نام فارسی: خرس قهوه ای
خانواده : خرس ها
خرس قهوه ای بزرگترین گوشتخوار ایران است که همه چیز خوار است و بیشتر رژیم غذای اش را گیاهان تشکیل می دهند خرس های قهوه ای در فصل زمستان که غذا کم پیدا می شود به خواب زمستانی فرو می روند تا ارژی کمتری مصرف کنند تا زنده بمانند.
خرس های قهوه ای در اغلب اوقاتی که با انسان برخورد می کنند فرار می کند ولی خرسی که توله همراه داشته باشد یا ضخمی شده باشدیا جای برای خواب زمستانی پیدا نکرده باشند یا تازه از خواب زمستانی بیدار شده باشند بسیار خطرناک هستند .
جمعیت: حدود 500 تا800قلاده
پراکنش در ایران :
در شمال خراسان ،گلستان تا اذزبایجان در کردستان و لرستان ،خوزستان ،اصفهان ، چهار محال بختیاری و... دیده می شود .
پراکنش جهانی :
در اروپا ، اسیا ، امریکا شمالی پراکنده است .
زیست گاه ها :
در مناطق جنگلی خزر،ارسباران ،زاگرس ،علف زار ها ، کوهستان ها ، و دره های پایین دست زیست می کند .
اندازه :
طول 160 تا 260 سانتی متر ،وزن 140 تل 250 کیلوگرم .
رژیم غذای خرس قهوه ای :
خرس قهو ه ای همه چیز خوار است ولی بیشتر رژیم غذایی اش را گیاهان و ماهی تشکیل می دهد
وضعیت حفاظتی در ایران :
متاسفانه به دلیل شکار بی رویه و قطع درختان و... نسل خرس قهوه ای در ایران در خطر انقراض است .
تصویر خرس قهوه ای :



مقاله اختصاصی پارسی پت
نویسنده مطلب :پارسا حق نظری
کپی برداری از مطلب با ذکز منبع و نویسنده مجاز می باشد