فروش غذا و لوازم حیوانات خانگی و طوطی سانان فروش نور حرفه ای آکواریوم

تشکر تشکر:  12
لایک لایک:  14
مخالفت مخالفت:  0
نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
  1. #1
    کاربر موثر

    تخصص
    طراح گرافیک
    محل سکونت
    ایران
    جنسیت کاربر
    زن
    نوع حیوان خانگی
    ...
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    شماره عضویت
    9615
    میانگین پست در روز
    0.10
    تعداد ارسال ها
    194

    47 چطور برای مصرف خانگی خود قارچ پرورش دهید؟



    با پرورش قارچ، از این ماده غذایی به صورت تازه استفاده کنید. مانند سایر گیاهان، قارچ نیز نیازمند عوامل و شرایط خاصی برای پرورش و برداشت نمونه های سالم است.
    اگرچه قارچ به صورت طبیعی در طبیعت یافت میشود اما بعضی از آنها سمی و خطرناک هستند. به راحتی با رعایت نکات زیر خود نوع خوراکی آن را پرورش دهید.

    1- برای پرورش قارچ، کمپوست استریل خریداری کنید. اگرچه قارچ به طور طبیعی در جنگل یا کود گاو رشد میکند، اما برای مصرف باید با احتیاط لازم پرورش یابد. از کمپوست تازه که دارای باکتری است، اجتناب کنید.

    2- یک ظرف پهن و بزرگ که میتواند پلاستیکی هم باشد را انتخاب کنید. یک لایه 5 تا 7.5 سانتیمتری کمپوست را داخل ظرف مقاوم در برابر آب بریزید. سطح و ناهمواری های آن را صاف کنید.

    3- با اسپری سطح کمپوست را خیس کنید تا برق بزند. نه در حدی که آب راکد بماند و گل آلود شود. اسپور یا بذر قارچ را به صورت یکنواخت روی کمپوست بپاشید.

    4- یک لایه نازک یعنی در حدود 3 میلیمتر خاک پیت PH) اسیدی( را روی بذرها بریزید. سطح خاک را به صورت یکنواخت کمی مرطوب کنید. روی ظرف را با یک پلاستیک بپوشانید تا رطوبت را در خود نگه دارد. چهار یا پنج جای پلاستیک را با نوک چاقوی تیز سوراخ کنید.

    5- قارچها را در جای گرم و تاریک مثلا داخل کابینت قرار دهید. دمای این قسمت را روی 24 درجه سانتیگراد نگه دارید. یک تا دو هفته قارچها را زیر نظر داشته باشید. بعد از دو تا سه هفته قارچهای کوچک از سطح ظرف بیرون خواهند زد. هر سه تا چهار روز یکبار، رطوبت خاک را چک کنید. به محض خشک شدن سطح خاک، با اسپری آن را مرطوب کنید.

    6- با بزرگ شدن قارچ، شروع به برداشت نمایید. تا رشد و برداشت بعدی چند هفته زمان لازم است. قبل از مصرف، قارچها را کاملا بشویید.






    همشهری آنلاین

    منبع:
    http://www.ehow.com

  2. #2
    همکار قدیمی (سرپرست تیم مترجمین)

    تخصص
    مهندسی برق قدرت
    محل سکونت
    قزوین
    جنسیت کاربر
    مرد
    نوع حیوان خانگی
    ماهی های آب شیرین
    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    شماره عضویت
    4029
    میانگین پست در روز
    0.57
    تعداد ارسال ها
    1,419
    نقل قول نوشته اصلی توسط saahel نمایش پست ها


    با پرورش قارچ، از این ماده غذایی به صورت تازه استفاده کنید. مانند سایر گیاهان، قارچ نیز نیازمند عوامل و شرایط خاصی برای پرورش و برداشت نمونه های سالم است.
    اگرچه قارچ به صورت طبیعی در طبیعت یافت میشود اما بعضی از آنها سمی و خطرناک هستند. به راحتی با رعایت نکات زیر خود نوع خوراکی آن را پرورش دهید.

    1- برای پرورش قارچ، کمپوست استریل خریداری کنید. اگرچه قارچ به طور طبیعی در جنگل یا کود گاو رشد میکند، اما برای مصرف باید با احتیاط لازم پرورش یابد. از کمپوست تازه که دارای باکتری است، اجتناب کنید.

    2- یک ظرف پهن و بزرگ که میتواند پلاستیکی هم باشد را انتخاب کنید. یک لایه 5 تا 7.5 سانتیمتری کمپوست را داخل ظرف مقاوم در برابر آب بریزید. سطح و ناهمواری های آن را صاف کنید.

    3- با اسپری سطح کمپوست را خیس کنید تا برق بزند. نه در حدی که آب راکد بماند و گل آلود شود. اسپور یا بذر قارچ را به صورت یکنواخت روی کمپوست بپاشید.

    4- یک لایه نازک یعنی در حدود 3 میلیمتر خاک پیت PH) اسیدی( را روی بذرها بریزید. سطح خاک را به صورت یکنواخت کمی مرطوب کنید. روی ظرف را با یک پلاستیک بپوشانید تا رطوبت را در خود نگه دارد. چهار یا پنج جای پلاستیک را با نوک چاقوی تیز سوراخ کنید.

    5- قارچها را در جای گرم و تاریک مثلا داخل کابینت قرار دهید. دمای این قسمت را روی 24 درجه سانتیگراد نگه دارید. یک تا دو هفته قارچها را زیر نظر داشته باشید. بعد از دو تا سه هفته قارچهای کوچک از سطح ظرف بیرون خواهند زد. هر سه تا چهار روز یکبار، رطوبت خاک را چک کنید. به محض خشک شدن سطح خاک، با اسپری آن را مرطوب کنید.

    6- با بزرگ شدن قارچ، شروع به برداشت نمایید. تا رشد و برداشت بعدی چند هفته زمان لازم است. قبل از مصرف، قارچها را کاملا بشویید.






    همشهری آنلاین

    منبع:
    http://www.ehow.com
    درود. ممنون از مطلب خوبتون. ولی تولید قارچ حتی در منزل مستلزم داشتن تجهیزات خاص خودش هست مثل چیلر، دیگ بخار، رطوبت ساز و ...

    گرفتن کمپوست و بذر قارچ در مقدار کم سخت هست و فروشندگان معمولاً تنی می فروشند. ضمن اینکه بذر قارچ در محیط استریل روی دانه های پخته شده ی گندم کشت میشه و در فریزر نگهداری میشه.
    الان دیگه کمپوست رو با بذر کاشته شده می فروشن. دیگه نیازی به کشت بذر نیست.
    بعد از یک هفته از زمان کاشت بذر که رطوبت و آب کافی به سطح خاک برسه، تارهای کرکی شکلی روی سطح خاک ایجاد میشه. در اون زمان کمپوست رو یک شوک حرارتی میدیم. یعنی دما رو تا 16 درجه پایین میاریم. در این زمان کرک ها تبدیل به موجودات گره ای شکلی میشن که بهش میگن میسیلیوم. دوباره دما رو تا 22، 23 درجه بالا می بریم که هرکدوم از این میسیلیوم ها تبدیل میشن به یک قارچ و رشد میکنن.
    در کل تولید قارچ کار بسیار پر زحمتی هست. من تجربه تولیدش رو دارم. در منزل با شرایطی که عرض کردم بسیار مشکله.
    ممنون بابت مطلب بسیار خوبتون.


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات متنی : کیف لپ تاپ