فروش غذا و لوازم حیوانات خانگی و طوطی سانان فروش نور حرفه ای آکواریوم

تشکر تشکر:  12
لایک لایک:  11
مخالفت مخالفت:  0
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
  1. #1
    کاربر ثابت

    تخصص
    ............................
    محل سکونت
    تهران
    تاریخ عضویت
    Apr 2010
    شماره عضویت
    9
    میانگین پست در روز
    0.36
    تعداد ارسال ها
    1,013

    خانواده شاهین سانان

    خانواده شاهین سانان
    در میان پرندگان شکاری ، سریعترین و زیباترین پرواز از آن تعدادی از گونه های این خانواده است ، شکارچیهای بسیار ماهر ی هستند و سرعت شیرجه بحری و شاهین ( که با بالهای تقریبا بسته صورت می گیرد ) به متجاوز از ۲۰۰ کیلومتر در ساعت می رسد . به همین دلیل است که پرندگان یاد شده و همچنین بالابان و لاچین مورد علاقه بی حد قوش بازان هستند . در قدیم از پرندگان مزبور برای شکار انواع پرنده نظیر کبک ، مرغابی ، کبوتر ، هوبره و چه بسا حواصیل و درنا استفاده می کردند .دليجه معولي و دليجه كوچك هم از اين گروه هستند. پرندگان این خانواده بالهای دراز و نوک تیز و همچنین دم دراز دارند . پاهایشان داری چنگال های قوی و قلاب شکل و نیم نوک بالایی نیز قلاب مانند و دندانه دار است . نر و ماده هم شکل اند ولی ماده بزرگتر است



    تصاوير زير متعلق به بالابان است:




    نام انگلیسی Saker Falcon
    نام علمی لاتینFalco cherrug

    حفاظت:
    این پرنده در زمره پرندگان حمایت شده است و ضمناً مورد علاقه شدید قوشبازان برای شکار هوبره است، بنابراین، باید برای حفاظت از محل های تولید مثلش و همچنین صید آن اقدامات جدی تری صورت گیرد.



  2. #2
    همکار قدیمی انجمن پرندگان

    تخصص
    Mechanical Engineer
    محل سکونت
    تهران_کرج
    تاریخ عضویت
    Apr 2010
    شماره عضویت
    40
    میانگین پست در روز
    0.17
    تعداد ارسال ها
    488
    شاهین:
    شاهین پرندهای از راسته شکاریان روزانه از تیره بازها است. شاهین جزو شکاریان بسیارجسور و با شهامت است، و با وجود آنکه از قوش کوچکتر است ولی بعلت جسارتیکه دارد گاهی عموماً به عقاب وقوش حمله می**کند. در حدود ۴۰ گونه از اینپرنده شناخته شده است که با نامهای گوناگون زیستگاهشان در سراسر کره زمینپراکنده است. شاهین عموماً آشیانه خود را در کوهستانهای بلند و دور افتادهو در غارهای مشرف به پرتگاه*ها و صخره*ها بلند می**سازد ولابلای صخره *هایکوهستانی تخم گذاری می**کند. گونه*های مختلف این پرنده در کوه*هایایرانفراوان است. شاهین را صیادان جهت شکار تربیت می**کنند. زیستگاه این پرندهدر کوهستانهای بلند و دور افتاده، و آشیانه خود را در غارها مشرف بهپرتگاه*ها و صخره*ها بلند می**سازد.

    نمای ظاهری:

    شاهین دارای قرنیه*ای سیاه رنگ و پرهایی زرد رنگ است که به خاکستریمی**گراید، و زیر گلو وزیر شکمش قهوه*ای و دارای خالهای تیره است. نر اینپرنده قدری کوچکتر از ماده است.

    ریشه تاریخی:

    شاهین در پارسی یعنی ازشاه، مانند آهنین که ریشه اش از آهن می آید. شکار کردن با شاهین با آنکه تاریخ اش به دوره پادشاهیآشورمی رسد، بدون شک در دورهساسانیورزش شاهان بوده زیرا در دوره اسلامی گسترش یافت. شکار با شاهین پس از آنبه اروپا گسترش پیدا کرد. نام شاهین می تواند از شکار کردن شاه با پرندهشکاری ریشه گرفته باشد.
    شاهینروزگاری در سراسر دنیا می*زیست. اما امروزه به شدت کمیابشده ودر بعضی جاها دیده می*شود. احتمالاً معدودی از پرندگان می*توانندتندتر از شاهین*ها پرواز نمایند. گاه سرعتش هنگام شکار به ۲۹۰ کیلومتر درساعت می*رسد. طول آن به ۴۶ سانتیمتر می*رسد. بالهای گسترده اش به ۱۰۹سانتیمتر می*رسد. شاهین*ها به پرندگان به اندازه خود وگاه بزرگتر از خودنیز حمله می*کنند، بسیاری از پرندگان را می*کشند.

  3. #3
    همکار قدیمی انجمن پرندگان

    تخصص
    Mechanical Engineer
    محل سکونت
    تهران_کرج
    تاریخ عضویت
    Apr 2010
    شماره عضویت
    40
    میانگین پست در روز
    0.17
    تعداد ارسال ها
    488

    بالابان

    بالابان:

    با نام علمی Falco cherrug از بزرگ ترین انواع شاهین و از محبو بترین پرندگان شکاری نزد بازداران است که با توجه به کاهش بسیار سریع جمعیت آن در دهه*های اخیر در معرض خطر انقراض قرار گرفته است.
    بالابان های مهاجر در مرداد و شهریور ماه از کشورهای ترکمنستان و آذربایجان برای زمستان گذرانی به ایران می آیند.
    بالابان، ۴۷ تا ۵۵ سانتیمتر طول و ۱۳۰۰ تا ۷۰۰ گرم وزن دارد. از دور شبیه لاچین، اما بزرگتر و سنگین تر، دیده می شود. از لاچین، به واسطه تارک سفید و گاهی پس سر نخودی، بدون رگه*ها و خال های پهلوها، نوارهای کمتر مشخص زیر تنه، سبیل کوتاه و نوار پشت چشم کمرنگ*تر، متمایز می شود.
    بدن بالابان با ترکیب شتاب سریع و مانورپذیری بالا برای شکار در نزدیکی سطح زمین در دشت*های باز تکامل یافته است. به همین جهت بیشتر در شکار جوندگان متوسط جثهٔ روزگرد به ویژه سنجاب زمینی مهارت دارد. در استپ*های کم*درخت، کوهپایه*ها، کوهستان*ها و نواحی نیمه*بیابانی به سر برده و در شکاف صخره*ها یا روی درختان آشیانه می*سازد و گاهی نیز از آشیانه*های قدیمی پرندگان دیگر بهره برده و تولید مثل می*کند. در برخی نواحی از جمله مناطق نزدیک به آب پرندگان طعمهٔ اصلی او می*شوند. در سال*های اخیر در برخی نواحی اروپا کبوتر به*جای جوندگان طعمهٔ اصلی بالابان شده*است.
    در ماه*های اردیبهشت تا تیر بین ۵ تا ۳ تخم می*گذارد و ۳۰ تا ۲۸ روز روی تخم*ها می*خوابد. جوچه*ها پس از ۴۵ تا ۴۰ روز به بلوغ می*رسند.
    جمعیت جهانی بالابان با توجه به کاهش سریع جمعیت در فهرست گونه*های در معرض خطر انقراض اتحادیه بین*المللی حفاظت از محیط زیست قرار گرفته*است. شدیدترین کاهش مربوط به آسیای میانه بخصوص قزاقستان و ازبکستان با حدود ۹۰٪ کاهش می*باشد. در مقابل,جمعیت قابل ملاحظه* و در حال افزایشی از بالابان در مجارستان زندگی می*کند و چندین برنامه تکثیر در اسارت و رهاسازی این پرنده در آمریکا و کانادا در حال اجراست. مهمترین دلیل این کاهش جمعیت زنده*گیری مداوم این پرنده از طبیعت برای استفاده در بازداری است. تخریب زیستگاه*ها و استفاده از مواد شیمیایی در کشاورزی از دیگر عوامل این وضعیت است.
    طبقه*بندی در بازداری در بین صیادان، بالابان*ها به پنج نوع سبز (خاکستری)، سرخ، اژدر (زرد)، سفید و سیاه، تقسیم می*شوند که به ترتیب ذکر شده بالابان*ها صبورتر و کمیاب تر می*شوند
    دهخدا احتمال یکی بودن این پرنده با پرنده وارغن که در اوستا از آن یاد شده را می*دهد. در مجارستان نیز این پرنده را معادل پرندهٔ افسانه*ای تورول دانسته و به همین جهت بالابان را پرنده ملی مجارستان قرار داده*اند.



    طبقه*بندی علمی
    فرمانرو: جانوران
    شاخه: طنابداران
    رده: پرندگان
    راسته: شاهین*شکلان
    خانواده: شاهین*سانان
    سرده: شاهین
    گونه: F. cherrug



    بوم*شناسی:

    بدن بالابان با ترکیب شتاب سریع و مانورپذیری بالا برای شکار در نزدیکی سطح زمین در دشت*های باز تکامل یافته*است. به همین جهت بیشتر در شکار جوندگان متوسط جثهٔ روزگرد به ویژه سنجاب زمینی مهارت دارد. در استپ*های کم*درخت، کوهپایه*ها، کوهستان*ها و نواحی نیمه*بیابانی به سر برده و در شکاف صخره*ها یا روی درختان آشیانه می*سازد و گاهی نیز از آشیانه*های قدیمی پرندگان دیگر بهره برده و تولید مثل می*کند. در برخی نواحی از جمله مناطق نزدیک به آب پرندگان طعمهٔ اصلی او می*شوند. در سال*های اخیر در برخی نواحی اروپا کبوتر به*جای جوندگان طعمهٔ اصلی بالابان شده*است.

    در ماه*های اردیبهشت تا تیر بین ۵ تا ۳ تخم می*گذارد و ۳۰ تا ۲۸ روز روی تخم*ها می*خوابد. جوچه*ها پس از ۴۵ تا ۴۰ روز به بلوغ می*رسند.


    وضعیت حفاظتی:

    جمعیت جهانی بالابان در سال ۱۹۹۰ حدود ۸٬۵۰۰ تا ۱۲٬۰۰۰ جفت و در سال ۲۰۰۳ حدود ۳٬۶۰۰ تا ۴٬۴۰۰ جفت برآورد می*شد و با توجه به این کاهش سریع جمعیت در فهرست گونه*های در معرض خطر انقراض اتحادیه بین*المللی حفاظت از محیط زیست قرار گرفته*است. شدیدترین کاهش مربوط به آسیای میانه به*ویژه قزاقستان و ازبکستان با حدود ۹۰٪ کاهش می*شود. در مقابل جمعیت قابل ملاحظه و در حال افزایشی از بالابان در مجارستان زندگی می*کند و چندین برنامه تکثیر در اسارت و رهاسازی این پرنده در آمریکا و کانادا در حال اجراست. مهمترین دلیل این کاهش جمعیت زنده*گیری مداوم این پرنده از طبیعت برای استفاده در بازداری است. تخریب زیستگاه*ها و استفاده از مواد شیمیایی در کشاورزی از دیگر عوامل این وضعیت است.

    تعداد بالابان*هایی که هر سال برای بازداران خاورمیانه زنده*گیری می*شوند، ۴٬۰۰۰ بهله برای عربستان سعودی، ۱٬۰۰۰ بهله برای قطر و ۵۰۰ تا ۱٬۰۰۰ بهله برای هر یک از کشورهای کویت، بحرین و امارات برآورد می*شود. با توجه به این که ۵٪ پرندگان قبل از تحویل می*میرند، تعداد بالابان*هایی که هر سال برای تجارت شاهین شکار می*شوند ۶٬۸۲۵ تا ۸٬۴۰۰ بالابان است. از این تعداد حدود ۷۷٪ ماده*های جوان و ۱۹٪ ماده*های بالغ هستند که این موضوع نابرابری جنسیتی شدیدی را در جمعیت وحشی ایجاد می*کند. همچنین جفت*گیری بالابان*های وحشی با بالابان*های دورگه*ای که فرار کرده یا در طبیعت رها می*شوند، ممکن است سلامت ژنتیکی بالابان*ها را به خطر بیندازد.
    ویرایش توسط hsoonheb : 28th December 2011 در ساعت 04:37 AM

  4. #4
    کاربر ساده

    تخصص
    کارشناس نرم افزار
    محل سکونت
    تهران
    جنسیت کاربر
    مرد
    نوع حیوان خانگی
    مرغ مينا، دليچه و خرگوش
    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    شماره عضویت
    11273
    میانگین پست در روز
    0.01
    تعداد ارسال ها
    14
    نقل قول نوشته اصلی توسط Shikra نمایش پست ها
    خانواده شاهین سانان
    در میان پرندگان شکاری ، سریعترین و زیباترین پرواز از آن تعدادی از گونه های این خانواده است ، شکارچیهای بسیار ماهر ی هستند و سرعت شیرجه بحری و شاهین ( که با بالهای تقریبا بسته صورت می گیرد ) به متجاوز از ۲۰۰ کیلومتر در ساعت می رسد . به همین دلیل است که پرندگان یاد شده و همچنین بالابان و لاچین مورد علاقه بی حد قوش بازان هستند . در قدیم از پرندگان مزبور برای شکار انواع پرنده نظیر کبک ، مرغابی ، کبوتر ، هوبره و چه بسا حواصیل و درنا استفاده می کردند .دليجه معولي و دليجه كوچك هم از اين گروه هستند. پرندگان این خانواده بالهای دراز و نوک تیز و همچنین دم دراز دارند . پاهایشان داری چنگال های قوی و قلاب شکل و نیم نوک بالایی نیز قلاب مانند و دندانه دار است . نر و ماده هم شکل اند ولی ماده بزرگتر است



    تصاوير زير متعلق به بالابان است:




    نام انگلیسی Saker Falcon
    نام علمی لاتینFalco cherrug

    حفاظت:
    این پرنده در زمره پرندگان حمایت شده است و ضمناً مورد علاقه شدید قوشبازان برای شکار هوبره است، بنابراین، باید برای حفاظت از محل های تولید مثلش و همچنین صید آن اقدامات جدی تری صورت گیرد.





    با سلام و احترام


    يکي از زيباترين نژاد شاهين از قلم افتاده. اسم اون ليل هست تقريبا شبيه شاهين هستش. تنها براي زاد و ولد به ايران مهاجرت مي کنند و بومي نيستند.
    نکته ديگري که بايد بهش اشاره کنم اينه که يکي از راه*هاي شناخت گونه شاهين ها هم از قلم افتاده. اون هم اينکه در قسمت پاييني بخش بالايي منقار در تمامي نژادهاي شاهين سانان يک زائده وجود دارد.

    با تشکر فراوان

  5. #5
    همکار قدیمی

    تخصص
    کارمند
    محل سکونت
    تهران
    جنسیت کاربر
    مرد
    نوع حیوان خانگی
    عروس هلندی و مرغ عشق
    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    شماره عضویت
    5168
    میانگین پست در روز
    2.75
    تعداد ارسال ها
    6,284
    نقل قول نوشته اصلی توسط aquarius نمایش پست ها
    با سلام و احترام


    يکي از زيباترين نژاد شاهين از قلم افتاده. اسم اون ليل هست تقريبا شبيه شاهين هستش. تنها براي زاد و ولد به ايران مهاجرت مي کنند و بومي نيستند.
    نکته ديگري که بايد بهش اشاره کنم اينه که يکي از راه*هاي شناخت گونه شاهين ها هم از قلم افتاده. اون هم اينکه در قسمت پاييني بخش بالايي منقار در تمامي نژادهاي شاهين سانان يک زائده وجود دارد.

    با تشکر فراوان
    ممنون از دقتتون به پست ها.لطفا اگر براتون مقدوره با عکس نمونه های مورد نظرتون رو ارائه کنید.ممنون

  6. #6
    کاربر ساده

    تخصص
    کارشناس نرم افزار
    محل سکونت
    تهران
    جنسیت کاربر
    مرد
    نوع حیوان خانگی
    مرغ مينا، دليچه و خرگوش
    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    شماره عضویت
    11273
    میانگین پست در روز
    0.01
    تعداد ارسال ها
    14
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad_h نمایش پست ها
    بالابان:

    با نام علمی Falco cherrug از بزرگ ترین انواع شاهین و از محبو بترین پرندگان شکاری نزد بازداران است که با توجه به کاهش بسیار سریع جمعیت آن در دهه*های اخیر در معرض خطر انقراض قرار گرفته است.
    بالابان های مهاجر در مرداد و شهریور ماه از کشورهای ترکمنستان و آذربایجان برای زمستان گذرانی به ایران می آیند.
    بالابان، ۴۷ تا ۵۵ سانتیمتر طول و ۱۳۰۰ تا ۷۰۰ گرم وزن دارد. از دور شبیه لاچین، اما بزرگتر و سنگین تر، دیده می شود. از لاچین، به واسطه تارک سفید و گاهی پس سر نخودی، بدون رگه*ها و خال های پهلوها، نوارهای کمتر مشخص زیر تنه، سبیل کوتاه و نوار پشت چشم کمرنگ*تر، متمایز می شود.
    بدن بالابان با ترکیب شتاب سریع و مانورپذیری بالا برای شکار در نزدیکی سطح زمین در دشت*های باز تکامل یافته است. به همین جهت بیشتر در شکار جوندگان متوسط جثهٔ روزگرد به ویژه سنجاب زمینی مهارت دارد. در استپ*های کم*درخت، کوهپایه*ها، کوهستان*ها و نواحی نیمه*بیابانی به سر برده و در شکاف صخره*ها یا روی درختان آشیانه می*سازد و گاهی نیز از آشیانه*های قدیمی پرندگان دیگر بهره برده و تولید مثل می*کند. در برخی نواحی از جمله مناطق نزدیک به آب پرندگان طعمهٔ اصلی او می*شوند. در سال*های اخیر در برخی نواحی اروپا کبوتر به*جای جوندگان طعمهٔ اصلی بالابان شده*است.
    در ماه*های اردیبهشت تا تیر بین ۵ تا ۳ تخم می*گذارد و ۳۰ تا ۲۸ روز روی تخم*ها می*خوابد. جوچه*ها پس از ۴۵ تا ۴۰ روز به بلوغ می*رسند.
    جمعیت جهانی بالابان با توجه به کاهش سریع جمعیت در فهرست گونه*های در معرض خطر انقراض اتحادیه بین*المللی حفاظت از محیط زیست قرار گرفته*است. شدیدترین کاهش مربوط به آسیای میانه بخصوص قزاقستان و ازبکستان با حدود ۹۰٪ کاهش می*باشد. در مقابل,جمعیت قابل ملاحظه* و در حال افزایشی از بالابان در مجارستان زندگی می*کند و چندین برنامه تکثیر در اسارت و رهاسازی این پرنده در آمریکا و کانادا در حال اجراست. مهمترین دلیل این کاهش جمعیت زنده*گیری مداوم این پرنده از طبیعت برای استفاده در بازداری است. تخریب زیستگاه*ها و استفاده از مواد شیمیایی در کشاورزی از دیگر عوامل این وضعیت است.
    طبقه*بندی در بازداری در بین صیادان، بالابان*ها به پنج نوع سبز (خاکستری)، سرخ، اژدر (زرد)، سفید و سیاه، تقسیم می*شوند که به ترتیب ذکر شده بالابان*ها صبورتر و کمیاب تر می*شوند
    دهخدا احتمال یکی بودن این پرنده با پرنده وارغن که در اوستا از آن یاد شده را می*دهد. در مجارستان نیز این پرنده را معادل پرندهٔ افسانه*ای تورول دانسته و به همین جهت بالابان را پرنده ملی مجارستان قرار داده*اند.



    طبقه*بندی علمی
    فرمانرو: جانوران
    شاخه: طنابداران
    رده: پرندگان
    راسته: شاهین*شکلان
    خانواده: شاهین*سانان
    سرده: شاهین
    گونه: F. cherrug



    بوم*شناسی:

    بدن بالابان با ترکیب شتاب سریع و مانورپذیری بالا برای شکار در نزدیکی سطح زمین در دشت*های باز تکامل یافته*است. به همین جهت بیشتر در شکار جوندگان متوسط جثهٔ روزگرد به ویژه سنجاب زمینی مهارت دارد. در استپ*های کم*درخت، کوهپایه*ها، کوهستان*ها و نواحی نیمه*بیابانی به سر برده و در شکاف صخره*ها یا روی درختان آشیانه می*سازد و گاهی نیز از آشیانه*های قدیمی پرندگان دیگر بهره برده و تولید مثل می*کند. در برخی نواحی از جمله مناطق نزدیک به آب پرندگان طعمهٔ اصلی او می*شوند. در سال*های اخیر در برخی نواحی اروپا کبوتر به*جای جوندگان طعمهٔ اصلی بالابان شده*است.

    در ماه*های اردیبهشت تا تیر بین ۵ تا ۳ تخم می*گذارد و ۳۰ تا ۲۸ روز روی تخم*ها می*خوابد. جوچه*ها پس از ۴۵ تا ۴۰ روز به بلوغ می*رسند.


    وضعیت حفاظتی:

    جمعیت جهانی بالابان در سال ۱۹۹۰ حدود ۸٬۵۰۰ تا ۱۲٬۰۰۰ جفت و در سال ۲۰۰۳ حدود ۳٬۶۰۰ تا ۴٬۴۰۰ جفت برآورد می*شد و با توجه به این کاهش سریع جمعیت در فهرست گونه*های در معرض خطر انقراض اتحادیه بین*المللی حفاظت از محیط زیست قرار گرفته*است. شدیدترین کاهش مربوط به آسیای میانه به*ویژه قزاقستان و ازبکستان با حدود ۹۰٪ کاهش می*شود. در مقابل جمعیت قابل ملاحظه و در حال افزایشی از بالابان در مجارستان زندگی می*کند و چندین برنامه تکثیر در اسارت و رهاسازی این پرنده در آمریکا و کانادا در حال اجراست. مهمترین دلیل این کاهش جمعیت زنده*گیری مداوم این پرنده از طبیعت برای استفاده در بازداری است. تخریب زیستگاه*ها و استفاده از مواد شیمیایی در کشاورزی از دیگر عوامل این وضعیت است.

    تعداد بالابان*هایی که هر سال برای بازداران خاورمیانه زنده*گیری می*شوند، ۴٬۰۰۰ بهله برای عربستان سعودی، ۱٬۰۰۰ بهله برای قطر و ۵۰۰ تا ۱٬۰۰۰ بهله برای هر یک از کشورهای کویت، بحرین و امارات برآورد می*شود. با توجه به این که ۵٪ پرندگان قبل از تحویل می*میرند، تعداد بالابان*هایی که هر سال برای تجارت شاهین شکار می*شوند ۶٬۸۲۵ تا ۸٬۴۰۰ بالابان است. از این تعداد حدود ۷۷٪ ماده*های جوان و ۱۹٪ ماده*های بالغ هستند که این موضوع نابرابری جنسیتی شدیدی را در جمعیت وحشی ایجاد می*کند. همچنین جفت*گیری بالابان*های وحشی با بالابان*های دورگه*ای که فرار کرده یا در طبیعت رها می*شوند، ممکن است سلامت ژنتیکی بالابان*ها را به خطر بیندازد.


    با سلام و احترام


    يکي از زيباترين و شگفت انگيزترين روش شکار در انحصار بالابان مي باشد. و همين عامل باعث شده که پرندگاني با جثه بزرگتر از خودش رو بتونه شکار کنه.
    اين روش از اين قرار است که بالابان در ارتفاعي بالاتر از شکار خود که بزرگتر هست پرواز مي کند و سپس با سرعت به طرف شکار شيرجه مي رود يا به اصطلاح لنگر مي اندازد. سپس با ضربه اي محکم به سر شکار آن را گشته و يا گيج مي کند که منجر به سقوط از فاصله بسياز زياد طعمه مي شود.

    با تشکر فراوان

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات متنی : کیف لپ تاپ