فروش غذا و لوازم حیوانات خانگی و طوطی سانان فروش نور حرفه ای آکواریوم

تشکر تشکر:  66
لایک لایک:  54
مخالفت مخالفت:  0
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
  1. #1
    کاربر موثر

    تخصص
    آزاد
    محل سکونت
    تهران
    جنسیت کاربر
    مرد
    نوع حیوان خانگی
    ماهی
    تاریخ عضویت
    Apr 2010
    شماره عضویت
    51
    میانگین پست در روز
    0.09
    تعداد ارسال ها
    239

    جلبک اسپیرولینا








    جلبک اسپیرولینا یکی از مواد غذایی بسیار با کیفیت و سودمند برای استفاده در رژیم غذایی انواع ماهیان میباشد.
    از این جلبک میتوان برای تغذیه سیکلیدهای افریقایی که به رژیم غذایی گیاهی علاقمندند استفاده نمود
    همچنین استفاده از این جلبک در ترکیب با سایر مواد غذایی برای ماهیان گوشتخوار بسیار مفید بوده و علاوه بر اینکه سلامتی ماهی را تضمین میکند موجب درخشش بیشتر رنگ و زیبایی ماهی میگردد بنابراین میتوان گفت این ماده غذایی برای تمامی گونه های گیاهخوار و گوشتخوار مناسب بوده و بسیار مفید است.

    در پستهای بعد مطالبی در خصوص این جلیک بیان میشه
    این مطالب متعلق به شرکت سینا ریزجلبک قشم که یکی از تولید کننده های این جلبک در سطح وسیع هست میباشد


    شرکت سینا ریز جلبک قشم تولید کننده مکمل های غذایی از ميكروجلبک ها

  2. #2
    کاربر موثر

    تخصص
    آزاد
    محل سکونت
    تهران
    جنسیت کاربر
    مرد
    نوع حیوان خانگی
    ماهی
    تاریخ عضویت
    Apr 2010
    شماره عضویت
    51
    میانگین پست در روز
    0.09
    تعداد ارسال ها
    239
    اسپيرولينا "كامل ترين غذاي سبز"
    اسپيرولينا جلبک سبز- آبي ميكروسكوپي ، مقوي ترين غذاي سبز شناخته شده در جهان است. اين گياه به صورت معلق در آب رشد مي كند به همين دليل نياز به ساختن ديواره سلولي كه اين ديواره به ميزان زيادي دسترسي به مواد مغذي داخل سلول را محدود مي كند، ندارد.
    اين گياه با بیش از 60 درصد پروتئين حاوي بيشترين و قابل جذب ترين پروتئين گياهي است. آمينو اسيدهاي موجود د راسپيرولينا مشابه تخم مرغ بوده و كيفيت آن بوسيله سازمان غذا و كشاورزي آمریکا تأييد شده است. اين گياه منبع مواد مغذی است كه درساير غذاهاي سبز يافت نمي شود . لينولئيك اسيد، ويتامين و سولفوليپيدها از جمله موادی هستند که در این گیاه وجود دارند. علاوه بر این اين اسپيرولينا منبع خوبي از بتاكارتن، كاروتنوئيدها، ويتامين ها و عناصر كمياب است. اسپيرولينا حاوي ميزان قابل ملاحظه اي كلروفيل، كارتنوئيدها، ديگر پيگمانهاي گياهي و رنگدانه ها است كه در گياهان سبز يافت مي شوند . ميزان چربي و كربوهيدرات اين گياه كم و كلسترول ندارد. از اين رو براي استفاده از آن در افرادیکه رژيم لاغری می گیرند به دلیل مواد مغذی بالا و کربوهیدرات و چربی کم بسیار مناسب است. اسپيرولينا ساده ترين د رعين حال مغذي ترين منبع غذاي موجود در جهان است. صدها مطالعه تحقيقاتي نشان داده اند كه چگونه فيتونوترينت ها و پيگمانهاي موجود در اسپيرولينا سيستم ايمني بدن را تقويت كرده و به سلامتي بدن كمك مي كنند. طيف گسترده اي از مواد مغذي موجود در اسپيرولينا به تقويت سلولهاي بدن كمك كرده و سلامت بدن را حفظ ميکنند . طبق مطالعه انجام شده توسط جمعيت بازنشستگان آمريكا که در سپتامبر سال 2006 چاپ شده ،اسپيرولينا یکی از بهترين غذا هايي است كه باعث طول عمر مي شود.
    اسپيرولينا چگونه به بهتر شدن زندگي كمك مي كند؟
    امروزه تمام ابعاد زندگی مردم دنيا در حال تحول است. يكي از بزرگترين تغييراتي كه در زندگي اتفاق افتاده، نوع غذاهايي است که مردم استفاده مي كنند:
    بعد از سال 1940 ميلادي خاك بطور قابل ملاحضه اي مواد مغذي خود را از دست داده است. براي افزايش زمان نگهداري ميوه ها و سبزي ها از روش پيوند زدن استفاده می شود كه اين روش باعث از بين رفتن آنزيم ها و ويتامين هاي مواد غذایی شده است. امروزه استفاده از حشره كش ها و علف كش ها يكي از راههاي معمول كشاورزي است. هورمونها و آنتي بيوتيك هايي كه براي پرورش دامها استفاده مي شوند به یکی از غذاهاي روزمره تبدیل شده اند. استفاده بيش از حد از كودهاي شيميايي، آلودگي هاي محيطي و شيوه زندگي امروزه ، نياز انسانها را به مواد مغذي مخصوصي افزايش داده است. ميزان استفاده از چربي در غذاي روزانه نزديك به 40 درصد رسیده است كه خيلي بيشتر از حد نرمال و سالم آن است، ميزان فيبر دريافتي بدن بسيار کمتر از حد نرمال و مورد نياز بدن است. موارد یاد شده تنها ميزان كمي از اثرات زندگي مدرن در تغذیه انسان امروزی است.
    در 50 سال اخير شرايط بهداشتي و تغذیه ای افراد جامعه رو به وخامت گذارده و به يك مسئله جهاني تبديل شده است. در تمام نقاط دنيا بيماريهاي دژنراتیو، خستگي عمومي، بي حالي و سستي، بي حسي بطور وسيعي شيوع پيدا كرده است. با وجود سرمایه گذاری های هنگفت در زمينه مراقبت هاي بهداشتي و آمار فزاينده سرمايه گذاري در تحقيقات غذايي، روند قابل توجهي در پيشگيري از اين بيماريها به چشم نمي خورد.
    اما در سالهای اخیر با مصرف غذاهاي طبيعی مانند اسپيرولينا پیشرفتهای چشمگيري در زمينه سلامت بوجود آمده است. اسپيرولينا غنی از آنتي اكسيدانها بوده و دارای ماده مغذی مانند فيكوسيانين، كلروفيل، پلي ساكاريدها و سولفوليپيدهاست كه باعث افزايش انرژي بدن مي شوند . همچنین اين گياه به عنوان يك غذاي پروبيوتيك شناخته شده است. عوامل ذکر شده حاکی از آن است که اسپیرولینا را به عنوان یک غذاي كامل می توان در نظر گرفت . مواد مغذي موجود د راسپيرولينا
    پروتئين اسپيروليناحاوي بالاترين ميزان پروتئين موجود در غذاهاي طبيعي است. پروتئين از اسید آمينه تشكيل شده است و اسپيرولينا حاوي تمام اسيد آمينه هاي ضروري است. از آنجاییکه اسپيرولينا ديواره سلولی ندارد پروتئين موجود در آن براحتي جذب بدن مي شود.
    بدون پروتئین امكان ادامه حيات وجود ندارد. نقش پروتئين در بدن فراتراز ساختن سلولها و مرمت كردن بافتها است. پروتئين ها آنتي بادي ها را مي سازند كه نقش آنها مبارزه با هجوم باكتري ها و ويروس ها بوده و همچنین پروتئين ها قسمت مهمي از آنزيم ها و هورمونهاي بدن را تشكيل مي دهند. پروتئين ها اكسيژن را در بدن حمل مي كند و يكي از اجزاي مهم دستگاه عصبي بوده و عمده فعاليت هاي عصبي توسط پروتئين ها است.

  3. #3
    کاربر موثر

    تخصص
    آزاد
    محل سکونت
    تهران
    جنسیت کاربر
    مرد
    نوع حیوان خانگی
    ماهی
    تاریخ عضویت
    Apr 2010
    شماره عضویت
    51
    میانگین پست در روز
    0.09
    تعداد ارسال ها
    239
    ميزان پروتئين ميلي گرم/ گرم غذا
    60 اسپيرولينا
    40 شير
    133 تخم مرغ
    180 گوشت
    120 گندم
    70 برنج
    240 حبوبات
    خلوص پروتئين موجود در اسپيرولينا قابل مقايسه با تخم مرغ است. اسپيرولينا منبع غني از پروتئين با چربي كم ، كالري كم، بدون كلسترول است و مانند ديگر منابع پروتئين مانند گوشت و پروتئين لبنيات كه پر از چربي ، كالري و كلسترول نيست.
    كربوهيدرات ها
    اشكال اوليه كربوهيدرات ها در اسپيرولينا قند rhamnose و glycogen است كه براحتي بدون دخالت انسولين جذب مي شود.
    اسپيرولينا به سرعت در بدن انرژي ايجاد مي كند بدون اينكه پانكراس تحت فشار قرار بگيرد.
    چربي ها
    چربي ها از اسيدهاي چرب تشكيل شده اند. بدن انسان به منبع غذايي اسيدهاي چرب غير اشباع كه براي حفظ فعاليت هاي حياتي بدن ضروري است نياز دارد. اسيدهاي چرب نقش خود را در پروسه هاي حياتي بدن ما با تبديل شدن به پروستاگلندين ها ايفا مي كنند.
    اسپيرولينا حاوي تركيب يگا نه اي از اسيدها چرب ضروري به نام گامالينولئيك اسيد (GLA ) است. GLA پيش ماده پروستاگلندين هاست كه فرايندهاي زيادي را در بدن كنترل مي كنند. بعد از شير مادر اسپيرولينا تنها منبع GLA است.

    منابع غذايي گامالينولئيك اسيد(GLA)
    عصاره چرب منابع غذايي
    گياه پامچال شير مادر
    كشمكش سياه و دانه گل گاوزبان اسپيرولينا


    پيگمانهاي طبيعي
    رنگ تيره اسپيرولينا به خاطر وجود غلظت هاي بالايي از سه رنگ طبيعي كاروتنوئيدها، كلروفيل و فيكوسيانين است كه اين رنگها متابوليسم حياتي بدن را تنظيم مي كنند.
    كاروتنوئيدها
    كاروتنوئيدها پيگمانهاي نارنجي زرد هستند. از بين تمام كاروتنوئيدها، بتاكارتن ازاین رو که پيش ساز ويتامين A است از مهم ترین انواع کاروتنویید هاست. بتاكارتن موجود در اسپيرولينا 10 برابر بتاكارتن موجود در هويج می باشد. از ویژگیهای بارز بتاكارتن طبيعي موجود در اسپيرولينا این است که تنها در صورت نياز بدن به ويتامين A تبديل مي شود.
    كلروفيل:
    در بسياري از موارد از كلروفيل به عنوان خون سبز ياد مي كنند زيرا شباهت بسيار زيادي به هموگلوبين خون انسان دارد. اثر بسيار خوب اسپيرولينا در درمان کم خونی به خاطر تبديل كلروفيل به هموگلوبين است كه زيست دستيابي آن بسيار بهتر از آهن است. همچنين اسپيرولينا یکی از عوامل تصفیه کننده خون بدن است. اين گياه حاوي 1/1 درصد كلروفيل است كه با اين ميزان يكي از غني ترين منابع كلروفيل در طبيعت است.
    فيكوسيانين
    مهم ترين پيگمان موجود در اسپيرولينا فيكو سيانين است. اين پيگمان آبي اثرات بسيار مهمي دارد و يكي از مهم ترين اثرات آن تحريك كردن سيستم ايمني بدن است.
    آنزيم ها
    آنزيم هاي موجود در گياه تغييرات شيميايي لازم در داخل بدن را تسريع مي كنند. سوپر اكسيد ديسمو تازها و گلوتاتيون پراكسيداز از مهمترين آنزيم هاي موجود در اسپيرولينا هستند. گفته مي شود اين آنزيم ها اثرات آنتي اكسيداني داشته و پروسه پيرشدن را به تعويق مي اندازند.
    گلوكوليپيدها و سولفوليپيدها
    دو ماده ياد شده چربي هاي موجود در اسپيرولينا را مي سازند. اين دو ماده بطور چشمگيري مقاومت بدن را در برابر عفونت هاي ويروسي افزايش مي دهند.
    پلي آمين ها
    اين مولكول ها باعث بوي مخصوص اسپيرولينا مي شوند و همچنين مسئوليت سالم نگه داشتن غشاي سلولي به عهده آنهاست. ميزان پلي آمين ها در اسپيروليناي تازه بسيار بالاست. با قرار گرفتن اسپيرولينا در مجاورت نور و حرارت پلي آمين ها از بين مي روند.
    مواد معدني
    آهن: آهن براي تشكيل هموگلوبين و تقویت سيستم ايمني سالم ضروري است. آهن موجود در اسپيرولينا به آساني هضم و جذب مي شود. پيگمان فيكوسيانين موجود در اسپيرولينا زيست دستيابي آهن موجود در آن را افزايش میدهد. همچنين آهن موجود در اسپيرولينا هيچ گونه واكنش آلرژيك ايجاد نمي كند.




    مقايسه ميزان آهن در اسپيرولينا با غذاهاي غني از آهن



    ميزان آهن ميلي گرم/ كيلوگرم غذا
    1250 اسپيرولينا
    7 برنج
    104 سويا
    148 نعنا
    148 نوعي اسفناج
    73 خرما
    79 هندوانه
    18 ماهيچه گاو
    63 جگر گوسفند
    26 شكر زرد



    منيزيم: اين ماده معدني جذب كلسيم را بهبود بخشيده و فشار خون را تنظيم مي كند. كروم: كروم يك عامل ضروري براي عملکرد انسولين در بدن است. اين ماده عملكرد انسولين را بهبود بخشيده و در نتيجه باعث مصرف مؤثر گلوكز توسط سلولها مي شود. كروم موجود در اسپيرولينا نیز عملكرد انسولين را بهبود بخشيده و در نتيجه مصرف گلوكز را در بين افراد مبتلا به ديابت بهتر مي كند.
    ويتامين ها: اسپيرولينا غني ترين و تنها منبع گياهي ويتامين است كه يكي از مواد ضروري براي آزاد سازي انرژي در بدن و بهتر كار كردن دستگاه عصبي است.
    ديگر انواع ويتامين B مانند ويتامين ، (نیاسين)، ( بيوتين)، ( پانتوتنيك اسيد) و مواد مغذی دیگراز جمله فوليك اسيد، اينوزيتول و ويتامين E هم در اسپيرولينا یافت مي شود.
    امروزه مردم نسبت به 20 سال گذشته ضرورت مصرف سبزيجات را بيشتر درك كرده اند. حتي در غذاهای آماده و رستوران ها يك قسمت براي سرو سالاد در نظر گرفته شده است. در همين راستا كيفيت سبزيجات كاشته شده در خاكهاي تهي از مواد غذايي مورد توجه قرار گرفته است. ميزان مواد مغذي ضروري موجود درغذاهاي امروزي بسيار كمتر از غذاهاي توليد شده در50 سال گذشته است.
    جداول زير مواد مغذي موجود در غذاهاي معمول و اسپيرولينا را نشان مي دهد. مقايسه ميزان پروتئين اسپيرولينا با ميزان پروتئين غذاهايي كه به عنوان غذاهای غنی از پروتئين در نظر گرفته شده اند.


    مقايسه ميزان كلسيم اسپيرولينا با ميزان كلسيم غذاي غني از كلسيم


    ميزان كلسيم ميلي گرم/ كيلوگرم غذا
    3700 اسپيرولينا
    2600 لوبيا قرمز
    2400 سويا
    1840 برگ هاي گشنيز
    2000 نعنا
    1300 نخودفرنگي
    3230 ميگو
    3570 كوسه ماهي
    1500 ماهيچه گوسفند
    1590 شير و فرآوردهاي شيري



    مقايسه ميزان بتاكارتن اسپيرولينا با ديگر غذاها


    ميزان بتاكارتن ميلي گرم/ كيلوگرم غذا
    2-106 اسپيرولينا
    0.04 گشنيز
    0.07 برگ هاي كاري
    0.09 برگ هاي شنبليله
    0.05 نعنا
    0.02 اسفناج
    0.06 هويج
    0.02 سيب زميني شيرين
    0.01 كدوتنبل
    0.02 انبه
    0.01 پاپايا
    0.01 گوجه فرنگي


    مقايسه ميزان ويتامين هاي اسپيرولينا با ديگر غذاها

    ويتامين B12 ويتامين B6 فوليك اسيد ويتامين B2 ويتامين B1 غذا
    2.3 30 0.6 106 80 اسپيرولينا
    صفر ناچيز 0.2 1.2 3 غلات
    صفر ناچيز 1.1 2.6 5.3 حبوبات
    صفر ناچيز 2.8 27 10.9 ميوه ها و سبزيجات
    1.8 ناچيز 0.8 4 1 تخم مرغ


    فوايد اسپيرولينا براي افزايش سطح سلامتي
    يك راه حل طبيعي براي از بين بردن خستگي
    اسپيرولينا تنها حاوي phytonutrient هاست كه مي تواند سطح انرژي فرد را بهبود بخشيده با خستگي مبارزه كند. محتويات استثنايي اسپيرولينا كه در افزايش سطح انرژي بدن شركت دارند.




    نقش مواد غذايي موجود در اسپيرولينا
    به راحتي بوسيله سلول هاي بدن انسان جذب شده و كمك شاياني به آزاد شدن انرژي بدن مي كند پلي ساكاريدها- قندهاي -Glycogen Rhamnose
    شركت درآزاد شدن انرژي چربي ضروري-GLA
    شركت درآزاد شدن انرژي ويتامين هاي گروهB- شامل ويتامين B12
    حمل مؤثر اكسيژن به سلولهاو بافت ها و مقابله با خستگي جسمي و فكري آهن- آهن موجود در اسپيرولينا به خوبي جذب بدن شده و بوسيله آن مصرف مي شود.
    بدن را قادر به ساختن ويتامين B6 مي كند كه اين ويتامين به آزاد شدن انرژي بدن كمك مي كند. نگه داشتن لاكتوباسيل هاي دستگاه گوارش در حد نرمال
    افزايش مقاومت و ايجاد مقاومت دربدن فيكوسيانين


  4. #4
    کاربر موثر

    تخصص
    آزاد
    محل سکونت
    تهران
    جنسیت کاربر
    مرد
    نوع حیوان خانگی
    ماهی
    تاریخ عضویت
    Apr 2010
    شماره عضویت
    51
    میانگین پست در روز
    0.09
    تعداد ارسال ها
    239
    بهتر كردن مقاومت بدن
    - اسپيرولينا یک عامل تقویت کننده دستگاه ايمني بدن است.
    - فيكو سيانين موجود در اسپيرولينا باعث تقويت سيستم لنفاوي بدن كه اولين خط دفاعي بدن است مي شود. در واقع اين ماده توانايي بدن براي توليد سلولهاي خوني جديد را افزايش مي دهد.
    - دانشمندان دريافته اند كه اسپيرولينا باعث افزايش تعداد ماكروفاژها، فعال تر شدن انها و مؤثرشدن كاركرد آنها در كشتن ميكروب ها مي شود.
    - اسپيرولينا كاركرد سلولها و اعضايي را كه در دستگاه ايمني بدن انسان نقش ايفا مي كنند را تنظيم كرده، كاركرد آنها را حتي در شرايط سختي كه بدن در معرض سموم يا عفونت قرار گرفته بهتر مي كند.






    كمك به تكثير لاكتوباسيل هاي مفيد
    - لاكتوباسيل هاي مفيد دستگاه گوارش سه عملکرد بسيار مفيد در بدن دارند:
    هضم و جذب بهتر غذا، پيشگيري از عفونت و تقويت سيستم ايمني بدن
    - مطالعات نشان داده اند كه مصرف اسپيرولينا مي تواند تعداد لاكتوباسيل هاي مفيد دستگاه گوارش را افزايش داده و باعث جذب بسيار خوب ويتامين و ديگر ويتامين هاي غذاي مصرفي شود.




    مراقبت از پوست
    - عوامل هيدروليز كننده آنزيمي موجود در اسپيرولينا باعث بهتر شدن متابوليسم پوست و كاهش زخم ها مي شود.
    - اسپيرولينا جلبكي با بالاترين ميزان كلروفيل است. از ديگر عوامل مهم اسپيرولينا، فاكتورهاي ضد پيري اين جلبك مثل ويتامين و ، آنتي اكسيدانها و پلي آمين هاست. اسپيرولينا كه حاوي اين تركيبات حياتي است مي تواند در پيگمانتاسيون پوست، بي خوابي و مشكلات موجود د رگردش خون بسيار مؤثر باشد.
    - وجود بتاكارتن، ويتامين هاي ديگر از جمله ويتامين e باعث مي شود مصرف اسپيرولينا بطور معني داري در داشتن پوستي سالم نقش ويژه اي ايفا كند.
    كنترل وزن در محدوده طبيعي
    - اسپيرولينا باعث از کم شدن اشتها شده و هيچ گونه اثر منفی روي سلامت بدن ندارد.
    - اسپيرولينا يك غذاي طبيعي غني و قابل هضم است. در كسانيكه رژيم غذايي كم كربوهيدرات مي گيرند مخصوصاً زنان با مشكل كمبود آهن مواجه مي شوند. در اين افراد مصرف اسپيرولينا به این دلیل که غني از آهن است توصيه مي شود.
    - مصرف اسپيرولينا باعث سبك شدن غذاي روزانه مي شود. با وجود سبك بودن اسپيرولينا انرژي لازم براي بدن را فراهم مي آورد و از مصرف غذاهاي حجيم ناسالم جلوگيري مي كند.





    اسپرولينا عوارض جانبي ندارد.
    از اواخر سال 1970 تا كنون ميليونها نفر از مردم كشورهاي توسعه يافته اسپيرولينا را به عنوان مكمل غذايي استفاده كرده و روزانه 3 تا 20 گرم از اين ماده را مصرف كرده اند. در طول اين مدت به ندرت آلرژي و حساسيت گزارش شده است. بي خطري اسپيرولينا بصورت دقيق و گسترده اي مورد مطالعه قرار گرفته است و در نتايج حاصله هيچ گونه آثار سمي و عوارض جانبي براي انسان مشاهده نشده است. اسپيرولينا فاقد فلزات سنگين، حشره كش ها ست و هيچ گونه باكتري مضري در آن يافت نشده است. اين فراورده براي مصرف انسان كاملاً بي خطر است.






    احياي محيط طبيعت بوسيله اسپيرولينا
    كشت اسپيرولينا باعث آلودگي محيط زيست، فرسايش خاك، آلودگي آب و يا ويراني جنگل نمي شود. اسپيرولينا بدون حشركش ها و علف كش ها پرورش داده مي شود. آب پاكيزه يكي از منابع حياتي كره زمين است. در پرورش اين گياه می توان از آب شور يا قليايي كه براي كشاورزي مفيد نيست، استفاده نمود. اسپيرولينا يك عامل مؤثر در جذب دي اكسيد كربن و تولید اكسيژن است. گرم شدن تدريجي کره زمین (مشكلي كه هم اكنون با آن مواجه هستيم) باعث تغييرات اساسي در آب و هوا شده است. حاصل خيزترين قسمت هاي كره زمين كه غذاي مردم كره زمين از آن نواحي تأمين مي شود در اثر کم شدن بارندگی و گرم شدن تدريجي کره زمین در حال از بین رفتن است. تلاش هاي زيادي براي يافتن يك را ه حل مناسب براي پیشگیری از بحران کمبود غذا در دنیا در حال انجام است. در این میان پرورش اسپيرولينا نه تنها راه حلی برای این بحران است بلکه به احیای طبیعت هم کمک شایان توجهی می کند. براي پرورش اسپيرولينا در مقايسه با ديگر غذاهاي پروتئيني، زمين و آب كمتري نياز است و مي توان آن را در آب و هواي گرم كه ديگر گياهان آن شرايط را تحمل نمي كنند پرورش داد.



    میزان مواد مغذی موجود در 100 گرم اسپيرولينا
    394 کیلو کالری
    انرژی
    6 گرم
    چربی تام
    850 میلیگرم
    سدیم
    1250 میلیگرم
    پتاسیم
    22/50 گرم
    کربوهیدرات تام
    65/50 میلیگرم
    پروتین
    550 میلیگرم
    کاروتنویید تام
    1/50 گرم
    کلروفیل
    850 میلیگرم
    فسفر
    85 میلیگرم
    کلسیم
    250 میلیگرم
    منیزیم
    2 میلیگرم
    روی
    200 میلیگرم
    بتا کاروتن
    385 میلیگرم
    زانتوفیل
    17/0 میلیگرم
    فیکوسیانین
    32/5 میلیگرم
    آهن
    175 میکروگرم
    فولیک اسید
    225 میکروگرم
    b1 ویتامین
    5/5 میلیگرم
    b2 ویتامین
    17/5 میلیگرم
    b3 ویتامین
    1 میلیگرم
    b6 ویتامین
    2 میلیگرم
    b12 ویتامین

  5. #5
    همکار قدیمی (سرپرست تیم مترجمین)

    تخصص
    مهندسی برق قدرت
    محل سکونت
    قزوین
    جنسیت کاربر
    مرد
    نوع حیوان خانگی
    ماهی های آب شیرین
    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    شماره عضویت
    4029
    میانگین پست در روز
    0.58
    تعداد ارسال ها
    1,419
    نقل قول نوشته اصلی توسط علیرضا امیرجانی نمایش پست ها


    میزان مواد مغذی موجود در 100 گرم اسپيرولينا
    394 کیلو کالری
    انرژی
    6 گرم
    چربی تام
    850 میلیگرم
    سدیم
    1250 میلیگرم
    پتاسیم
    22/50 گرم
    کربوهیدرات تام
    65/50 میلیگرم
    پروتین
    550 میلیگرم
    کاروتنویید تام
    1/50 گرم
    کلروفیل
    850 میلیگرم
    فسفر
    85 میلیگرم
    کلسیم
    250 میلیگرم
    منیزیم
    2 میلیگرم
    روی
    200 میلیگرم
    بتا کاروتن
    385 میلیگرم
    زانتوفیل
    17/0 میلیگرم
    فیکوسیانین
    32/5 میلیگرم
    آهن
    175 میکروگرم
    فولیک اسید
    225 میکروگرم
    b1 ویتامین
    5/5 میلیگرم
    b2 ویتامین
    17/5 میلیگرم
    b3 ویتامین
    1 میلیگرم
    b6 ویتامین
    2 میلیگرم
    b12 ویتامین

    درود علیرضا جان. از مطالب بسیار بسیار مفیدت ممنونم. خییییلی عالی بود. یه سوال داشتم در مورد میزان کالریش در 100 گرم. فکر می کنم منبع این مقاله کمی اشتباه کرده. 394 "کیلو" خییییلی مقدار نجومی میشه! احتمالاً مقدار کیلو رو اشتباه کرده. من خودم خیییلی به مقدار کالری هایی که روی مواد غذایی نوشته شده دقت می کنم. شیرینی ها و همچنین چربی ها بیشترین میزان کالری رو در هرم انرژی ها دارا هستند. این در حالیه که شیرینی 100 گرمش 500 کالری داره و سس مایونز در هر 100 گرم 720 کالری داره. در کل بدن انسانها بین 1500 تا 3000 کالری در روز نیاز داره. عدد 394000 کالری برای ماهی خیلی نجومیه. با این ترتیب میزان کالریش معادل 5628 عدد تخم مرغ هست. ( طبق مقایسه ای که در میزان پروتئین هاشون در اوایل مقاله داشتی )


    سپاسگذارم

  6. #6
    کاربر موثر

    تخصص
    آزاد
    محل سکونت
    تهران
    جنسیت کاربر
    مرد
    نوع حیوان خانگی
    ماهی
    تاریخ عضویت
    Apr 2010
    شماره عضویت
    51
    میانگین پست در روز
    0.09
    تعداد ارسال ها
    239
    نقل قول نوشته اصلی توسط Discjockey نمایش پست ها
    درود علیرضا جان. از مطالب بسیار بسیار مفیدت ممنونم. خییییلی عالی بود. یه سوال داشتم در مورد میزان کالریش در 100 گرم. فکر می کنم منبع این مقاله کمی اشتباه کرده. 394 "کیلو" خییییلی مقدار نجومی میشه! احتمالاً مقدار کیلو رو اشتباه کرده. من خودم خیییلی به مقدار کالری هایی که روی مواد غذایی نوشته شده دقت می کنم. شیرینی ها و همچنین چربی ها بیشترین میزان کالری رو در هرم انرژی ها دارا هستند. این در حالیه که شیرینی 100 گرمش 500 کالری داره و سس مایونز در هر 100 گرم 720 کالری داره. در کل بدن انسانها بین 1500 تا 3000 کالری در روز نیاز داره. عدد 394000 کالری برای ماهی خیلی نجومیه. با این ترتیب میزان کالریش معادل 5628 عدد تخم مرغ هست. ( طبق مقایسه ای که در میزان پروتئین هاشون در اوایل مقاله داشتی )


    سپاسگذارم
    درود به مهرداد عزیز

    موضوعی که بین افراد جامعه مصطلح شده و گاهی باعث اشتباه در محاسبات و تصمیم گیریها میشه همین استفاده از واژه کالری بجای کیلو کالری هست
    نیاز روزانه بدن یک فرد عادی برای دریافت انرژی چیزی حدود 2000Kcal یا کیلو کالری هست که به اشتباه 2000 کالری گفته میشه
    این در حالیه که به عنوان مثال 100 گرم تخم مرغ چیزی در حدود 150 کیلو کالری انرژی یا 100 گرم موز 100 کیلو کالری انرژی داره

    در مورد اسپیرولینا تو سایتهای خارجی اعداد متفاوتی دیدم اما تقریبا اعداد در همین رنج ذکر شده در این مقاله بودن
    به عنوان مثال این یکی از سایتهاست که ارزش غذایی مواد رو براتون محاسبه میکنه
    http://www.dietandfitnesstoday.com/c...its=0&id=11667


    ارادتمندم

  7. #7
    کاربر تازه وارد

    تخصص
    فوق لیسانس بیوتکنولوژی
    محل سکونت
    تهران
    جنسیت کاربر
    مرد
    نوع حیوان خانگی
    ماهی
    تاریخ عضویت
    Apr 2016
    شماره عضویت
    19129
    میانگین پست در روز
    0.00
    تعداد ارسال ها
    1
    جلبک اسپیرولینا و جلبک کلرلا ALGOTAB با مجوز سازمان غذا دارو در سایت www.ALGOTAB.ir عرضه میشود





    کاربردهای جلبک اسپیرولینا که قابل ارائه هستند:


    1. مصرف خوراکی با خلوص بسیار بالا


    2. مصرف خوراک ماهیان زینتی با بهره وری بالا


    برای اطلاعات بیشتر از سایت دیدن فرمایید. www.ALGOTAB.ir

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. همستر من اسپیدی کوچولو !
    توسط mostafa360 در انجمن معرفی جوندگان خانگی اعضا
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 14th August 2012, 02:03 PM
  2. جی بی ال اسپیروهگزول
    توسط Discus در انجمن دارو های جی بی ال-JBL
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 7th June 2012, 05:11 PM
  3. پروانه سپید ببری / Pieridae
    توسط hsoonheb در انجمن معرفی پروانه های ایران
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 29th April 2012, 06:07 PM
  4. آیا مصرف آسپیرین برای پرندگان بی خطر است؟
    توسط Shahrzad در انجمن انواع غذا ها و مکمل های طوطی ها
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 27th September 2011, 09:27 PM
  5. اسپیرونوکلئوس (spironucleus)
    توسط ahmadreza_840 در انجمن معرفی بیماری های ماهیان آکواریوم
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 9th May 2010, 08:33 PM

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات متنی : کیف لپ تاپ