یه هفته اس خریدمش
الان دو روزه همش پوف میکنه خودشو خیلی بیحاله
موقع راه رفتن دیگه تلو تلو میخوره.همش میخابه
خیلی سخت غذا میخوره ولی میخوره
نمیدونم چشه داره میمیره.کمک کنید.
یه هفته اس خریدمش
الان دو روزه همش پوف میکنه خودشو خیلی بیحاله
موقع راه رفتن دیگه تلو تلو میخوره.همش میخابه
خیلی سخت غذا میخوره ولی میخوره
نمیدونم چشه داره میمیره.کمک کنید.
,, سلام سریع به دکتر دامپزشک مراجعه کنید.اقدامات اولیه اگه سرما نخورده دو قطره سرکه سیب خالص رو تو پنچ سی سی اب جوش ولرم قاطی کنید با یه سرنگ که کرمک داره اندازه نیم سی سی بهش بدید.جاش حتما باید گرم باشه .اصلا بیرون نبرید .اگر هم بردید به هیچ عنوان هوایی بیرون بهش نخوره.اگر مدفوع اش سبز یا قهوه شده سریه پودر پرو مکس شستشو کبد و بدن فکر کنم بهش ۵در ۱ هم میگن.یه کم بخرید اندازه یک هفته.روزی نوک چاقو بریزید تو سرلاک قاطی کنید بهشون بدین.اگر پودر رو پیدا نکردین.قطره نیستاتین بخرید همه جا دارن داروخانه ها هر سری دو قطره با سرلاک خوب قاطی کنید بدید بخوره.سرلاک هم اندازه ۵۰ درصد چینه دان بهش بدین .و تا وقتی کاملا چیندان خالی نشده بهش سرلاک ندهید.
اگر هم نمیتوانید این کار هارو انجام دهید بنده با کمال میتوانم سرپرستی ان هارو قبول کنم.اگر نمیتوانید.09354127007.
محمد جعفر هستم 🙏
اگر توانایی بزرگ کردن ندارید بنده با کمال میل سرپرستی انها قبول میکنم.قبل این پیام هم مفصل در مورد درمانشان توضیح دادم ولی نمیدانم ارسال شده یا نه.شماره بنده 09354127007 میتوانید در واتساپ یا تلفنی با من تماس بگیرید 🙏
سرما خورده.جاش سرده.اگر مدفوع ابکی.یا سبز یا قهوه ای داره قارچی شده.یا عف
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.