راستى اشكال نداره يه منبع نور تو آبش شب روشن بذارم كه به تخم ها برسه؟
به ماهى آسيب نمى زنه؟
داداش اگه یه امار از لحاظ قیمت بگیر ممنونت میشم. چون گسترده و تعداد بالا دارم تکثیر میکنم ارتمیاخیلی لازمه.اگه کمتر 1 کیلو هم بدن که بهتر.
اهان منظورت ماده ای که تخمهارو خالی کرده بود/
زمانی اینطور میشه که خیلی دیگه فشار بیاد به ماده که البته هر ماده هم خالی نمیکنه.اره ماهیم صدمه ای ندید بعد اون مورد راستش ماهی تکثیر خونگی اونم تکثیر اب اهواز با ماهی بازار خیلی فرق داره.
اگه میدونی که مادت امادس خب جتفتش بنداز داداش. 500 تا بچه که نمیدتت. اگر تخم ریخت نهایتش 100 تاشم بزرگ بشن مگه چقدر جا میگیره ماده هاش هم که همش میریزی یه جا.
می تونی از یک سطل هم برای این کار استفاده کنی فقط برای اینکه تخمها رو از شکم ماهی ماده خارج کنی تمام این کارهای که انجام دادی رو داخل یک سطل مثلا جای ماست انجام بده
در مورد اب سبز دو یا سه وعده در روز برای تغذیه لاروها استفاده کن لارو ماهی فایتر به دلیل اینکه رشد کمی داره نسبت به سایر لارو ماهی ریزتر هست باید خوب تغذیه بشه البته می تونی حجم غذا دهی رو کمتر ولی تعداد اون رو بیشتر کنی
در مورد تخم مرغ هم باید تخم مرخ رو اب پز کنی (البته تا جایی که زرده سفت بشه)بعد از اون زرده تخم مرغ رو جدا کنی اونو به اندازه دانه های نخود کنی در هر وعده غذایی از یکی از اون دونه ها استفاده کنی بقیه رو هم بزاری تو فریزر
برای استفاده به یک جوراب زتونه نیاز داری که زرده رو توی اون میزاری و داخل اب لاروها میزاری تا ذرات ریز زرده به داخل اب برن البته باید هر چند ثانیه ای جورای رو داخل اب تکون بدی تا ذرات به جوراب نچسبند و داخل اب حل بشن(سعی کن از زرده تخم مرغ به اندازه استفاده کنی در غیر این صورت اب بو ی بدی می گیره می تونه لاروهارو اذیت کنه اضافش رو هم حتما از کف تانکت سیفون کن )
در مورد نور هم بهتر که شبها بزاری ماهی نر هم استراحت کنه با اضافه کردن نور ممکنه که به ماهی نر استرس وارد بشه همون نور دهی در طول روز کفایت می کنه(هر موجود زنده ای به چند ساعت استراحت نیاز داره
حرفايى كه شما عزيزان زديد متين
ولى اينجا يه آخه داريم
همونطور كه گفتم جا ندارم
تو سطل ماست هم نر جا نداره حباب بزنه
حباب هم نزنه فقط مادرو از خودش دور مىكنه
بعد اصلا كلا دو تا نر دارم كه يكيش توهم جفت گيرى زده و اصلا حباب نمى زنه
اين يكى هم كه دستش بنده
شيطونه مى گه شكمش رو مثل اين كوى ها دستى خالى كنم خلاص شيم هاا
بعد تازه يه درصد فكر كن من ١٠تا نر بيشتر داشته باشم
ویرایش توسط sepideh : 8th July 2013 در ساعت 09:18 PM
والا تنها راهش همینه که بندازیش با یه نر.اینطور که معلومه آکواریوم دیگه نداری.حالا اگه خیلی شکمش پر نیست مشکلی نیست. من یادمه اوایل که تازه فایتر تکثیر میکردم یه ماده خیلی توپ داشتم از لحاظ رنگ و ... خیلیم درشت بود. یه روز نر ما مریض میشه ماده میمونه بدون نر انقدر هم درشت بود هیچ نری اندازش گیر نیوردم سر اخر انقدر شکم ماده پر شد که نصفش قرمز و یه نقطه پاره شده بود داشت میترکید دیدم خودش خالی نمیکنه داره زجر میکشه ناچار انداختمش اسکارها خوردنش
ویرایش توسط sepideh : 8th July 2013 در ساعت 09:19 PM
تخم ها تا الان نبايد به لارو تبديل مى شدن؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)