پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
با سلام.ی سهره گرفتم اوایل چشمش بسته بود بعضی وقتا کمکم باز شد الان گوشه چشمش حالت ضخم داره میخواستم بدونم نیوکاسل گرفته
سلام .خسته نباشید. میخواستم بدون تغذیه ی سهره قناری در خوزستان چی باید باشه . همچنین نحوه نگهداریش مثل سهره هست یا قناری؟؟
سلام
بهتره نوع تغذیه و محیط نگهداریش مثل سهره باشه تا بهتر آواز خوانی کنه ولی خوزستان به علت گرمای هوا از دانه های خنک مثل تخم کاهو در غذایی پرنده باید استفاده بشه .
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
چشمش اسيب ديده بوده - بهش قطره چشم بزن
سلام آقا احسان،من درمورد آوازای موقوم دیدم اطلاعاتی گذاشته میخاستم ببینم میشه آوازارو جدا جدا بذارید که قابل درک باشه؟
سلام وخسته نباشید یه تایمی سهرم رفته تو لک یکم نصبت به قبل کمتر می خونه اما می خونه وبا صدا ووضوح بالا ایا می خواستم ببینم امکانش هست چون من در بیشتر مواقع سهره هایی ک دیدم نمی خونن و یا صداشون بیش از اندازه میاد پایین وسهره من هنوز وسط پرریزی هست از هرکیم سوال میپرسم میگه امکانش خیلی کم چون تو این دوران سهره خیلی حساس و ضعیف میشه و اخرای لک به ریزه خونی باید بی افته اما سهره من وسط پرریزی با خوندن عادی ؟
سلام چه قطره ای برای چشم سهره خوبه ممنونم راهنمایی کنید چشمش یکمی ورم داره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.