ممنونم ولی ماده سرحال فقظ چشمش پراش ریخته من کرم تتراساکلین می زنم توی ابشم تتراساکلین ریختم . از کجا معلوم میشه که کور شده یا چرک کرده؟[IMG]C:\Users\AS\Desktop\Photo0175.jpg[/IMG]پ
من یه نر دارم که 2سالش و تا حالا جفت نرفته خواستم ببینم امکان داره جفت کنم جوجه بده؟
از این که سوالام جواب دادین ممنونم - این جور که معلوم ماده کور شده . توی مست شدن جوجه دادنش که مشکلی ایجاد نمی کنه؟
با سلام دوست عزیز هنوز برای نظر قطعی برای کور شدن زود میباشد ( احتمال اسیب دیدن و زخم شدن پلک و دید ضعیف بخاطر مصرف دارو ) و در ضمن لازم نبود در ظرف اب خوری به مدت یک هفته استفاده نماید و میزان مصرف کرم قبل از تاریکی و طوری باشد که کرم را اندازه چشم داخل چشم گذاشته و به مدت چند ثانیه با گرم شدن کرم و با برداشتن گرم میزان اضافه دارو با کرم برداشته میشود و برای تشخیص بینایی پرنده در زمان پریدن از میل به میل دیگر راست و چپ نمودن چند باره سر به اطراف برای تشخیص مسافت و زمانی که به پرنده نزدیک میشوید ابتدا پرنده شما را نبیند و با چرخاندن سر و دیدن شما پرنده رم و فرار نماید با تشکر
سلام من دو تا نر دارم که پساشون برجستس ولی رفتن توی لک و فعلا نمی خونن . اگه توی دو تا قفس باشن و همیشه هم ببینن توی مست شدنشون مشکلی ایجاد نمی کنه یا اینکه دو تا نرم نباید همدیگرو ببینن. ماد هام هم همینجور هم ببینن یا نه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)