فروش غذا و لوازم حیوانات خانگی و طوطی سانان فروش نور حرفه ای آکواریوم

تشکر تشکر:  4
لایک لایک:  4
مخالفت مخالفت:  0
نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
  1. #1
    کاربر اخراج شده

    تخصص
    -----
    محل سکونت
    -----
    جنسیت کاربر
    مرد
    نوع حیوان خانگی
    ----
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    شماره عضویت
    14765
    میانگین پست در روز
    1.25
    تعداد ارسال ها
    1,861

    آموزش خرید و نگهداری ماهی قرمز عید نوروز

    با سلام خدمت کلیه اساتید
    با عنایت به اینکه در زمینه نگهداری و پرورش کلیه آبزیان در این سایت اساتیدی هستند که بسیار تبحر دارند مطلبی که در رابطه با ماهی قرمز خوندم رو قرار میدم
    این مطلب صرفا برای افراد عادی قرار گرفته شده پیشاپیش اگه نقصی داره عذر خواهی بنده را پذیرا باشید.



    ماهی قرمز را از مراکز معتبر و تحت نظارت و کنترل شهرداری و دامپزشکی تهیه و از خرید ماهی از فروشندگانی که ماهی ها را به صورت متراکم و در محل و در شرایط نامناسب بهداشتی و زیستی (از قبیل شرایط نامناسب اکسیژنی و دمایی آب) نگهداری می نمایند، خودداری نمایند. ماهی قرمز، دارای ظاهر، تحرک مناسب و شنای متعادل باشد و از خرید ماهیانی که علائمی چون جمع شدن و تا خوردن باله‌ها، وجود لکه های پنبه مانند در اطراف دهان، زخم یا لکه‌های سفید متمایل به خاکستری یا قرمز روی بدن دارند ، خودداری شود. لبه باله‌ها نباید خورده و سائیده شده باشد، چشم‌ها نباید به صورت یکطرفه یا دوطرفه بیرون زده باشد و پولک‌های (فلس‌های) ماهی نیز نباید ریخته شده باشد. در نگهداری طولانی مدت ماهیان قرمز مثلاً در خانه و کنار سفره های هفت سین مقدار آب موردنیاز هر قطعه ماهی انگشت قد حداقل یک لیتر منظور شود و یک تا دو بار در هفته آب ماهیان را تعویض کنید و از شن و ماسه های رنگی و تیز جهت تزئین آکواریوم ها و تنگ های ماهیان استفاده ننمایید. شستشوی دوره ای آکواریوم‌ها و ضدعفونی و گندزدایی آنها با محلول های نمک طعام (سی گرم در لیتر به مدت ده دقیقه) تاکید شده که ترکیبات مورد نیاز از آمونیوم چهار تایی به مقدار ۱-۱/۰ گرم در لیتر آب به مدت ۱۵-۱ دقیقه و یا ترکیبات ید به مقدار ۲۰۰ میلی گرم در لیتر آب به مدت ۱۰ ثانیه تشکیل می‌شود. بعد از هر بار دست زدن به آب یا ماهیان زینتی باید دست‌ها را با آب و صابون به صورت کامل شست و از دست زدن کودکان به ماهیان باید جلوگیری کرد. ماهی قرمز باید با غذاهای کم پروتئین و سرشار از کربوهیدرات تغذیه شوند و بهتر است که غذا در سطح آب شناور بماند؛ استفاده از غذای آماده بهتر است و غذادهی باید یک یا حداکثر دو بار در روز و به اندازه ای باشد که در مدت یک تا دو دقیقه مصرف شود. غذاهای ماهیان آکواریومی باید در جاهای خنک ، تاریک و خشک در ظروف کاملاً در بسته و با رعایت تاریخ مصرف برای این مواد غذایی نگهداری شود. دوره حداقل ۲ هفته‌ای قرنطینه‌ای برای ماهیان جدیدالورود در یک آکواریوم جداگانه مهیا شود و در صورت بروز هر نوع علائم و ناراحتی در ماهیان آکواریومی به دامپزشک و در صورت بروز هر نوع علایم و ناراحتی‌های پوستی در اعضای خانواده به پزشک مراجعه شود. آب مورد استفاده بدین منظور باید بهداشتی بوده و در مورد آب های شرب شبکه آبرسانی شهری باید یا کلرزدایی شده و یا جهت تعادل گازها و خروج کلر قبل از مصرف حداقل به مدت ۴۸ ساعت در ظروفی دهان گشاد نگهداری و ذخیره گردد. در صورت عزیمت به مسافرت و یا ترک منزل ماهیان را دراماکن محصور مجاز مشخص شده جهت این منظور رهاسازی کرده و یا آن را به اقوام خود داده و یا به آکواریوم دارها تحویل نمایید. از قرار دادن آکواریوم ها و یا تنگ های ماهی در جلوی نور مستقیم آفتاب، کنار شومینه ها و یا داخل آشپزخانه خودداری نمایید.




    منبع :بیتوته

  2. #2
    کاربر اخراج شده

    تخصص
    -----
    محل سکونت
    -----
    جنسیت کاربر
    مرد
    نوع حیوان خانگی
    ----
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    شماره عضویت
    14765
    میانگین پست در روز
    1.25
    تعداد ارسال ها
    1,861
    علل مرگ ماهی‌ قرمز

    مهم‌ ترین دلیل مرگ و میر بالای ماهیان قرمز، عدم آشنایی مردم با نحوه نگهداری و مراقبت از ماهی قرمز است. بر خلاف آنچه که تصور می‌ شود بسیاری از مردم کشورمان، اطلاعات شان در مورد این حیوان بسیار مختصر است و بعضا دارای اطلاعاتی غلط هستند.
    اینكه این نوع ماهی‌، مُردنی به حساب می ‌آید، ناشی از این است كه مردم روش صحیح نگهداری آن را نمی‌ دانند، وگرنه ماهی قرمز نسبت به دیگر ماهیان تزئینی مقاومت بالایی دارد و در صورت رعایت نکاتی ساده و آسان می‌ تواند سال ‌های زیادی عمر کند.
    آشنایی با بیماری‌ های این گونه ماهی‌ ها و روش‌ های پیشگیری و بعضا درمان‌ آن ها می‌ تواند مفید باشد.
    بیماری ‌ها سبب بروز رفتار غیر طبیعی در ماهی و همچنین تغییر شكل بدن ماهی می‌ شوند. برخی از عفونت‌ های ناشی از وجود باكتری، قارچ و انگل سبب مرگ و میر در مقیاس بالا در ماهیان می‌ شوند.
    در بسیاری مواقع ، عوامل حیاتی آب و تغییرات عمدی یا سهوی ایجاد شده در آن، موجب بروز بیماری در ماهی ‌هاست. غذای مورد استفاده در تغذیه ماهی نیز یکی از عوامل ایجاد بیماری است.
    ایجاد بیماری و بروز برخی تغییرات در رفتار ماهی در اثر بروز بیماری، بسیار مشهود است و توجه به آن ها می ‌تواند از مرگ ماهی و یا سرایت بیماری به دیگر ماهیان جلوگیری كند



    رفتارهای غیر طبیعی ماهی

    کنترل دقیق محیط زیست ماهی و دقت در برخی رفتارهای ماهی نظیر آمدن ماهی به سطح آب، شنای غیرطبیعی، تنفس سخت، تنفس سریع، باز و بسته کردن مکرر دهان و سرپوش آبششی، عكس العمل نشان ندادن نسبت به محرك خارجی، شنا در سطوح پایین، باقی ماندن ماهی بدون تحرک در کف آب، پرش به دیواره و وارد آوردن ضربه به اشیای داخل ظرف نگهداری ماهی، حرکات سریع باله‌ ها و شنای عمودی همه می ‌توانند دلیلی بر وجود بیماری در ماهی باشند و شما را وادار کنند که با یک دامپزشک، برای نجات جان این حیوان کوچک و دوست داشتنی مشورت کنید.
    طول عمر بیشتر در ماهی

    ماهى‌ هاى قرمز در درجه حرارت بالاى 25 درجه سانتی‌ گراد آسیب‌پذیرهستند، حتى تغییرات ناگهانى دما نیز باعث مرگ ماهى مى ‌شود.
    وسعت سطح آب اهمیت بیشترى نسبت به حجم آب دارد، زیرا سبب می‌ شود تا اکسیژن مورد نیاز ماهى بیشتر در آب حل شود، لذا استفاده از ظروف دهان گشاد می ‌تواند برای طولانی کردن عمر آن ها مؤثر باشد.
    ماهی قرمز در حالت طبیعی می ‌تواند 12 تا 20 سال زندگی کند که متأسفانه به‌ دلیل شرایط بد نگهداری در منزل، عمر بسیار کوتاهی دارد.

    توصیه ی آخر

    در صورتی ‌که جزو آن گروه افراد هستید که صرفا ماهی قرمز را برای ایام نوروز می خرید و بعدها امکان فراهم کردن شرایط مناسب برای زنده ماندن این حیوان را ندارید، باید با رعایت حقوق حیوانات و برای حمایت از این حیوانات زیبا، با خود عهد کنید که پس از ایام نوروز، آن را در استخر پارک یا حوضی بزرگ بیندازید.
    ولی توصیه می‌شود كه این ماهی‌ را به هیچ عنوان در رودخانه رها نکنید، زیرا ماهی قرمز دست‌پرورده انسان، روی فلس‌هایش انگل و قارچ‌هایی دارد كه برای خودش بی‌ضرر است، ولی ممکن است باعث بیماری ماهیان رودخانه گردد.
    دكتر حسین جعفری - همشهری

  3. #3
    کاربر اخراج شده

    تخصص
    -----
    محل سکونت
    -----
    جنسیت کاربر
    مرد
    نوع حیوان خانگی
    ----
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    شماره عضویت
    14765
    میانگین پست در روز
    1.25
    تعداد ارسال ها
    1,861
    كاظم عبدي - مديركل دفتر بهداشت و مبارزه با بيماري‌هاي آبزيان سازمان دامپزشكي در گفت‌وگو با ايسنا، اعلام كرد: سازمان دامپزشكي به عنوان مرجع بهداشتي موافق عرضه ماهيان زينتي و مخالف عرضه و نگهداري لاك پشت، حلزون، سمندر و ديگر خزندگان و دوزيستان است.

    وي تاكيد كرد: مردم بايد ماهي قرمز را بايد از اماكن مجاز همچون آكواريوم فروشي‌ها، ميادين ميوه و تره بار، مراكزي كه توسط ادارات كل دامپزشكي در هر استان مشخص شده خريداري كنند.

    همچنين هنگام خريد ماهي قرمز و ديگر ماهيان زينتي از خريد ماهياني كه روي بدنشان لكه‌هاي قرمز، سفيد و سياه وجود دارد، فلس‌هايشان ريخته، باله‌هايشان پوسيده شده، زخم و برآمدگي روي بدنشان دارند، خودداري كنند.

    عبدي اظهار كرد: اين نوع ماهيان نبايد در منزل كنار نور آفتاب، آشپزخانه و كنار شومينه قرار گيرند و پس از دوره نگهداري نبايد وارد منبع آبي همچون رودخانه‌ها شوند.

    به گفته مديركل دفتر بهداشت و مبارزه با بيماري‌هاي آبزيان سازمان دامپزشكي به‌ازاي هر يك ماهي يك تا دو ليتر آب لازم است و از آب شهر كه داراي كلر است به هيچ وجه نبايد استفاده شود؛ دو روز آب شهر را بيرون قرار داده تا كلر آن از بين رود و سپس استفاده كنند. همچنين در هفته دو تا سه بار آب ماهيان قرمز بايد تعويض شود كه هر بار يك سوم آب ماهي‌ها عوض شود، كافي است.

    وي تاكيد كرد: كودكان به هيچ وجه نبايد به آب ماهي يا بدن آنها دست بزنند و در صورت دست زدن سريعا دستشان را با آب و صابون بشويند.

    عبدي اظهار كرد: سازمان دامپزشكي كشور هر ساله با نزديك شدن به ايام عيد، سيستم مراقبت فعال و غير فعال در كليه مراكز تكثير و پرورش آبزيان زينتي اعمال و از همه مراكز مجاز تكثير و پرورش استان‌ها بازديد مي‌كند.

    وي افزود: با انجام نمونه‌برداري، آزمايشات ويروسي، قارچي و باكتريايي در صورت بيماري اقدام به درمان و معدوم‌سازي و قرنطينه مي‌كند. همچنين گواهي‌هاي حمل مجاز بهداشتي صادر مي‌شود.

    به گفته مديركل دفتر بهداشت و مبارزه با بيماري‌هاي آبزيان سازمان دامپزشكي طي سال‌هاي اخير با اقدامات بهداشتي سازمان دامپزشكي و مراقبت‌ها، هيچ گونه بيماري خطرناكي در آبزيان زينتي مشاهده نشده است و امسال هم در صورت رعايت مسايل بهداشتي هيچ گونه مشكلي نخواهد بود.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. خوکچه هندی مو بلند من(هنوز اسم براش نزاشتم)
    توسط basefahim24 در انجمن معرفی جوندگان خانگی اعضا
    پاسخ: 43
    آخرين نوشته: 2 هفته پیش, 03:47 PM
  2. بلعیده شدن تمساح توسط مار! +عکس
    توسط Ali.Aghaei در انجمن حیات وحش دنیا
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 5th March 2014, 11:15 AM
  3. 36 روز +عکس
    توسط Ali.Aghaei در انجمن حیات وحش دنیا
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2nd March 2014, 12:48 PM
  4. معیار ها و روشهای قضاوت در باره دیسکس (از Trophy discus)
    توسط B@B@K در انجمن تاریخچه پرورش و نگهداری دیسکس
    پاسخ: 16
    آخرين نوشته: 29th January 2014, 06:39 PM

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات متنی : کیف لپ تاپ