نامبت (نام علمی: Myrmecobius fasciatus)پستانداریکیسه‌دار از تیره مورخواران کیسه‌دار است که در جنوب غربیاسترالیا یافت می‌شود.

رژیم غذایی این جانور تنها تشکیل‌یافته از
موریانه است و از آنجا که موریانه‌ها تنها در روز فعالیت می‌کنند، نامبت‌ها روزها را به غذاخوردن و شب‌ها را به استراحت می گذرانند.


وزن بدن نامبت میان ۷۲۰–۳۰۰ گرم است و بر روی بدن خود ۷–۶ خط راه‌راه دارد که در نزدیکی دم قرار گرفته‌اند.


این جانور در هر بار زایش ۴–۲ نوزاد به دنیا می‌آورد و برای ۴ ماه از آن‌ها در
کیسه خود مراقبت می‌کنند.


نامبت‌ها روزگاری در مرکز و جنوب استرالیا به فراوانی حضور داشتند ولی با ورود مهاجران اروپایی به آن سرزمین، تعدادشان رو به کاهش نهاد.









منبع:ویکی‌پدیا