فروش غذا و لوازم حیوانات خانگی و طوطی سانان فروش نور حرفه ای آکواریوم

تشکر تشکر:  4
لایک لایک:  4
مخالفت مخالفت:  0
نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
  1. #1
    کاربر ثابت

    تخصص
    ماشینهای اداری
    محل سکونت
    تهران
    جنسیت کاربر
    مرد
    نوع حیوان خانگی
    آرا_فلاورهورن
    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    شماره عضویت
    3829
    میانگین پست در روز
    0.80
    تعداد ارسال ها
    2,009

    باکتری های مفید و مضر آکواریوم

    باکتری چیست؟


    ارگانیسم های تک سلولی که هم میتوانند باعث ایجاد بیماری باشند و هم برعکس مشکلی ایجاد نکنند

    محدوده ی بسیار وسیعی از باکتری ها وجود دارد که بسیاری از آنها همچنان ناشناخته میباشند

    دانشمندان باکتری ها را به دو دسته ی گرم منفی ... و گرم مثبت تقسیم بندی میکنن که ما باکتری ها رو به اسم

    باکتری های خوب و باکتری های بد دسته بندی میکنیم





    باکتری های مفید:



    نیتروسوموناس(Nitrosomonas) این دسته از باکتری ها آمونیاک دفعی ماهیان را به نیتریت تبدیل میکنند

    نیتروباکترها (Nitrobacter) و نیترواسپایرا(Nitrospira) این باکتری ها نیتریتی که حاصل از تجزیه ی آمونیاک

    هست را به نیترات تبدیل میکنن و معمولا داخل فیلتر ها یافت میشوند

    البته دکتر Tim Hovanec ادعا میکند که این باکتری های گروه
    Nitrosococcus هستند

    که آمونیاک رو به نیتریت تبدیل میکنن
    نهNitrosomonas

    و همچنین
    Nitrospira ها نیتریت رو به نیترات تبدیل میکنن نه Nitrobacter
    ها



    باکتری ها ی تولید کننده ی نیترات (Nitrifying bacteria) :

    باکتری های هوازی هستند که آمونیاک رو به نیتریت و نیتریت رو به نیترات تبدیل میکنند


    باکتری های مصرف کننده ی نیترات (deNitrifying bacteria):

    باکتری های بی هوازی هستند که با تغذیه از نیترات و مصرف اکسیژن در نهایت گاز نیتروژن تولید میکنند

    که در آب هایی که اکسیژن کمی دارند یا کلا اکسیزن ندارند فعال هستند.




    باکتری های کنترل کننده ی ضایعات(Waste control bacteria):

    این باکتری ها ارگانیسم های مرده را تجذیه میکنند مثل جسد ماهیان یا گیاهان پوسیده
    که مثال مناسب این باکتری باسیلوس هست این هم تصویر این باکتری:








    باکتری های مضر:


    Cyanobacteria :

    جلبک آبی سبز.که مخفف اسمش BGA هست



    Flexibacter columnaris :

    که تازگی بهFlavobacterium columnare تغییر نامگذاری شدند
    این باکتری های رایج همان باکتری هایی هستند
    که ظاهر قارچی روی ماهی ایجاد میکنن اما در واقع باکتری هستند نه قارچ.
    همچنین این بیماری با نام های کلومناریس قارچ و کپک دهان و باله
    و فلکسی باکتر و بیماری پنبه روی بدن رایج هست.



    Pseudomonas fluorescens :

    این باکتری ها عامل پوسیدگی باله های ماهی هستند




    Mycobacteriosis :

    عامل بیماری سل ماهی , بیماری باکتریایی که با رشد ندول ها (nodules ) در بافت ها بخصوص ریه ها ایجاد میشوند


    تصویر مایکوباکتریوسیس







    Anaerobic bacteria:

    باکتری های بیهوازی که در اعماق بستر زندگی میکنن و از نیترات تغذیه میکنند
    اما با این وجود گاز سمی هیدروژن سولفید تولید میکنند
    که زمانی که شما بستر رو بهم میزنید آب مثل باطلاق میشود



    Aeromonas:

    باکتری هایی که اغلب کشنده هستند



    Vibrio bacteria :

    با نام بیماری Vibriosis باکتری منفی که با غذا وارد سیستم گوارش ماهی شده و باعث آسیب دیدن ماهی میشود



    Corynebacterium:

    باکتری های گرم مثبت معمولا بی ضرر هست اما میتواند باعث ایجاد بیماری شود



    ویرایش توسط Romans : 15th December 2014 در ساعت 08:16 PM

  2. #2
    کاربر ثابت

    تخصص
    ماشینهای اداری
    محل سکونت
    تهران
    جنسیت کاربر
    مرد
    نوع حیوان خانگی
    آرا_فلاورهورن
    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    شماره عضویت
    3829
    میانگین پست در روز
    0.80
    تعداد ارسال ها
    2,009
    Nitrosomonas ها و Nitrobacter ها :


    باکتری های گرم منفی که میتوانند انرژی مورد نیاز خود را با عمل اکسیداسیون(ترکیب اکسیژن با ماده ی دیگر) آمونیاک توسط آنزیم مونواکسیژناز (
    monooxygenase) بدست آورند

    که این آنزیم ها با ژنهای amoA , amoB , amoC کدگذاری شده اند

    هر دونوع این باکتری ها برای نهایت فعالیت خود در آکواریوم به فضاهایی خاص احتیاج دارند . از آنجایی که این باکتری ها نمیتوانند اسپور تشکیل دهند آکواریوم باید همیشه در شرایط مطلوبی باشد

    تا این باکتریه ای تجزیه کننده بتوانند بهترین فیلتراسیون زیستی را انجام دهند این باکتری ها برای دفاع از خود در برابر خشک شدن و سایر تهدیدات ماده ی زیستی لزجی(biofilm) را دور خود تولید میکنند


    ph مناسب آب برای این باکتری های مفید عددی بین 7.2 تا 8.5 هست که رنج محدودتری از میزان تحمل ماهی هاست همچنین این باکتری ها هوازی بوده و اکسیژن نقش مهمی در فعالیت این باکتری ها دارد. و زمانی که مقدار اکسیژن کمتر از 1 میلیگرم بر لیتر باشد اکسیژن محلول عاملی محدود کننده برای عمل تجزیه میشود پس حداقل اکسیژن آب باید 2 میلی گرم بر لیتر باشد تا تاثیر منفی در عمل تجذیه نگذارد

    در ph های 4.5 و 5.5 و 6.5 و مقدار اکسیژن 10 تا 100 میکروم , عملی تجذیه شدیدا خنثی میشود به هر حال با وجود biofilm های سالم(IB) یا آسیب دیده(DB) موقع مقایسه , باکتریهای IB کمتر تحت تاثیر تغییرات ph و اکسیژن قرار میگیرند


    همچنین بیشترین میزان فعالیت این باکتری ها دمایی بین 20 تا 30 درجه است و دمای 10 درجه و 94 درجه شرایطی برای کمترین میزان فعالیت این باکتری هاست

    علاوه بر این , این باکتری ها حساس به نور هستند و نور فرابنفش خورشید (UV) و نور اتاق میتوانند تاثیر منفی بر این باکتری ها بگذارند پس بهتری محل برای باکتری ها جاهای تاریک و زیر شن و ماسه ها هست. این باکتری ها میتوانند رنج وسیعی از شوری آب را تحمل کنند پس یک کلونی خوب و مناسب برای باکتری ها در آب شیرین میتواند در آب شور هم استفاده شود
    اما در صورت انتقال این کلونی از آب شیرین به آب شور باید انتقال به ارامی انجام شود



    چرخه ی نیتروژن و تاثیر متقابل Nitrosomona ها و Nitrobacter ها :

    اولین قدم در چرخه ی نیتروژن دفع توسط ماهی ها است. 2 نوع دفع توسط ماهی وجود دارد :

    1= دی اکسید کربن

    2= ترکیبات نیتروژنی

    دی اکسید کربنی که توسط آبشش ماهی وارد آب میشود به عنوان منبع کربن اولیه برای فتواتوتروف ها (photoautotroph) استفاده میشود که این فتواتوتروف ها همان جلبک ها و گیاهان آکواریومی
    هستند

    ترکیبات نیتروژنی که توسط ماهی ها دفع میشوند معمولا به صورت امونیا هستند که این ماده برای ماهی شدیدا سمّی هست که این آمونیا طبق معادله ی زیر به یون آمونیوم تبدیل میشود

    -NH3 + H2O ↔ NH4+ + OH


    قدم دوم در چرخه ی نیتروژن تبدیل آمونیوم به نیتریت هست که این فرآیند توسط باکتری های تبدیل کننده که با عمل اکسیداسیون این کار(نیتریفیکیشن) را انجام میدهند ادامه پیدا میکند

    باکتری های این مرحله Nitrosomona به خصوص Nitrosomonas europaea ها هستند:

    -NH4+ + 3/2 O2 ↔ 2H+ + H2O + NO2


    در مرحله ی سوم نیتریت توسط نوعی از باکتری ها یعنی Nitrobacter ها به نیترات تبدیل میشود

    -NO2- + 1/2O2 ↔ NO3

    میزان تحمل نیترات برای ماهی ها بیشتر از نیتریت و آمونیا هست و نیترات را میشه با سیفون کردن یا استفاده از گیاهان و جلبک ها حذف کرد


    تصویری از Nitrosomona




    منبع این پست : MicrobeWiki

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 22nd February 2014, 10:36 PM

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات متنی : کیف لپ تاپ