سلام
ممنون از پیگیری تون.
سپاس
سلام آقای دکتر
دو ککاتیل نرو ماده ی من(3 ساله) دچار اسهال شدید و آبکی(سبز خالی با مقدار زیاد) شدن و این اسهال با ضعف و بی اشتهایی و تعادل نداشتن همراهه. ممکنه تب طوطی یا نیو کاسل باشه؟ دادن او آر اس و تتراسیکلین بهشون خوبه یا بد؟
اگه میشه کمکم کنید
ممنون
سلام
علایم فوق اختصاصی نیستند یعنی نشان دهنده بیماری خاصی نمی باشند.
انچه شما از ان به عنوان اسهال نام می برید به احتمال زیاد عارضه Polyuria(ادرار زیاد)است.
همیشه جهت تشخیص و نهایتا درمان موثر مراجعه به دامپزشک پرندگان را توصیه می کنم.
به هر حال اگر قصد درمان دارید از تترایسکلین به همراه ماده ای شیرین استفاده کنید.
برهانی کیا
با سلام
طوطی من یه مشکلی داره نمیدونم طبیعیه یا نه طوطی من کانور گونه سبز هست . بعضی موقع ها انگار که داره بالا میاره سرشو بالا و پایین میکنه و چند تیکه مغر تخمه هم در میاره که بعضی مواقع دوباره میخوره
آیا مشکله جدی داره
ممنونم میشم پاسخ بدید
سلام
در کل می توان گفت مشکلی ندارد ولی اگر بخواهیم خیلی دقیق باشیم باید به این سوالها جواب بدهید:
سن پرنده؟
غذای مصرفی؟
هر چند وقت یکبار تکرار می شود؟
ایا ماده خاصی را بر می گرداند یا ممکنست هر چیزی باشد؟
برهانی کیا
سنشو مطمئن نیستم ولی فروشنده میگفت یک سالشه
غذا هم تخمه آفتابگردان + سیب + انگور+ساقه کاهو
اغلب تخمه رو بالا میاره(من ندیدم چیز دیگه ای بالا بیاره)
معمو لا هم اگه این حالت بهش دست بده بعد از غذا خوردنه(یکی دوساعت بعد از غذا خوردن البته همیشه اینجور نمیشه)
سلام آقای دکتر. خسته نباشید.
یک سوالی داشتم که اگه جواب بدید ما رو شرمنده میکنید.
من یه جوجه مینا دارم که تقریباً 25-30 روزه است. از دیشب صداش گرفته. احساس میکنه که چیزی تو گلوش گیر کرده. هی دهانش را باز و بسته میکنه مخصوصاً وقتی خوابه. جالب اینجاست که حالش کاملاً خوبه. شیطونی میکنه. وحتی مثل قبل از من غذا هم میخواد. سرتونو درد آوردم. توضیح آخر اینکه تو نگهداریش اشتباهی نداشتم و اصولشو حفظ کردم. واقعاً از زحماتتون ممنون.
سلام آقای دکتر
ممنون از اینکه پیگیری میکنید
من 4-5 روز هست که یک عروس هلندی گرفتم
خیلی ساکته (امروز یکم زبونش باز شده)، دستی هست ، زیاد پرواز نمیکنه وقتی تو خونه آزاد هست، ولی خوب غذا میخوره بجز تخمه و ارزن هم چیز دیگه نمیخوره
بعضی اوقات خودشم پــــف میکنه، مدفوعش هم سبز تیره هست.
میخواستم ببینم آیا اینها نورمال هست یا مشکل داره؟
با تــــــــشکر فراوان از شمـــــــــــا
سلام
سعی کنید تا حد امکان از انواع تخه ها استفاده نکنید.
به نظر نمی رسد مشکل جدی باشد.
برهانی کیا
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.