فروش غذا و لوازم حیوانات خانگی و طوطی سانان فروش نور حرفه ای آکواریوم

تشکر تشکر:  10
لایک لایک:  5
مخالفت مخالفت:  0
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
  1. #1
    کاربر موثر

    تخصص
    آزاد
    محل سکونت
    كرمان - بافت
    جنسیت کاربر
    مرد
    نوع حیوان خانگی
    ماهيان آب شيرين
    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    شماره عضویت
    2897
    میانگین پست در روز
    0.07
    تعداد ارسال ها
    195

    بدست آوردن دقيق سختي آب بدون استفاده از تسترهاي متداول

    براي بدست آوردن دقيق سختي آب بدون استفاده از تسترها و ايجاد هزينه مكرر ميتونيد از روش تيتراسيون استفاده كنيد كه در زير توضيح داده شده و يك بار هزينه كردن و تهيه لوازم يك عمر شما رو از هزينه هاي مشابه بي نياز خواهد كرد
    با توجه به گستردگي استفاده از روشهاي تيتراسيون در اندازه گيري هاي متفاوت (ph , فلزات و همه مواد شيميايي كه به نوعي در تعادل اسيد و باز شركت ميكنند) درصورت بدست آوردن تجربه لازم در اين آزمايشات قادر خواهيد بود بهره زيادي از لوازم تهيه كرده ببريد.
    كارشناس شيمي كاربردي فارغ التحصيل 1378 از كرمان هستم و در صورتيكه دوستان سئوالي داشتند براي پاسخگويي در خدمتم
    با تشكر : حامد رضايي

    اندازه گیری میزان سختی آب :

    به طورکلی دونوع سختی داریم : 1- دایم 2- موقت

    وقتی که یونهایی مثل درآب حل شده باشداین آب دارای سختی است .



    باعث می شودکه PH آب باران پایین آمده و آب خاصیت اسیدی پیداکند . که باحرارت دادن می توان یونهای فوق راخارج کرد .



    چنین ترکیبی دارای سختی موقت است که می توان باحرارت دادن راجداکرد ولی اگراین یونهابه صورتی باشندکه به وسیلة حرارت دادن جدانشوندمی گوئیم ترکیب مادارای سختی دایم است . که می توان بااستفاده ازترکیباتی مثل ( کربنات سدیم ) یونهاراجداکرد .

    سختی موقت + سختی دایم = سختی کل

    موادموردنیاز :

    1- متیل اورانژ 2- HCl

    وسایل موردنیاز :

    1- ارلن 2- بورت
    1- شرح آزمایش :

    درآزمایش اول برای اندازه گیری سختی موقت حدود100 cc آب شهر بر می داریم و 3 تا 4 قطره متیل اورانژ ( معرف ) به آن اضافه می کنیم وسپس به کمک 0.1 HCl نرمال آن راتیترمی کنیم . وقتی که رنگ زرد به نارنجی تبدیل شد به پایان تیترمی رسیم وحجم مصرفی اسید ( V ) را می نویسیم .

    نرمالیتة اسید * حجم اسیدمصرفی = سختی موقت a = V x N

    دراین مرحله 3.5 cc اسیدمصرف می شود .

    a = 3.5 x 0.1 = 0.35 سختی موقت
    قسمت دوم : تعیین سختی داتم

    موادموردنیاز : 1- کربنات سدیم 2 -آب HCl -3

    وسایل موردنیاز : 1- شعله 2- کاغذصافی 3- ارلن

    شرح آزمایش : 1000 cc آب شهررابرداشته و 20 cc کربنات سدیم 0.1 نرمال به آن اضافه می کنیم . اجازه می دهیم که تمام آب بخارشده و فقط رسوب باقی بماندپس ازآن که تمام آب بخارشد 20 cc آب مقطر اضافه می کنیم وخوب هم می زنیم وسپس محلول رااضافه می کنیم . وقتی که محلول راصاف کردیم محلول زیر صافی را با استفاده از 0.1 HCl نرمال تیترمی کنیم حجم مصرفی اسیددراین مرحله است .

    برابر 15.9 میلی لیتر



    قسمت سوم :

    درمرحلة سوم 20 cc کربنات سدیم 0.1 نرمال رابرداشته به کمک 0.1 HCl نرمال آن راتیترمی کنیم . ( البته قبل ازآن چندقطره متیل اورانژبه آن اضافه می کنیم ) . حجم مصرفی اسیددراین مرحله است . =11میلی لیتر

    b=(15.9 - 11 ) 0.1 = 0.49 سختی دایم

    سختی کل =420 gr/lit سختی کل

    نتیجه گیری :

    خواص فیزیکی وشیمیائی آب مانندشفافیت ، رنگ ، بو ، دما ،*نمک های محلول درآن ، سختی خواص کاهشی و PH ، کیفیت آب رابیان می کند . دراین میان نمک های محلول درآب یکی ازمهمترین عوامل است . تمام نمک هایی که در آب محلول اند نشان دهندة ناخالصی های آب معدنی اند .

    مهمترین عامل ازخواص آب سختی آن است . درجة سختی آب عبارت است ازتعدادمیلی اکی والان گرم های یون های کلسیم ومنیزیم دریک دسی مترمکعب آب . مقدار یون کلسیم و یون منیزیم راواحدسختی آب انتخاب می کنند .

    به طورکلی سه نوع سختی وجوددارد : 1- سختی موقت 2- سختی دایم 3-سختی کل

    سختی موقت : این سختی به دلیل وجودبی کربناتهای کلسیم ومنیزیم است که دراثرجوشیدن به کربناتهای نامحلول تبدیل می شوندوبه صورت جامدته نشین می گردند .


    2- سختی دایمی :* این سختی شامل آن دسته ازنمک های کلسیم ومنیزیم است که دراثرجوشیدن آب به صورت محلول باقی می مانند .
    3- سختی کل : مجموع سختی های دایمی و موقتی راسختی کل می گویند . آبی راکه هرکیلوگرم آن کمترازیک گرم نمک داشته باشد آب شیرین می گویند وآبی راکه درهرکیلوگرم آن بیش از یک گرم نمک وجودداشته باشدآب شورمی گویند . آبی که درهر آن کمتراز3 میلی گرم اکی والان گرم نمک های وجودداشته باشدآب نرم می گویند . آبی که درهردسی مترمکعب آن بیش از 3 میلی اکی والان گرم نمک های وجودداشته باشدراآب نیم سخت گویند . وآبی که درهر ازآن 4 تا 10 میلی گرم اکی والان گرم موجودباشد راآب سخت می گویند .

    کتاب آزمایشهای شیمی عمومی refrence :112 تا 115 : صفحه محمدرزمجو : تألیف

  2. #2
    کاربر ساده

    تخصص
    شيمي
    محل سکونت
    مشهد
    جنسیت کاربر
    مرد
    نوع حیوان خانگی
    ماهيان آب شيرين
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    شماره عضویت
    10060
    میانگین پست در روز
    0.01
    تعداد ارسال ها
    20
    با سلام و تشكر از شما دوست عزيز

    حرف شما كاملا درسته كه ميشه با يكبار هزينه كردن يك عمر از هزينه هاي مشابه بي نياز شد,اگر جسارت نباشه يك سوال دارم:

    به نظر شما براي كسي كه تو آزمايشگاه كار نكرده و طريقه كار با مواد(بخصوص اسيد) , وسايل(بورت و ....) و نگهداري از اونا رو نميدونه اين روش مفيد هست؟(بدون در نظر گرفتن خطا اندازه گيري!!!!)

    به قول معروف:شنيدن كي بود مانند ديدن

    بازم عرض ميكنم قصد جسارت نداشتم.

  3. #3
    کاربر موثر

    تخصص
    آزاد
    محل سکونت
    كرمان - بافت
    جنسیت کاربر
    مرد
    نوع حیوان خانگی
    ماهيان آب شيرين
    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    شماره عضویت
    2897
    میانگین پست در روز
    0.07
    تعداد ارسال ها
    195
    نقل قول نوشته اصلی توسط king 1 نمایش پست ها
    با سلام و تشكر از شما دوست عزيز

    حرف شما كاملا درسته كه ميشه با يكبار هزينه كردن يك عمر از هزينه هاي مشابه بي نياز شد,اگر جسارت نباشه يك سوال دارم:

    به نظر شما براي كسي كه تو آزمايشگاه كار نكرده و طريقه كار با مواد(بخصوص اسيد) , وسايل(بورت و ....) و نگهداري از اونا رو نميدونه اين روش مفيد هست؟(بدون در نظر گرفتن خطا اندازه گيري!!!!)

    به قول معروف:شنيدن كي بود مانند ديدن

    بازم عرض ميكنم قصد جسارت نداشتم.
    ممنون از توجهتون دوست عزیز ، اما از قدیم گفتن کار نیکو کردن از پر کردن است ، هیچکدوم از ما از بدو تولد مهارتی همراه خودمون به این دنیا نیاوردیم

  4. #4
    کاربر ساده

    تخصص
    شيمي
    محل سکونت
    مشهد
    جنسیت کاربر
    مرد
    نوع حیوان خانگی
    ماهيان آب شيرين
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    شماره عضویت
    10060
    میانگین پست در روز
    0.01
    تعداد ارسال ها
    20
    حرف شما كاملا متين ولي به شرط اينكه اين كسب مهارت خطري به همراه نداشته باشد.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. تستر فسفات api
    توسط saeid svc در انجمن تست فسفات
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 8th September 2012, 06:16 AM
  2. استفاده از عسل برای جوجه سرنگی... درست یا نادرست؟
    توسط Da Vinci در انجمن بزرگ کردن جوجه طوطی سانان
    پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 12th July 2011, 11:37 PM
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 18th November 2010, 11:51 PM
  4. باست (باستن) ترير / boston terrier
    توسط شاهرخ ایلخانی در انجمن شناخت نژادهای سگ های خانگی
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 30th May 2010, 06:00 PM

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات متنی : کیف لپ تاپ