ( بعضي از آنها اين تيرگي را ندارند ) . از فاصله نزديك ، در سطح زيرين بالهايش چند رديف خال*هاي تيره رنگ به چشم مي خورد سري گرد شبيه سر جغد ، منقاري كوچك و چشم*هاي درشت نارنجي رنگ دارد . سطح پشتي آن قهوه*اي مايل به خاكستري است با شهپرهاي نخستين تقريبا سياه . روي دم نسبتا دراز آن سه تا چهار نوار عرضي تيره رنگ غير مشخص ديده مي شود . در پرنده نابالغ سطح شكمي قهوه*اي*تر است با نوارهاي عرضي تيره رنگ . پرواز عقاب مارخور پرتوان است و هنگام بالباز اوجگيري ، بالها را افقي نگهميدارد ، اغلب با پاهاي آويزان درجا بال مي زند و از مار ، مارمولك ، قورباغه و امثال آن تغذيه مي كند .

    زيستگاه :


    شيب*هاي كوهستان و دره*هاي تنگ ، جنگل*هاي دوردست ، دشت*هاي باتلاقي و تپه*هاي شني ساحلي . روي درخت آشيانه مي سازد .

    پراكندگي :


    عقاب مار خور از جمله پرندگانی*ست که در گذشته و به*طور كلي تابستان*ها نسبتا فراوان بوده است ، كما اينكه در حال حاضر تعداد آنها نسبتا قابل توجه است ، اين پرنده زيبا و با شكوه ، معمولا تابستان براي تخم گذاري در ايران يافت مي شود .!


  6. #16
    مدیر ارشد انجمن پرندگان زینتی و آواز خوان

    تخصص
    _._._
    محل سکونت
    تهران
    جنسیت کاربر
    مرد
    نوع حیوان خانگی
    ماهی و پرنده
    تاریخ عضویت
    Nov 2014
    شماره عضویت
    16844
    میانگین پست در روز
    0.93
    تعداد ارسال ها
    1,042
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad_h نمایش پست ها
    عقاب پرپا

    انگليسي : Booted Eagle
    فرانسوي : Aigle Botte
    لاتين : Hieraaetus pennatus

    مشخصات :


    45 تا 52 سانتي*متر ؛ عقاب پرپا عقابي است به اندازه سارگپه ولي با دمي درازتر . معمولا به دوشكل كمرنگ و تيره*رنگ ديده مي شوند ، شكل كمرنگ آن فراوان*تر است ، سطح شكمي سفيد ، شاهپرهاي بال تيره*رنگ و دمي به رنگ نخودي مايل به دارچيني يكدست دارد كه نسبتا بلند و در انتها مربع شكل است . در سطح پشتي ، بدن و پوشپرهاي بال نخودي و شاهپرهاي بال پرنگ*تر است . شكل تيره ان كمتر مشخص است و پرو بالش بطور كلي قهوه*اي خيلي پررنگ و يكدست مي باشد ، دمش كمرنگ*تر است . عقاب پرپا در حالي كه بال*ها را افقي و كمي به جلو نگاهداشته است اوج مي گيرد و تندتر از سارگپه*ها بال مي زند . پروازش زيبا و سريع*تر از آنها است و اغلب با حركت مارپيچ از لابلاي درخت*ها مي گذرد ، از پرندگان و جانوران كوچك تغذيه مي كند .!

    زيستگاه :


    جنگل*ها . معمولا در نزديكي نقاط باز و كم درخت جنگل زندگي مي كند كه براي شكار مناسب است . به ندرت در نقاط بي*درخت ديده مي شود ، روي درخت*هاي بلند آشيانه مي سازد .!

    پراكندگي :


    عقاب پرپا بومي شمال ايران است و تابستان*ها در اين ناحيه زادوولد مي كند ، تعداد محدودي از اين پرنده زيبا را مي توان در اين ناحيه از ايران مشاهده كرد ، به صورت مهاجر عبوري نيز ديده شده است ، گزارشي مبني بر زاد و ولد اين پرنده در فارس در دست است .!

  7. #17
    مدیر ارشد انجمن پرندگان زینتی و آواز خوان

    تخصص
    _._._
    محل سکونت
    تهران
    جنسیت کاربر
    مرد
    نوع حیوان خانگی
    ماهی و پرنده
    تاریخ عضویت
    Nov 2014
    شماره عضویت
    16844
    میانگین پست در روز
    0.93
    تعداد ارسال ها
    1,042
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad_h نمایش پست ها
    عقاب دو برادر

    انگليسي : Bonelli’s Eagle
    فرانسوي : Aigle de Bonelli
    لاتين : Hieraatus fasciatus

    مشخصات :


    65 تا 72 سانتي*متر ؛ سطح پشتي عقاب دو برادر قهوه*اي پررنگ ، نوك بال*هايش تقريبا سياه و پس گردنش كمرنگ*تر است و معمولا يك لكه بزرگ تقريبا سفيد روي پشتش ديده مي شود . دمي نسبتا دراز با شش نوار عرضي كمرنگ و يك نوار انتهائي پهن و تيره دارد . پرنده بالغ در حال پرواز به*وسيله سطح شكمي براق يا كرم رنگ و رگه*رگه و بال*هاي دراز ، باريك و تيره*رنگش از تمام عقاب*هاي ديگر تشخيص داده مي شود . پرنده نابالغ سر اخرائي رنگ ، سطح شكمي قهوه*اي مايل به خرمائي با رگه*هاي پررنگ و دمي با نوارهاي عرضي نزديك بهم دارد . پرنده*هاي دو ساله تقريبا قهوه*اي يكدست هستند و با وجود اينكه سطح شكمي آنها رنگ خرمائي را از دست مي دهد ولي كاملا سفيد نمي شود و روي*هم*رفته تشخيص آنها دشوار است . عقاب دو برادر پرنده*اي است مهاجم و اغلب پستانداران نظير خرگوش و پرندگان را شكار مي كند ، در پرواز فوق*العاده سريع و چالاك است و مانند شاهين بر سر طعمه فرود مي آيد . !

    زيستگاه :


    در مناطق كوهستاني پر*صخره و به ندرت در ارتفاعات زياد ديده مي شود ، در زمستان به دشت و بيابان كوچ مي كند . روي صخره*هاي پرشيب پرتگاه*ها و گاهي روي درخت آشيانه مي سازد .!

    پراكندگي :


    عقاب دوبرادر پرنده*اي است بومي ايران و در گذشته نسبتا فراوان بوده است و در حال حاضر آمار و اطلاع دقيقي از تعداد و پراکندگی صحیح اين پرنده ايراني در دست نيست .!





  8. #18
    مدیر ارشد انجمن پرندگان زینتی و آواز خوان

    تخصص
    _._._
    محل سکونت
    تهران
    جنسیت کاربر
    مرد
    نوع حیوان خانگی
    ماهی و پرنده
    تاریخ عضویت
    Nov 2014
    شماره عضویت
    16844
    میانگین پست در روز
    0.93
    تعداد ارسال ها
    1,042
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad_h نمایش پست ها
    عقاب جنگلي

    انگليسي : Lesser Spotted Eagle
    فرانسوي : Aigle pomarin
    لاتين : Aquila pomarina

    مشخصات :


    60 تا 65 سانتي*متر ؛ عقاب جنگلی خيلي شبيه عقاب تالابي ست ولي اندكي كوچكتر است ، اغلب در ناحيه تارك و پوشپرهاي بال اندكي كمرنگ*تر مي باشد . پوشپرهاي روي دمش ممكن است لكه*هاي سفيد داشته باشد . سطح پشتي پرنده نابالغ ، لكه*هاي سفيد كوچكتر و كمتري از سطح پشتي نابالغ عقاب تالابي دارد و معمولا يك لكه بزرگ اخرائي در پس گردن آن ديده مي شود . در پرواز به وسيله قاعده باريك دم ، يال*هاي باريك و اندكي جلو آمده و شش شاهپر نخستين واضح ، مي نوان آن را تشخيص داد . نظير عقاب تالابي ، هنگام بالبازروي سر بالهايش را رو به پايين نگاهميدارد و گاهگاهي درجا بال مي زند .

    زيستگاه :


    اغلب نزديك آب زندگي مي كند ( ولي نه به اندازه عقاب تالابي ) بيشتر در مناطق پردرخت و دور افتاده با فضاهاي باز ديده مي شود . عقاب جنگلي آشيانه خود را روي درخت مي سازد .!

    پراكندگي :


    عقاب جنگلی از جمله پرندگانی*ست که تابستان*ها در ناحيه درياي خزر نسبتا فراوان بوده است ، اغلب به صورت مهاجر عبوري در شمال غرب ايران ديده مي شود و اما در حال حاضر عقاب جنگلي از جمله شكاري*هاي كمياب ايران محسوب مي شود .!




صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات متنی : کیف لپ تاپ